226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 939
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Деперсивно ми е от новините за Омикрон. Плъзнал е и в класа на детето, и сред познати.
Бройките в града ни в четвъртък бяха над хиляда.
От слънцето, което целодневно грее и синьото небе ми е много даже хубаво 🙂 😇

# 91
Зима може да няма, но лошото е, че лято няма. Като се сетя за миналото ми става пък на мен депресивно. Една седмица жега и останалото мрак и студ.

# 92
При нас има разкошна мъгла Simple Smile
На мен много ми харесва в момента на разходка в гората. Много е спокойно и тайнствено.
Синигерчетата взеха да обикалят около къщичките за птици в градината .
Можехме да идем 2 дена на ски, голямо слънце е на пистите, но класни, подтрижки, пренощуване при приятели и ... ами отказахме се. Ще видим другата седмица как ще е .
Който го интересува , информация вчера от автокъщата Опел. Големите коли като новата Зафира, Виваро, Комбо и пр. вече не се приемат поръчки за горивни, само за електро. Препълнени били с поръчки за горивни и не можели да ги изпълнят. Предполагат, че и с други марки е така.

# 93
Папа Панда се завърна?
За коли чакат и поръчалите още есента.
И мен ме депресира времето. Утре ще водя детето на увесилителен музей. Бързам, че имам някакво предчуствие, че и в класа на детето ще се започне пак с карантини и ми се иска да отидем преди евентуални такива неща. Макар, че платих застраховка за билета ако има карантина.

# 94
И лято да няма и зима да има, и всички да сме щастливи и здрави. И звездите да са подредени, и планетите правилно позиционирани и края на януари да не вали сняг, че не искам пак да се дупя по улицата в 4 сутринта за да рина.

# 95
  • Немция
Редакт, редакт... Grinning

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 15:03 от Бибит

# 96
Я бъдете добри и нежни бели феи, и се редактирайте. Моля.

# 97
  • Германия
Ако ще вали сняг,  то да е от понеделник нататък! Всичко друго е саботаж  Rage
Макар, че и да се шофира след втората смяна нощем по неизчистени селски улици също е "кеф". Като се сетя миналата зима какви приключения имах и на аутобана....ъгххххх....

# 98
В България имаше разкошен сняг   цяла седмица. Днес се стопи и гледката не е от най- приятните. Мъчно ми е като гледам мърсотията около блока...

# 99
Pipi_ в България поне при толкова планини все някоя ти е на близо . Скачаш на колата и хоп - сняг Simple Smile
На мен най-близките писти са ми на 2,5 ч. Ходим, но понякога имаме заети уикенди . Този например ни е такъв . И мъглив. На мен си ми харесва доста. Гледам и кокичетата се подават вече , жълтите дребни иглики са ми най-ранни и цъфтят , а и божурите взеха да показват листенца Simple Smile

# 100
Аз не разбрах - локдаун ще има или няма да има. Питам, да знам как да заредя хоум бара, не за нещо друго.

# 101
  • Germany
По вероятно е зима да има, отколкото локдаун. От друга страна, алкохол винаги е полезно да има в наличност😉

# 102
Ми, айде и трите да има. Да си почина малко. Ееееееееееее. Joy

Таа тема що така замряла? Да не пиете някъде без мен?

# 103
Уф... аз съм се проснала днес в леглото и пия чайове и парацетамоли, нищо интересно. Подсилвам си имунитета Joy
За утре прогнозират сняг, може пък и да ме огрее пързаляне с шейна следващя уикенд. Blush

# 104
  • Germany
Сняг, сняг, но и 3-4 градуса. Ще вали и ще се топи. Недей да гласиш шейната още.
Ziggy, не знам за другите, но на мен дори пиенето ми се е депресирало. За това пък днес имаше слънчице, така за повдигане на духа😎

Общи условия

Активация на акаунт