226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 929
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
И в Кьолн днес е жега - по пуловер само излезнах. 6-8 градуса си имаше. Искам студ, искам всичко, искам по много. Joy

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:40 от Анонимен

# 106
Днес жега, но снощи ми паднаха ушите от студ в Кьолн.
Повече локдауни няма да има. И въобще, на уволнявка отиват нещата. Което не ми харесва, защото ще отменят задължителния хоум офис, което значи, че ще трябва да си търся нова работа. Защото физически просто няма да ходя на тази работа, а ме мързи да търся нова. 😆

Аз ковид още не съм хващала, обаче се хващам, че имам сериозни психологични изменения. Не знам към зле или обратното, но определено ги има. И въобще не мога да спя, което никога не е било.

# 107
Е, нова работа - в Кьолн. Още колко ще те чакаме? Нужна си ни тук! Smiley

Звъннат ли ми да 'одя у офиса, аз звъня на психоложката за бърнаут. Те знаят, аз знам, психоложката знае - и вие знаете. Кълна се. Заклех се.

# 108
Хвърчим по мачове ние. Мерки, теглилки, омикрони и сякакви чудесии, ама сезона си тече. Да закриваме пандемията, викам. Айде къде Великден да се приключва.

# 109
Мьос, какви мачове? С публика? Мъжът ми снощи подсмърчаше около стадиона в Кьолн, докато местните играеха с БМ без публика.

# 110
Хандбал, различни младежки лиги, с публика и 2G+.

# 111
Браво! Във футбола няма такива екстри засега.

# 112
В дом на хандбалисти, "футбол" е мръсна дума. 😁

# 113
Мьос, какви мачове? С публика? Мъжът ми снощи подсмърчаше около стадиона в Кьолн, докато местните играеха с БМ без публика.
Разсмя ме. Точно така висяхме като прани гащи веднъж пролетта заради детето, не помня кой играеше. Беше топло де.
Ние бяхме на приключенски музей. Ами празно място нямаше, дечурлигата всички като отвързани и много бременни жени. Явно никой не го е страх. Накрая баш като си тръгвахме пред нас едно дете повърна. Дано не лепнахме нещо.

# 114
  • В страната на мечтите
Какъв е този приключенски музей? За пръв път чувам.

# 115
Музей в който информацията/науката за децата е поднесена под форма на игри и експерименти. Има много такива.

# 116
  • Germany
Класът на детето така са се Омикрончили, че след две положителни момиченца миналата седмица, още 5 деца от уикенда и днес. Били 7 деца днес в часовете 🙄

# 117
При нас няма ни едно и на двете в класовете, чук-чук!

# 118
PeaPink, и не са пратили всички вкъщи?

В класа на детето днес е имало един положителен тест, направили втори, излязъл отрицателен и оставили съответното дете на училище. Rolling Eyes

# 119
  • Germany
Bleu, до днес си бяха на училище, даже се смесваха с другите по етик/религия и спорт. Те само десетина деца били сутринта, едното дало положителен тест, други 2 казали, че им е лошо и така 7 юнаци оцелели до края. Ще проверя след малко елтерн портала дали пък не са минали всички онлайн, че то направо няма смисъл да ходят.

Общи условия

Активация на акаунт