МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 695
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Честити зъбчета на Стеф и Бояна! 
Честит месечков ден и на Бетинка, Ева, Мариана и Виктория!
Крейзи - честито за изпита!
Честито и на всички които имат повод за празник.

Момичета то вие сте писали, писали направо изчитане няма.

Докараха ни обзавеждането на детската стая, но са объркали вратичките. Вместо един цвят са ни докарали друг и направо много ми стана криво. Хубаво, че поне момчетата които сглобяваха мебелите бяха свестни и майтапчии та ми мина бързо. Утре отново чакам майстори.
Олче, като четох по диагонал разбрах, че трябва да пусна една снимка. Извинявам се, че е в този формат, ама нещо не се справям. Дано не те затрудня много.

Чао и лека

# 226
  • Бургас
Брех, какво чудо сте изписалиииии...то няма изчитане, бе, мацки! Mr. Green Бравос за продуктивността!
Аз отдавна не съм се разписвала, ама много трудно смогвам да ви изчета и така нямам време да попиша... Confused Embarassed Освен това, както вече знаете почнах с работата и както уж беше за по половин ден, така си и стана "цял ден", че и повече.... Sad. Ама какво да се прави, като има работа: няма начин!
Чакайте сега да ви изтипосам Краска да видите колко голяма е станала  Mr. Green:

За протокола: нямаме си още зъбчета, на последната консултация докито каза, че скоро ще пробият, ама аз тъй като гледам няма да е скоро... newsm78
По отношение на кърмата: момичета, с риск да ми се скарате много тук, но аз да споделя: един ден след като Краси стана на 6 месеца спряхме с кърмата!!! Вече сме на адаптирано мляко- Нан2 и калпазанката на мама изобщо не даде вид, че й се смени "марката" на "бялата течност" в шишето! Леко се възмутих, ама хайде, от мен да мине! От 10-тина дни се захранихме и със зеленчуково пюре. Като вкусове вече сме опитали тиква, морков, картоф, тиквички и карфиол. От 4-ия ден на захранването започнах да давам по цяло пюре на обед (125 мл).+ 60мл. адаптирано мляко. В момента сме все още в мъчителен процес на опит за спиране на кърмата, ама е адски трудно и болезнено. В интерес на истината доста ми понамаля кърмата, няма нищо общо с това, което беше преди 2 месеца. Сега цедя на ден по веднъж и то колкото да облекча болката и напрежението в гърдите! И обещавам, че когато най-накрая спре да тече и последната капка тази моята помпа за кърма ще я изтрещя с всичка сила на земята, ама така, че да стане на един милион парчета!!! #Cussing outТолкова съм й набрала! То направо ми се деформираха пръстите от нея, егати!!! smile3516
Та мисълта ми беше, че все още от принудителното цедене събирам кърма като за едно хранене. Иначе режима не ни се е променил (да чукна на дърво). Храним се 5 пъти дневно на твърд 3 часов режим (9,12,15,18,21) Вечер спим, изобщо: голяма ми е кротана, слава Богу, че туй дете не се е метнало на мен, а на бащта си!!! Praynig
Сега да кажа за наборите тук: ПУ-ПУ-ПУ!!! Ах, че са пораснали и хубавиииии беееееее! Много хубаво и сладки малки ангелчета, искам да ги изям всичките!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И брех, каква съм загубена, да забравя най-важното, заради което всъщност и ми дойде музата да попиша тук, въпреки, че вече ми се затварят очите: ОЛЧЕ!!! Справяш се страхотно с оформлението на темичката ни! Благодаря, че се загърбваш с тази задача да имаме най-красивата темичка!!! И хич, ама хич да не се връзваш на разни кусурджии!!! То кусури е много лесно да намираш!!! Пфу, егати хората значи!!! Naughty
Идеята на Катето за колажите също определено много ми допадна! Ох и аз как искам да се науча да работя с пустия му Фотошоп. Ама време все не остава... Confused
Друго, друго! И от тук да кажа: Ирка!!! Благодаря ти още веднъж! Голямо слънце си ти!!! Hug
Сега отивам да нанкам, че мъжа се цупи и 2 пъти вече идва да ме вика! като малките деца е и той! Close
Хайде, цунки и прегръдки от нас!!! Hug Heart Eyes

