МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 675
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Олче, ние сме за тема № 2   Peace

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ!! Да са здрави, да папкат сладко сладко, и да растат бързо бързо!!!

А на Жулката   love001 newsm51 и да е все такава сладка мадама!!!!

# 271
  • Бургас
Честито на месечковците днес - да папкат  и да лудуват много!
Мисля,че най-актуална е тема 5 - Половин годинка мина, МАЙ-ската дружина (BgViki)
Мъжо току-що се върна от доктор - ще го оперират на 28 от киста. Възстановяването ще е 2 месеца - стискайте палци да е по-леко. Ужасявам се от операции, а като се сетя мен как ме болеше секциото ...
На нас ни казаха вече да се учим да правим "боц" и "чао", но дребната засега не проявява никакъв интерес. Вчера купих и гърне, защото вече седи и ми казаха да започвам да я слагам по малко.
Нашият хемоглобин беше 106, но според педката нищо притеснително, било нормално за по-късно захранените. Тогава започнах да въвеждам и месо. Купих и каша от елда, но Жасмина не я иска. Друг вариант е ако се кърми, аз си купих черен дроб.
Ани, благодаря ти за куража и милите думи, знам, че в момента малко прекалявам с притесненията, но се надявам с времето да ми мине. Но този път ще ми трябва повече време, защото тъкмо се бях успокоила и пак хукнахме по болници.
Честита рожденичка на Мими - да те радва и слушка много!

# 272
Благодаря за пожеланията   bouquet
Да почерпя ,да прибера багажите и да сядам ,че много четене ме чака  ooooh! Wink

party023 newsm38  cook Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle beer Wine Glass
Честито и на останалите бебоци на половин годинка !!!И на Дамяна на  мими!  bouquet

Жулката праща целувки на Ивчо и Макси  Crazy Кабранска мерси за милите думи  Flutter ,сега ще се върна назад да видя дали не се оплакваш от мен,че съм сериозна конкуренция в бърборенето  Joy

Гласувам за заглавие №5,че е най-актуално в момента,а за другите има време,особено за пакостите ...ако знаете какво ни чака  Sunglasses

# 273
Здравейте  Simple Smile

Ние днес празнуваме половин годинка и нека почерпя:

Честито от нас на наборите Жулиана, Анна, Мони и Румен.
Честито и на каката, която става на 3 години.

Аз гласувам за: 2. Най - обича МАЙ-ска мама, да се гушкат с бебче двама! (ol4eto)

Поздрави и приятен ден!

# 274
Честити 6 месеца на Жулката и Мартин!  Hug

Аз гласувам за тема номер 2!  Peace

# 275
  • Varna
честито на месечковчетата. много белички да направят. Бетка им праща целувки опитвайкисе да докопа клавиатурата.
 Аз съм за №2-4.
 отиваме да ядем пилешки пържоли. /Ориз с моркови и пиле/

# 276
  • София
Аз гласувам за номер 2

# 277
  • Велико Търново
Честита месечинка на Жулиана,Симеон,Анна,Мартин и Румен!Да растат много здрави и щастливи дечица!  bigdance2  ura Tada

Мими,да ви е жива и здрава рожденничката!Много радост да ви носи!

Кате,честита ви годишнина /на патерица/!Желая ви много години съвместен живот изпълнен с обич и хармония!

Кате,колажа е страхотен newsm51!

Диди,Бог е пазил съпруга ти Praynig!За материални неща колкото и да са скъпи не трябва да се ядосваме Peace,защото има много ,много по-важни неща.

Таня79,ще се моля при съпруга ти всичко да се развие по най-добрия и лек начин.

Божидара добре си хапва пюрета и каша,все още нямаме заместено хранене,но и това ще стане  и като захраня ще я запиша на кухня.При нас кухнята е от четвърти месец.Много я мъчат зъбите милата и точи едни лиги просто не е истина.Вчера и днес бяхме по разходки,но днес следобедната ще я пропуснем,защото сили не ми останаха вече.Не съм вярвала,че чак толкова мога да се изморя,ама както и да е.
Купих едно пюре от ориз и броколи това мога ли да го дам?Когато съм диктувала номера в склада нещо не са ме разбрали или аз не съм казала правилно newsm78.

На мен ми се струва най-подходящо заглавието на Олчето Peace.

Ирка,къде си?

Това е от мен за сега! Hug

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 15:09 от siska79

# 278
Здравейте и от нас, включваме се само набързо да гласуваме и да честитим на всичи месечковци!

Да са все така сговорна дружина и още по-лесна половин година! Поне всички казват, че вторите шест месеца минават неусетно! Да видим!

ГЛАСУВАМЕ
за тема номер едно 1. Лудуват вкъщи МАЙските деца, очакват своята първа среща със снега (Daniele)
А ние сега ще си полудваме навън, докато е толкова хубаво времето! Но преди това, ах това пране!

ПРАНЕ
Не знам, майки, Вие как се справяте, но аз пускам минимум по 4 перални на седмица - цветно и бяло съответно за нас и за Жоро и нон стоп си кисна пред пералната, на простора и с ютия в ръка! Напрово вече ми писна! Мъжът ми онзи ден забеляза, че така съм се автоматизирала с неговите ризи, че ги гладя за нула време! Еми, то от толкова упражнения и практика, вече ги гладя с поглед! Де да ставаше наистна така!

