МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 687
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Кате, честита годишнина!!!! Много любов и разбирателство в дългия ви семеен живот!!!

Колажа е много хубав!!!

Честито и на месечковците!!!

Тия отдолу ще ги  #2gunfire слагат остъкление от винкел на една тераса и направо откачам от шума. А да не говорим, че 4 пъти приспивам малкия вече... Ама може ли такова нещо  #Cussing out

Уф, добре, че времето се оправи. Пак ще има разходка  newsm44

# 241
Здравейте!
Няколко дни не ми остава време да пиша.В петък направо щях да се побъркам.Мъжът ми беше в командировка и на връщане катастрофирал,а аз разбрах чак в един часа през ноща.Преди това само ми се обади да ми каже,че колата се е повредила и ще закъснее...И като ми се появи с бинтована глава Shocked #Crazy......Добре,че се е разминал с малко(само няколко стъкла в главата и ожулено коляно).А от колата нищо не става....На следващия ден като разбрах подробностите.....Преобръщал се по таван няколко пъти,от КАТ са го питали как изобщо е жив! Weary smile3511...Ох оплаках се да ми олекне малко..... Sick
Още не съм прочела всичко,но приветствам Олчето за отличните нови идеи Flowers Sunflower,а на тъпите модератори...#2gunfire....не им се връзвай.
Ето и моята снимка:

# 242
  • Русе
   Здравейте!
   Днес моят мил съпруг Пламен става на 28 години и по този повод ви черпим
  cook beer Wine Glass eat Misc Baby Bottle

Честита годишнина на Катя!  bouquet

Ето снимка и на Дарито

# 243
Тази сутрин ходихме да вземат кръв на детето. Много плака. Но с урината се справих.

Диди, радвам се мъжа ти е добре. Важното е че той е жив и здрав , а колата не я мисли.

Момичета , страхотна идея за табличките. Днес реших да се възползвам. Купих едно пюре на Семпер картоф и пащърнак, но срещу пащърнак няма месеци. Никой ли няма идея от кой месец може да се дава?
Кате,честита годишнина и аплодисменти за  колажа. Ето и аз се включвам със снимка на Ивко:

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 15:39 от А н и

# 244
Много, ама много сладък колаж - такива бебони като кукли  Heart Eyes на едно място...направо ...вече се чудя - не мога ли да го ползвам като скрийнсейвър за комп-а ми..? Thinking Laughing Браво, Кате!! Hug  bouquet

# 245
  • София
ех, сървъра затри каквото писах, пфу!

както и да е: КАТЕ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! МНОГО ХАРМОНИЯ ВИ ЖЕЛАЯ СЕГА , КОГАТО СЕ РАДВАТЕ НА ЛюБОВТА!   bouquet
КОЛАЖЪТ - много е сладък, суууууууууупер!

честито на бебоците, които празнуват и много здраве на татито на дарито!  Flutter и прегръдки от миа Simple Smile

диди, минало заминало, здрав да е само татито ви! Praynig

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 16:39 от vaniliaice

# 246
  Много хубаво колажче, чудно.  bouquet Страхотни сте!

Честит ти рожденник Мимето, много да те слуша и обича и от здраве да не се оттърва!Весело изкарване!
  Честита годишнина на Катето, желая ви много години изпълнени с любов и разбирателство  bouquet

Диди, добре, че е жив и здрав, майната й на колата.

ние се будим често нощем около 2-3 пъти и денем спи по малко. Преди поне след обед спеше по 1,5-2, а днес само половин, а бяхме навън? И не се спира на едно място, докато го оставя легнал и вече е по корем, и повръща, маже. Гледам като е ял да не стои по корем, но докато се обърна и хайде пак. Днес каза "ба-ба", не беше много ясно, но почти го произнесе! Много се зарадвах и се обадих да се похвалим на бабите, че да ги зарадваме.
   Това за сега от нас!

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 16:11 от paizy

# 247
  • Варна
Честито на рожденника на Мимето, да е здрав и щастлив, и много да помага в къщи!

Диди_р важното е, че съпруга ти е невредим. А уплахата ти сигурно е била голяма..представям си. Дано не се случват повече такива неща.

Пейзи, аз като гледам  твоя син по-малък (с няколко дни) от моя, а вече се обръщате от гръб на корем, че и гласни казвате...моето диване май го мързи повечко- обръща се само от корем на гръб, и то рядко.

Ние днес си направихме разходката сами. Не можахме да се организираме за среща. Но времето беше прекрасно. Дано се задържи по-дълго.Май замирисахме...ще ходя да се мием.

# 248
Здравейте пак съм аз!
Благоеаря ви за милите думи!
Чак сега успях да наваксам с четенето ooooh! и да се запиша....
За гърдите:от както замених две кърмения с пюре и кисел и аз имам проблем с количеството кърма.Тъкмо бях отвикнала да се цедя и.......хайде пак.,защото иначе е направо ужас.Освен,че стават на камък,а и едни фонтани....и как боли.Дано скоро да се регулират нещата,че и аз хванах мускулна треска от помпата.
За къпането: къпем се всяка вечер,защото един път си направих експеримент и реших да не я къпя,че бяхме на гости...,но като дойде часа за къпане и Мони като ревна....и нахранена беше и преобута,но докато не се прибрахме и не я окъпах не млъкна.А имаче е голяма жаба hahaha
като започне да рита и да се мята и аз сялата ставам във вода #Crazy,а като я обливаме едва я удържам Blush
Кате страхотен колаж  bouquet newsm10
ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО И ОТ МЕН!
Надявам се да включиш и малко позакъснелите със снимки бебоци(като нас).
Ние още си нямаме зъбче.Уж венеца е бял и подут,но ТЦ.А за обръщането Мони от две седмици започна свободно да се обръща по корем и сега само така стои.И вършее из цялото легло Joy и започна да изхвърля играчки и да крещи....абе голям цирк сме вече #Silly newsm18.
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ пак се улях с локумите Mr. Greenе извинявайте ако съм досадила
ЧАО и ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!! Tada  ura

# 249
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

Кате, честита годишнина - много любов, уважение и сбъдване на мечтите ви!   bouquet

Честито на всички месечковци!