# 227
Ладида, голям герой си с това цедене, 6 месеца хич не са малко.Ако трябваше да цедя и толкова нямаше да успея. Мен наскоро една майка на 3 деца, упорито ме убеждава да спирам да кърмя вече,  до 6 месеца било достатъчно, после било мъка за майката и безполезно за детето Shocked То засега не ми е проблем, но скоро като почна работа, ще се пробваме на смесено хранене, че с цеденето не ме бива много(е, ще пробвам да цедя, ама квот стане). Само дано се научи бързо на шише, че засега не става(опитах няколко пъти, но нали съм мека Мара, бързо вадя цицата Embarassed).
 Гърдите вече много рядко ми стават на камък, рядко и текат. Но като суче и спре за да полюбопитства, става фонтанче и   се къпе Йонката в мляко като Клеопатра hahaha , но това май си е нормално.
 Къпем се когато както дойде Wink Ами често сме на гости вечер или имаме такива, или просто филма по ТВ-то е интересен и пропускаме Blush Но поне през вечер се стараем да наводним банята newsm37 И все пак напоследък гледам всяка вечер да се цамбуркаме, уж за по-добър сън, но разлика не забелязвам.
 Йончето вече доста стабилно си сяда. За това пък не се обръща, освен от корем по гръб, щото по корем явно не я кефи. Не пълзим и опити не правим. От полуседнало положение си сяда без проблем, но от легнало още и е зор, макар че доста се мъчи и сигурно скоро ще успее Naughty
  Оциклих се още на 3-тия месец Rage, а се надявах че като кърмя ще ми се размине. Даже и сега съм "ТАКА", (както казва майка ми). Е, поне ми е редовен, неболезнен, както преди да забременея.
  Нещо не мога да харесам снимка на Йонката, но обещавам да сложа скоро, смалена или не.

# 228
  • Varna
на кога кафе да направя?  Сиска гледам че и ти си станала вече.
Олче, забрави вчера да кажа на Томи да ми смали една снимчица ще те помоля теб за помощ, че на мен сигурно цяла седмица ще ми трябва да се справя с това.

Ладида, чудесно те разбирам и аз съм така  и с помпата....  вече 7месец и с времето....
Отивам да си изпия кафенцето че е готово ..........

# 229
Добро утро, мамита Simple Smile

Още съм по пижама, ама веднага бързам да седна пред компютъра да не би случайно да изпусна нещо  Mr. Green
Като четох, че Ивко е бил неспокоен тази нощ след кашата и аз се замислих, че Никола след като яде каша се буди един път повече през нощта  #Crazy То в такъв случай каква изобщо е ползата от даването на каша?!?! Снощи даже след като я яде и след час повърна (а това толкова рядко се случва... сигурно повръща максимум за четвърти път откакто се е родил!)
За файла за захранването: Започнах да го правя. Изпратих работния му вариант на Вики (ако има възможност и време да го качи) за да можем да го обсъдим и изкусурим Simple Smile

С такива сладки бебета темата ни ще стане повече от страхотна. Вече нямам търпение  Heart Eyes

Усмихнат ден ви желая  Hug

# 230
Таблиците са на място Simple Smile
http://geshevi.free.bg/maiski
Сложила съм ги най-горе ...за по-удобно
не съм ги преглеждала и дори не знам за какво става въпрос, но нямам време сега .....
Днес ми е натоварено....с Габи на хирург....да видим дали отиваме към оздравяване и дали ще й разреши да ходи на градина вече.
После до педиатърката за бележка за градината / дано де /, че вече луднах....
Олче, малката снимка не съм я качила в албумчето....ако имаш време качи я.....ако не......аз довечера   bouquet
Чао засега.

п.с. Колкото и да не ни се иска в бюджета волно или неволно са ни пропуснали......та по всяка вероятност, ако не променят нещата си оставаме с майчинство 160 лева през следващата 2007 г.

# 231
Добро утро!

След малко ще вземам урина на Ивко! И после ще отидем да му вземат кръв. Дано да не плачка много.

Тази сутрин се скарахме с мъжа ми, заради едни цигари. Исках да му докажа че ги поставя над всичко, дори и над детето! И успях, макар че без малко да си изям боя!

Ладида, радвам се че се появи! А бе как така си минала на АМ, аз като ти видях запасите и имах чувството че и да сперш да се цедиш имаш храна поне за 1 месец още!

# 232
Добро утро!

Тази нощ спах много добре. Изглежда тези глобули за зъби действат, защото два дни забравях да дам на Килиан и той спа много неспокойно, а снощи си излапа 5 топченца и спинка като къпан (, е той си беше де).

Аз вчера сътворих това, дано да ви харесва, казвайте да дооправям ако има нещо грешно или което пречи. Това го направих набързо, но мога да си поиграя и още

И да ви почерпя днес правим 3 години бракуване

Честито и на днешните месечковци!

