Голямата тема за малките масла - 24

• 39 762
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Какво масло мога да слагам на косата си с цел възстановяване? Кокосовото не и понася.

# 196
  • Варна
Бадем,арган,рицин,макадамия,облепиха,моринга,магнолия Grinning. Все любими мазила.

# 197
Благодаря, принцеске! Може и в корена и в краищата нали?

# 198
Здравейте,бихте ли ми препоръчали какво шипково масло да си взема ?! Благодаря предварително Blush

# 199
# 200
Поръчвали ли сте от този сайт до България?  https://www.aroma-zone.com/

Взимала съм им маслата и от български сайт, но разликата в цената е значителна .

Давам пример: Ванилия (Vanilla planifolia)  2мл в този сайт е 7,25евро, а в българския = 24лв.

Редактирам се: Доставят до България , а над 59 евро , дори са с безплатна доставка Simple Smile
Кофти е , че сайта им е на френски само и много трудно върви поръчването, но , като гледам, пестя по средно 7 -8 лева на масло.
А и в българския сайт поръчката ми е 168 лв , а за доставка трябва да заплатя още 7,9.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 23:48 от Serendipity*

# 201
  • Варна
Да поръчвала съм. Просто пускам сайта през преводача на Хром Grinning и няма ядове.

# 202
Да поръчвала съм. Просто пускам сайта през преводача на Хром Grinning и няма ядове.
Така , така Simple Smile

Някой приемал ли е масло от коноп?
 От доста време го заглеждам, но някак не ми се поръчваше от България. Цените са драматични направо.

Ето на това се спрях сега и събирам мнения.
https://www.aroma-zone.com/info/fiche-technique/cbd-25-hydrosoluble

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 11:07 от Serendipity*

# 203
  • София
Така , така Simple Smile

Някой приемал ли е масло от коноп?
 От доста време го заглеждам, но някак не ми се поръчваше от България. Цените са драматични направо.

Ето на това се спрях сега и събирам мнения.
https://www.aroma-zone.com/info/fiche-technique/cbd-25-hydrosoluble

Знам, че раково болни приемат масло от коноп, заради намаляването на болките и антиоксидантния ефект. Но не съм ползвала

Аз поръчвам редовно от сайта и съм доволна от всички продукти. Напоследък (последните 6 месеца) правят често намаления от 15 % на всичко или на всички ЕМ. Може да следите.

Ако имате проблеми с Френския - насреща съм.

# 204
  • София
Ако не ни отменят полетите, ще пътуваме към края на седмицата за Париж....та дали може в ръчния багаж да се пренасят ЕМ?? Дали някой е носил? За 2-3 броя говоря.

# 205
Течностите в ръчния багаж се слагат в прозрачна торбичка с обем 1л., а шишенцата не трябва да са по-големи от 100 мл.

# 206
  • София
Да, да..това е ясно. Въпросът беше отностно спецификата на течността. Ще опитам.

# 207
  • София
Последното мнение е мое, но не мога да го редактирам.
P.S.
Снощи се върнахме от Париж, напазарувах си доволно от Aroma zone. Наистина в  сравнение с Бг цените им, там е много изгодно. Като ми свършат , пак от френския сайт ще поръчам.

# 208
Маслата от Arona zone са вече при мен.
Но, понеже грабех като невидяла, има масла , с които се сблъсквам за първи път и не мога да се ориентирам.
Това например.
https://www.aroma-zone.com/info/fiche-technique/fragrance-cosmet … anille-aroma-zone

При Употреба пише това:
ДА ЗНАМ
Този козметичен аромат не е подходящ за използване в електрически дифузери, но можете да го използвате в мистери, за атмосферен аромат, като добавите около десет капки към резервоара за вода.

Може би е от превода, но какво е "мистери"?
И , ако не става в дифузна лампа, то дали ще мога да използвам в тези, в които се слага вода и свещ отдолу? (Но май всъщност са на еднакъв принцип)

# 209
На английски - misters - в шишенце с пулверизатор и пръскате във въздуха. Предполагам разредено със спирт, или с каквото там се разрежда според указанията.

Общи условия

Активация на акаунт