МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 691
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Добър ден,от мен!Малко изневерих на сутрешните си писания,но свекърва ми беше на гости и нямаше как да пусна РС в 06.00 часа.

Честита месечинка на Константин,Мария,Радина,Ралица,Йоана,Петър,Христо и Соня!  bigdance2  uraДа растат здрави и весели деца!

Олче,да му е честито и второто зъбе на Велизар и все така неусетно да се показват.

Очите,ми се напълниха от толкова хубави снимки.Ние принципно си имаме"гадже" Марти на Надя,но не ни пречи да се покажем,защото скоро не сме го правили.

Вчера,ходих на фризьор и въпреки,че уточних,че не искам никакви "модни" фризури точно така ми остригаха,като всяка втора тинейджърка,бясна излязох от салона,ама окончателно ме загубиха като клиент Twisted Evil.
Сега ми е  едно притеснено какво ли говори Георги на съдиите от ВВС,ама ще видим.Тази нощ сънувах 1001 кошмара все едно,аз се явявам.
Днес в 14.00 ще заместя кърмене с каша,да видим да ли довечера ще си  smile3511  косата и  smile3538 главата.Ох,стига толкова,че трябва да ходя до банката,че онези служителки барабар с директора им спят,вместо да си гледат работата,ами ще им простя.
Лек ден от мен!

# 91
Здравейте мамчета,

Честита половин година на Коко на Руми - да ти е жив и здрав и много умен и щастлив! Hug Hug Ама то като погледнах много празнуващи (не че ги виждам да пишат де) тоя специален ден днес:
Соня на Надя, Христо на Силвия, Петър на Даница, Йоанна на Мимик, Ралица на Уна, Радина на cat11, Мария на Вергиния - да са здрави и игриви за радост на мама!  baby_neutral Laughing
Ох тая нощ беше тежка, никой не можа да си поспи у нас - то едно мрънкане, ядене и пак мрънкане и пак ядене и така до сутринта - дано утре е по-нормално, че безсънието не ми се отразява добре.  Shocked Twisted Evil

Кате (ikati), каквостава с тоя твой кръст - дано си по-добре вече! Praynig

Олче - ама много пораснал Велизаркин - браво - голям мъж! Той верно малък се е родил - ама я виж сега - задмина ни Peace
Диди-р, Десиив - големи сладуранки имате пу пу!  bouquet

# 92
Честита половин годинка на Косьо, Мария, Радина, Ралица, Йоана, Петър, Христо и Соня!

Оффф, изгладих най-после, а сега трябва да пера  Tired. Няма край тази домакинска работа  Sad Crossing Arms.

За питащите за "джаджата" - тя се отваря и вътре се слагат парченца плод и др., бебето може да ги смуче, гризка и т.н., но не може да се задави с тях.

# 93
  • Велико Търново
Момичета,благодаря ви за палцестискането newsm51!Георги има 5.90 на устния изпит!
Черпя с  beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass smile3510 Popcorn и всичко,което си пожелаете!
БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 94
  • София
Ей Сиска, честито. Да го отпразнувате подобаващо.
Муси така съм се смяла с вашия татко и засмуканата цица, че щях детето да събудя.

# 95
Еее, Сиска, браво на мъжа ти! Че той е отличник! А Божа на снимката ми прилича на една от тия кукли, които съм гледала по магазините, дето се напишкват, сменят им се дрешките, имат си специални колички за тях и какво ли още не. Сладурана  Hug !
На нас пък на последния преглед ни взеха кръв, ама за урина нищо не ни казаха. Иначе докторката ни е много стриктна и аз и вярвам напълно. Може би е оставила за другия път, знам ли..
Днес Венци е особено мрънкав, и то от 4 сутринта. Вече ме хванаха нервите. Добре че все пак навън поспа половин час в количката, докато платя малко сметки.
Честито на месечничетата! Да са палави и здрави, още им желая безпроблемно зъбоникнене  Party .

# 96
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТА 1/2 ГОДИНКА на Коко, Мария, Радина, Ралица, Йоана, Петър, Христо и Соня! Много здраве и късмет, бели зъбки, пълни тумби и пампи!   bouquet

ЧЕСИТИТО 2-ро зъбче на Велизаркин - много бяло и здраво да бъде!

Сиска, честито за взетия изпит на  мъжа ти - дано се сбъднат плановете и мечтите му! Мерси за почерпката!