# 233
  • София
Кате, честита годишнина! Много любов, взаимно уважение, разбирателство, вълшебни мигове!  bouquet
Колажът е страхотен Heart Eyes, мисля че няма да е в окончателния си вид, защото тепърва ви изпращат на ЛС снимки на бебоци, но ако не те затруднява ще допълниш "новодошлите"!
Много благодаря, мисля да го сложа под надписа MAY BABY, много красиво ще се получи.
Иначе аз си играя отделно срещу всяко бебче да поставям снимчица.
Мисля да махна статистиките, да не се претоварва с много картинки, а да оставим само полезните линкове, какво ще кажете? newsm78 Все пак не сме родили вече толкова скоро и тези статистики не са много актуални вече, сега сме "стари кокали" и други неща ни вълнуват...
Честито и на месечковците! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
А н и, и ние бяхме адски кисели вчера, какво е това чудо незнам, цял ден не мигна и през нощта се будеше на 1 - 2 часа...  #Crazy И сега мрънкоти, вече нямам нерви. Отивам да видя каква му е мъката, днес май щее хубаво времето та ще се разсеем на една разходка. Praynig

# 234
Кате, честита годишнина! Пожелавам ви още дълги години семейно щастие и много, много любов!
Колажът много ми харесва Simple Smile Направо е страхотен! Ама с толкова хубави бебета няма как иначе Simple Smile

# 235
  • Варна
Честита годишнина Кате, щастлив и дълъг семеен живот!  bouquetА колажът е супер!

Кабранска, все си мисля да те питам как е дон Тони? Изписаха ли ги вече?

Лони_13, скорошно оздравяване!  bouquet

Мимозке, сега ако и със Софийските мами се запознаеш вече много ще ти завиждаме  Simple Smile Хайде ако се приберете скоро ще те чакаме за разходка, че го дават хубаво времето до края на седмицата. А на Митко му отива и братче  Wink Жулката много е пораснала...сладуранка.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 11:05 от Анита_

# 236
  • Varna
Кате, честита годишнина!  Още много годишнини*3.
 Стискайте палци отивам да се боря с общината  във връзка с хотела а бавачката закъснява вече 15 мин и нервите ми....
 кате Колажът е много хубав. БРАВО.

# 237
Кате, честита годишнина   bouquet ! Желая ти дълъг семеен живот в хармония и разбирателство и още много красиви моменти.
Колажът е чудесен, бебоците ни са истински бонбончета  Flutter .
Олче, статистиките на мен са ми много интересни. Може би няма да "тежат" толкова, ако картинките, които слагаш при тях са мънички. Но пък това може да те затрудни в намирането на такива.
Ние тази нощ спахме по-добре. Е, хапнахме 2 пъти нощеска, ама пак бива.
Днес май ще става за разходки! Весел ден на всички!

# 238
Най-после и аз да се включа. Чета долу-горе редовно, но не ми остава време да пиша. Макар че ако питаш таткото, задълженията ми опират до това да нахраня малката и да и сменя памперса.  smile3512
Олче, и аз да кажа, не им се връзвай, просто някои хора незнаят как правилно да кажат какво искат. Те не са виновни, просто дотам им стига възпитанието. И мисля че вместо да извадят очи, ще изпишат вежди. Темата ще стане още по-красотна! Страхотна ти е идеята! И с този колаж на Катето отпред, мисля че ще трябва и авторски права да търсите.  Hug
Кате, честита ви годишнина, много да те обичат и подкрепят! Шампанското ми се услади, ще си сипя още една чаша!!!!  beer
За кърменето, аз кърмя Ели вече 3-4 пъти, на обед давам зеленчуково пюре, а към 6-7 каша. Кърмата определено ми намаля обаче. Но аз нямам нерви да се цедя, знам че не е правилно, ама...........мисля че 5 месеца и половина само на кърма са си ок. Иначе ще кърмя докато мога, но няма да стимулирам вече лактация.
Имах още работи да казвам, ама.........
А, да, сега поне ще се нагледаме на най-сладките бебоци! Някои чак си ги смъквам на компа да си ги гледкам! Дано да успея и аз да кача снимка на Ели!
Айде, че май тоя път се разписах!

# 239
  • Плевен
Добър ден МАЙки!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА КАТЯ! Още дълги години любов, приятелство и топлота помежду ви!
Колажа е приказен БРАВО  smile3525
И с този колаж на Катето отпред, мисля че ще трябва и авторски права да търсите.  Hug
  newsm10
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ВИКИ!
Това засега, че ме викат за папкане....
Тук духа силен вятър, дано утихне за да излезем на разходка!
Весел и спокоен ден!  smile3531

Общи условия

Активация на акаунт