ТОРТИЧКИ
denz, страшно вкусна торта, изглежда страхотно и не се и съмнявам, че е точно толкова вкусна! Направо е като приказка от захар!

Хайде, ще вървим, защото Жоро го хвана зъбната лига и не може да се укроти!

Приятен ден на всички!

# 279
Здравейте,мами!

Приспах принцесата и сега мога да попиша малко по- подробно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ани, Вики яде пюрета с домати и са й много вкусни.

Кате, честита годишнина, много сем.шастие и разбирателство. Колажът е страхотен, но нямаме много актуална снимка ,за да я пратя- ако може по- късно ще се включим и ние.

Мими , ние ядем през ден жетвърт жълтък със зеленчуковото пюре. Вики много го харесва и си го хапва с удоволствие, като имате предвид, че не го пасирам , а само леко го намачквам с вилицата.

За протокола зъбки още нямаме, но много лигавим. Обръшаме се само от корем по гръб иначе не иска и се учим да пълзим, но засега само назад- много е смешна.

Имам и едно въпросче към вас?! Купихте ли вече проходилки и какво ви е мнението за тях. Предварително се извинявам, ако сте обсъждали темата , но не успях да изчета всичко.  Според Др. Драганов проходилките са вредни за бебетата, а улеснение за майките и той ги отрича.

Диди, радвай се, че сте се разминали с малкия дявол и си запалете свещичка. Това вече не са пътища ,а убийци.

Накрая, но не и по важност да честитим на всички месечковци- да растат и да правят много щурутии.

Ние гласуваме за тема 5- струва ми се най- актуална

Цунки по муцунки от нас на всички сладки бебоци

# 280
  • София
Дойде ред да попиша и аз и най-вече да почерпя за половин годинката на Румен:

Честито и на Жули, Анна, Мони и Мартин! Да са здрави и послушни.
Мерси за пожеланията!!!  bouquet
Номер 1 най ми допадна за заглавие на следващата темичка.
Днес свеки гледа Румен следобед и аз като му дръпнах едно обикаляне по магазините, без крака останах (като отвързана от въже Laughing), обаче се сдобих с нови ботуши и панталон и съм щастлива Laughing
Ох, отивам да приготвям вечерята...
Целувки Hug

# 281
  • София
Вярно е, че някои доктори отричат проходилката, но аз съм слагала Мони и няма никакъв проблем, стига да не се прекалява. Аз съм взела проходилка и за Ева, но още им е много разно. Аз знам, че бебо не се слага в проходилка, докато не почне да седи стабилно само.
Бабълче и моята свекърва трябваше да дойде, да гледа Евка, а аз имах и уговорка за излизане. Да ама не. След като я чаках цял ден, като английската кралица, дойде в 5 и бързаше да си ходи, че било тъмно и я е страх. Направо избеснях. #Cussing out Добре, че отидох да взема Мони от детската, та да не се развикам. Вече няма да има такива уговорки. Излизам си, а тя като дойде, да чака пред вратата. #Cussing out

# 282
  • Бургас
И аз се бях зачудила за проходилката - дадоха ми я втора ръка и малко на майтап я сложих. Ами тя още на третия ден вече обикаляше цялата стая и се радваше. А и не виждам как иначе ще изразходва толкова много енергия. Мисля, че става и по-самостоятелна така - набелязва си цел и сама стига до нея.

# 283
  • София
Пускам новата тема, че нямам търпение да видя какво се е получило...  Flutter Ако има някой изпуснат (без снимка, а да е пратил, да свирка на ЛС, че голямо намаляне и публикуване падна, възможни са и грешки...  Crazy)
Гледах максимално да е опростена, за жалост махнах статистиките  Confused, защото много удължават и натоварват зареждането, а и не мога да се сдържам да не ги нашаря и ефекта от "универсална темичка" ще е нулев.
Слагам заглавие №5, №2 ще е за следващата, въпреки, че събра най - много гласове, но за сега №5 е най на място сякаш.  newsm78
Айде, да действам... Flutter

# 284
Гледам още не са ударили катинара на темата-та да кажа тук за проходилките-и ааз съм чела,че са вредни и вече ги отрчат..и на мен ортопедката ми каза изрично да не слагам Ивчо,но ако си мисли,че имам на разположение поне две баби или детегледачка...просто не е познала-а,все пак имам нужда от времче на време и нещо да свърша..и точно тогава смятам да използвам проходилката-пък и със Сами не сме имали произшествия.....и сравнително малко я ползвахме/той проходи на 9 месеца/
А н и ,това за съня,се надявам да стане и наяве-само се обади като тръгвате да замеся кифличките,пък ти ми напоми да "прелушам" майка ми и за малинов сок/от любимото ти Гълъбово"/..и само да не сте и ивие срамежливи,че оня ден Мимозата,не щя да ми дойде на гости Naughty/нарочно го казвам тук,да не вземе да не го види,ако е по-назад в темата/,та това ми е оплакването от нея...освен ,че много приказва Wink
Сега отивам и аз в новата тема....

Общи условия

Активация на акаунт