Честита годишнина на Катя, желая ви още много красиви моменти заедно!
Честит 6 месец на Вики, да расте весела,щастлива и много обичана!
Честит рожденик на Мимето - много щастие и късмет да има!
И честито на всички празнуващи, които пропуснах, желая ви всичко най-хубаво!
Много трудно успявам да ви изчета, вече не ми остава време за нищо. Жасмина почти не спи през деня, а заспи ли ме е страх да я оставя сама. Трябва да се взема в ръце, но още ми е трудно. Все мисля, че нещо ще се случи.
Иначе тя расте добре - качила е 300 г и 2 см. Плямпа по цял ден, а като не и харесва нещо се научи да вика. Вчера бях в другата стая и тя взе да вика - маааааа. Голям кеф и е ходенето с проходилката, обикаля навсякъде и прави бели. Вчера се опита да си стовари ДВД - то на главата, добре че се подпря на телевизора и не можа да падне. Сложихме и обици, подстригах и перчема, че стърчеше. Вече яде попара със сирене сутрин, както и свинско месо - телешкото ще го започвам тази седмица. Рибата реших да отложа за другия месец.
Имаше и още ама забравих какво щях да пиша.
Кате, колажа е страхотен, ще кача снимка по-нататък. Оооо сънувах те и тебе - караше ски и естествено изглеждаше страхотно.
Диди, дано никога вече не преживявате такова нещо
, майната и на колата, важното е, че татито ви се е отървал.
Само трябва някой да я намали, че мама Смайли още не се е научила 

, вече перманенто си ме боли глава от недоспиване. Хич незнам кога ще се оправи това полужение, ще търся хомеопатични лекарства за зъбките, че завидях на Катето за топченцата 
Освен пилешко , включваме пуешко и заешко. А повечето зеленчукови пюрета, които харесам, все имат домат в тях и не смея да ги купя. Питах педи и тя ми каза че ако пюрето не е основно от домат може да се дава. Вие как мислите? 
… Но преди малко тя се прибра у тях и той ме побърка – толкова е кисел и постоянно иска да му обръщам внимание. Но дори и тогава мрънка. Надявам се след банята да му мине. А аз вече съм спокойна, че си имаме баба и може би ще ми е малко по-леко, а и ми е под ръка /живее през два блока/. То още от днес се усети присъствието и, де.
.

...пък и мамата,де/много младолика, и сладка мама
...А,аз лично смятам да продължавам да я давам.....пък да видим
+ Малтофер на капки... Било нормално за кърмените бебета, защото желязото в организма на майката вече е поизчерпано и не е достатъчно за мъниците. Много се притеснявам, но явно при кърмените бебета е абсолютно нормално. А за предимствата да продължаваме да кърмим не искам да разтягам локуми, да не се засегне някой и да не звучи като агитация. Колкото и "нехранителна" да е кърмата вече, все пак тя си е ЖИВА тъкан, която е пълна с имуностимуланти и антитела и само поради тази причина си струва да цокат съкровищата - за да са здравички и щастливички... 
аз си я правя на photo shop на чернова, защото много работа и resize-ване падна последните няколко дни.
Тъкмо намаля една снимчица и на лични, в темата или в албумчето пристига друга с молба някой да я намали и аз действам. Но пък после ще е по - лесно, защото темичката ще е универсална, може само малко откъм украса да се променя, но без да се престаравам и да слагам излишни неща, мисля, че акцентът трябва да пада върху бебоците.
) и всички, които се чудят как да намалят снимки да ми пащат на ЛС, аз ще ги "обработвам", сега намалявам тази на Йоанка - сладуранка, на Смайли!
ще е женско! Още повече, като Сами е казал "та - та" за Ивко се е оказало вярно.
Давай смело, много ще ти отива една дъщеричка, на някои хора им идва отвътре да са майки, не те четкам, но максимално ме разтапяш като ви гледам клипчетата с дечурлигата, начинът по който им говориш и си ги гледаш. Майка за пример! 
, че не е истина просто