Любители на котки - Тема 169

• 32 135
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Рози,Харко много ме дереше уж на игра,но понякога и отмъстително,със злоба.
Напоследък е много,много гушлив и разбран,въпреки че е разгонен.
Тук е със свити уши.Видех ли свити уши,ясно ми беше.

Маркира бялата гад,исках още преди Коледа да се кастрира,вет каза поне да наближи годинка.
Другия месец явно ще е.
Мирише на маркирано от котарак в моята стая,бърша,мия,държа всичките си дрехи за навън в друга стая...

# 91
AnMary, значи си се събират в хамаците, хем те са си големи котараци, не като моята кльощава госпожица Simple Smile Аз като избирах се наплаших от коментари, че били и малки и специално търсех с поне 35 см да е хамака.

Мария, това е много странно от страна на твоя вет, защо е трябвало да става към годинка? Аз знам, че мъжките към 8-9 месеца вече може, моите предишни котаци тогава ги кастрирах, продължиха да си растат, никога не са маркирали. Според мен бързай да го водиш, защото може да свикне и да си му остане като навик, дори и по-късно да е кастриран. Когато бях тинейджърка имахме един котак, дето така маркираше, бррррр още я помня тая миризма и то не е да се изпишка някъде, да го видиш и изчистиш, а той според мен по 2-3 капки пускаше, така че не виждаш мокро, а е смраааааад. Помня, че ме беше срам да поканя приятели на гости, защото който дойдеше и казваше, че мирише. Но тогава не кастрираха животни или поне родителите ми не са знаели сигурно...

Рози и Бодли, тази снимка на ръката ти ми напомни, че и една приятелка питаше дали това поведение изчезва като порасне котето Simple Smile Тя има малко коте от един месец и нещо, вече е на 3 месеца почти и тя така им скача и си играе с ръцете им, значи ще я успокоя, че минава Simple Smile

# 92
Аз преди малко поръчах драскалка, ама от алито. Уж ще дойде до 10 дни от Европа. Зак си има голяма драскалка, но мисля, че за две котки ще ми трябва още една. Не исках голяма, че и мястото вече се запълни.Тази е висока малко над 90см.От хамака, най-вероятно Сакура/Зак май няма да се побере/, ще гледа към двора.

# 93
Red soul, може ли линк? Много е хубава, а и аз имам голяма и малка. Средна си нямат горките котараци Grinning

# 94
  • София
АнМари, струва ми се, че кошницата под Аш малко е увиснала. Joy Ако след няколко месеца все още е здрава, мога и аз да поръчам на моите. Simple Smile

А какво е това колело, което споменаваш?

# 95
  • София
Таня, честит имен ден! 💐
АnMary,  страхотен подарък за момчетата 😻
Red soul, чакам скоро снимки 😊
Много красиви и грациозни бенгалчетата и се множат в темата.

# 96
Ушатко изпусна новата тема.

Честит имен ден, Таня!

# 97
  • София
АнМари, струва ми се, че кошницата под Аш малко е увиснала. Joy Ако след няколко месеца все още е здрава, мога и аз да поръчам на моите. Simple Smile

А какво е това колело, което споменаваш?
Дано да е здрава Simple Smile Последно Аш го мерих 5,2 кг.

Колелото - Motion Wheel
В zooplus.bg го няма, но можеш да пазаруваш с акаунта си от .com

Има и в Алито. Ще видя от къде ще ми излезе по-евтино. И в Амазон има, но там доставката ще ми излезе по-скъпа.

# 98
Много готино колело, но е голямо, аз нямам място.
Попрехвърлих набързо до момента.
Честит ни рожденик, да е жив и здрав и да прави много котешки бели.
Радвам се, че оперираното котенце е добре.
Чакаме новия член на семейството на Ред.
Дано не пропускам някой...
Специални поздрави за Барби и нейната дружинка. Термина кога ти е?
Моята любимка Чумичка май е станала послушно детенце?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
  • Бургас
Ами ще го заведа и аз и ще настоявам да го кастрират.
Първо не исках,вече съм с две ръце за.
Обаче нещо на мъжките им се развивало до една година поне.Вет е познат и поне като приятел се държи и дава добри съвети.

# 100
Оле, интересно на двора ако го сложа дали ще идват и другите котки:)
За хора става ли Astonished

Мария, Вет да го вземе у тях да маркира Simple Smile

# 101
Различно казват, нашия да е бил на макс 8 месеца като го катсрирахме.
В Щатите невръстни ги кастрират, тук повечето препоръчват годинката.
Но няма да сгрешиш, твърдо за кастрацията съм аз.

# 102
Честит имен ден, Таня! И благодаря за стрaхотно оформените теми!

ох, ма какъв сладур е тоз Ушатко! Мнооого харесвам така "мацнати" несиметрични петна Simple Smile А той дори няма големи уши, въпреки името си Simple Smile

# 103
Благодарим.
Като го осиновихме беше кожа и кости и само едни уши, оттам идва Ушатото.Joy
Ето още малко, цяла фотосесия има дебелото.

# 104
Таня, честит имен ден и от мене! Много здраве, щастие и прекрасни мигове с мъркащите мустакати приятелчета.

Общи условия

Активация на акаунт