Честит рожден ден на мъжа на Мимето - много здраве, любов и късмет!

Кате, колажът е невероятен ........... страхотна си! Още един път - благодарности на теб, Олчето и Крейзи!
Качих снимка на Никол в албума Аватари, но ще помоля някой да я намали, че аз нещо не разбрах как става.
Таблицата за захранването още не съм я прегледала.

Докато ви изчета и вече забравих какво исках да пиша.
Таня арк, по въпроса за киселото мляко - какъв е мотивът на твойто педи да го въвежда толкова рано. Крейзи го беше написала много точно.

По предложението за среща в Скай сити - аз през седмицата не мога да дойда до там, нямам превоз.

Е, трябва да свършвам, че тати си дойде.
Много  Hug по малките дупаранки.

# 250
Ех, че сладури тия бебета майски!  Heart Eyes вси4ки бубенца

Кате, желая ти прекрасното семейство, което имаш да се радва на много любов и нежност и красиви споделени моменти.  bouquet

# 251
  • София
Здравейте   bouquet включвам се само да кача снимка а утре хубавичко ще ви изчета и отчета, че нщо не мога да се добера да компа тези дни
 Hug  love001

# 252
Здравейте и от нас!
Скоро не сме се разписвали, но мен ме хвана една дискова херния и от две седмици сме по лекари и все не остава време да се включа.
Искам да ви почерпя макар и само виртуално ,защото днес ставаме на цели 6 месеца. На консултация сме в петък, тогава ще дам и размери за протокола.
Честито и на другите месечковци и на всички празнуващи тия дни. Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 253
здравейте, мами и бебешоци,

ние днес от миткане не можем да седнем пред компютъра, цял ден сме навън, но дойде време и ние де се отчетем!

МЕРКИ И ТЕГЛИЛКИ
да ви се похвалим - пораснали сме с 500 гр и 2.5 см и сега сме заветните 7200 кг и 70 см.

ИГЛИ И БОДИЧКАНЕ
не ни се разминаха, разбира се, имунизираха ни, а и давахме кръв, та сега сме с надупчен пръст и крак! Голям ужас изпита това дете, голямо чудо! Не знаеше да реве ли, да се сърди ли, така се беше отчаял, че рева не дава резултат! Не е лесно, ама мина!

ХЕМОГЛОБИНА
е важен сега, каза докторът, защото по това време свършвали някакви запаси в организма на бебето и получавали физиологична анемия, та може да се наложи желязо, особено щом още не ядем месни пюрета и кареме главно на кърма!

КЪРМА след 6-тия месец
Наистина ли вече не е полезно за бебето, т.е. няма особено смисъл да се кърми? Ние хапваме каши и пюрета, в които има адаптирано мляко, но не се отказваме от кърмата лесно!

КОЛАЖ
е супер е, сега какво да кажа! Хубавото си е хубаво! Толкова е весел и оригинален като идея! Този път с усилията на Ol4eto и Катя, темичката ще надмине себе си!

ПОЗДРАВИ от Жоро,
който в момента е на тема гризя си химикала, или по-точно на мама химикала и страшно вкусен! Добре, че го гризе от обратната страна, че ме е много страх, като го гледам, но иначе пищи, реве, не си го дава!

ЧЕСТИТО
на всички месецковци! Да са живи, здрави, игриви, палави и все такиа сладури, сладурани!  happy bd

Didi, добре, че всичко се е разминало само с леки поражения при мъжа ти, колата си го е отнесла! Но определено по-малкото зло Ви е сполетяло!

Всичко най-най!

# 254
Честито на всички празнуващи днес
Включвам се само за малко
Ани пащърнака е корен, пюрето на семпер е страхотно ние с него захранихме...на теб ще ти е малко странно на вкус и мирис но бебонковците го харесват, следващото което дадох беше семпер картоф с царевица.....него мога и аз да го ям Simple Smile
Вени-Вики....оправяй се бързо.....дано, че малчовците все повече искат на ръце.....честити ви 6 месеца.
Кате.....колажа е страхотен.
Диди_р....това ми напомня за брат ми преди години.....обади се в 1 през ноща, за да ми каже че е добре.....аз му казах че явно не е съвсем за да ми звъни по това време......а той ми вика.....прати Светльо в Пирогов да ме прибере....побелях ви казвам.....
За Скай Сити ......и ние няма да можем през седмицата.....
Иначе.....Свет обеща да гледа децата в събота вечер за да мога да отида на фризьор и после на общофорумския купон в "Славяни" да разтоваря малко че напоследък много ми се насъбра.
Габи все още не е добре, но смениха превръзките с мноооооооооого малки и от утре я пращам на градина.....да видим как ще е......ако няма проблем....да си ходи.
Мони в събота му се бяха надули очите.....едното не можеше въобще да го отвори и изглеждаше ужасно....оказа се че го е налазило нещо и след два дни на Фенистил отновоизглеждаме превъзхоно.
Май прекалих
Не пиша ......не пиша....после наваксвам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт