Любители на котки - Тема 169

• 32 124
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Аз имам един тъпичък въпрос. Това е 100% бенгал ли е или кръстоска с бенгал? Не се вижда на снимките добре окраската странично. Но би трябвало да е такава, нали?

Гледам на Пепи котката има подобна окраска като на Сакура, но не е кафява, ами сива.

По какво се знае коя е бенгал?

# 76
  • на брега на морето

Да си жива и здрава, Таня Flowers Four Leaf Clover

# 77
На мен ми прилича на 100% на бенгал. Има кафяви, като този горе, а има и сиви (май мраморни се казваха)

# 78
  • София
По какво се знае коя е бенгал?
Родословие може би. От развъдниците ги познават по окраската.
Това според мен е някакво таби.
Аш е braun spotted tabby.

Да би да са сестрички, колко е голяма?
Със сигурност не са сестри, но може Ирина да ти каже дали имат роднинска връзка.

# 79
Сакура е родена Май 2020.
Бенгал е! Има различни окраски,въпреки,че хората познават само една-две.Така беше и с Фин.Просто по-обикновените окраски са по-познати,тъй като са по-разпространени.Мари,Ирина каза,че Оникс,като по-различен,нямало да бъде приет лесно,точно защото хората смятат,че бенгалите са само в един цвят.За мен Оникс е великолепен,тчно,защото е различен!<3
"ОКРАСКА: само Brown Tabby, Seal Sepia Tabby, Seal Mink Tabby, Seal Lynx Point, Black Silver Tabby, Seal Silver Sepia Tabby, Seal Silver Mink Tabby, Seal Silver Lynx Point. Рисунък само петнист или мраморен"

# 80
Искаш да кажеш, че и Оникс е бенгал ли? Frowning

# 81
Искаш да кажеш, че и Оникс е бенгал ли? Frowning
Ами,де да знам,ако е роден от бенгали,какво може да е Simple Smile

https://www.libertybengals.com/types-of-bengals.html

# 82
  • София
Бенгал е Simple Smile С родословие.
Има малко петна, по-едри, и се виждат само на силна светлина. Ивици като че ли няма.
Подкосъма му е кафяв.

В котилото на Аш имаше едно Charcoal. Много хубава женска.
Спечелила първо място в някаква киноложка изложба.

# 83
Честита красавица, Ред! Много да ви радва и дано веднага се сприятелят със Зак Hug

# 84
  • София
Не пиша често, но ви следя ежедневно тъй като все още нямам домашно пухче, но имам огромно желание това да се случи скоро и искам да съм подготвена.
Исках само да поздравя Ред Соул за новата космата топчица (изключително красива и нежна) . Зак ми е един от любимците в темата и се радвам, че ще си има другарче в белите. Вярвам, че бързо ще се нагодят един с друг и ви желая много семейни,уютни,котешки милувки и целувки! Blue Heart

# 85
Значи, разгледах ги. Единственото, по което не се различават, всички бенгали го имат, е по две бели черти, между тях тъмна черта, над веждите им.

# 86
  • София
Катерушката дойде и двамата са безумно щастливи.

Аш помага още от началото Simple Smile

Естествено сбъркахме при сглобяването, та разглобявахме. Аш се качи до тавана Simple Smile
Ще ходим до строителният магазин в квартала за метални планки и ще закрепим катерушката за стената.
"Убих" всички цветя от секцията.

Доволна съм от подаръка на Аш. По-евтина и двойно по-голяма от старата му катерушка.

Скрит текст:

Аш я изпробва още преди да я сложим на мястото ѝ.

# 87
А къде е Оникс? Защо пропуска купона той Simple Smile

# 88
Благодаря на Minnie.Mouse
за рибата. Мъри я оцени, дано не ѝ омръзне скоро, че е станала невероятен мързел.
Честита придобивка на Аш и Оникс.

# 89
  • София
А къде е Оникс? Защо пропуска купона той Simple Smile
Спеше по време на сглобяване Simple Smile
Включи се наготово. Разходи се по секцията. Стигна и той до дивана.
Спят в момента в двете кошници.

Героите са уморени Simple Smile

Разбрахме се с дъщеря ми, че колело ще вземем лятото. Подарък за РД на Оникс.
Имам няколко месеца да мисля къде ще го сложим Joy

Общи условия

Активация на акаунт