[/quote]
Тя тиквата нали разхлабва? Като прибавиш круша си мисля ,че трябва да стане яко ДРИС-ефект, ама явно вие сте доказателство, че при всеки е индивидуално.
Абе....големи емоции било това захранване  Crazy
[/quote]

Не съм го уточнила - крушата я дадох следобяд смесена с ябълка, а не с тиквата на обяд. Вече стигнах до извода, че за да яде зеленчуците Никол, трябва да и ги смесвам със сладък плод или зеленчук. Колкото и да са странни някои комбинации, явно така ще бъде докато успеем да проядем.  Днес на обяд пробвахме броколи с круша  #Crazy - за мое щастие успяхме да изядем около 70-80 гр.
Като чета някои мами на кухня, други чак и месните въвеждат  newsm78 ......

И аз подкрепих   Naughty петицията, добре, че ни информират тук какво да правим, че аз нямам време едва тук да чета. Дано да се изпълнят исканията ни!

МАЙ-ски какво става, Недето май беше предложила среща за утре в МОЛ-а? Нещо няма активност по предложението.

Много  Hug по пухкавите дупаранки!

# 97
Здравейте и от мен.  Grinning
Много хубава тема. Браво на Ол4ето. Снощи вместо да спя лежа и мисля нови темички за форума. Много ми харесват всичките.

Първо честито на месечковците. Второ искам да кажа, че всички бебета са толкова сладки, че не знам. Аз страшно обичам снимки на бебета и си купувам бебешките списания заради снимките вътре  Laughing Laughing

Сега ще пробвам и аз да сложа една. Да ви покажем новата си шапка  Laughing Laughing (дано не е голяма)

За петицията. Аз също я подкрепих. Не ме бийте ама аз работя в НОИ и ми е още по-гадно че ни отразяха. Бях сигурна, че ще получим паричките.  nono но не.
http://www.bgpetition.com/promeni-kso/sign.html

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 18:58 от bobidika

# 98
Здравейте мами! Миналата нощ, какво му стана на това дете, буди се през един час, но като му сложа биберона и веднага заспиваше. Но какво беше това будене и аз не разбрах. Колкото и мен да събуди!

Пепсун, ние се кърмим вече по 3 пъти на ден - два пъти сутрин и един път вечер.

Честити 6 месеца на Константин! Hug

# 99
Олеле, пък аз кърмя 7 пъти на ден..

# 100
  • София
Олеле, пък аз кърмя 7 пъти на ден..

аз пък не ги броя, но определено след пюрето си дояжда колкото поиска пак...като се замисля, не е по малко от 5,6 пъти. през нощта не ги броя, минимум 2 нощни хранения имаме и на сутирнта едно (към 6.30).

някой ползва ли пюре овко (словенските), днес дадох, хубавко ми се видя! ябълка и круша.

лека вечер!

# 101
  • София
Ако не се лъжа Пейзи беше писала,че дава пюрета на Мандев,на мен много ми ги похвалиха от гледна точка на производството и бих искала да ги пробваме и на вкус,та затова да питам от къде в София могат да се купят такива пюрета.
Сиска БРАВО на мъжа ти,дано винаги в живота да е отличник.

# 102
Честито на половингодишните ни бебоци! baloni
Сиска, честито за взетия изпит!
  катета, да ви се оправят проблемите с кръста! Аз също си чувствам много зле целия гръб и само си мечтая за масаж Blush
Ани, Пепсън, направо ви завидях за 3-те кърмения. Ние още си папаме по много пъти. Пюрета, каши и други такива не минават за храна, хич не ги тачи. А така искам да започна спокойно работа, да знам, че може да се наяжда и без мамините мицки ooooh!
  Аз всяка сутрин си доспивам с нея още два часа, иначе се чувствам много недоспала smile3507 Малко така до обяд ми се губи деня, но карай.
  Чудя се има ли хомеопатия в Америка. За зъбките съм взела едни гелчета, но те успокояват за кратко. Май ще питам в чужбинския newsm78 Страйпър, още миналата година си разменяха картички чужбинските мами, много сладко нали Party
  Айде много целувки на всички сладури. Честити им нови шапчици и жилетчици!

# 103
Поздрав от Казанлък!!Сега ще ви чета,че за малко надникнах Wink

# 104
  • Плевен
Добра вечер МАЙки и будни бебешори!
Поздрави на всички месечинки днес!
Сиска БРАВО на мъжлето ,но ти си знаеш че при форумското палцестискане празно няма!
Искам да питам някой давал ли е от зеленчуковите пюрета на Семпер, защото съм купила царевица с картофи и пащърнак с картофи, и се чудя как са? И двата вида са за след 4 месец. Но все пак сякаш си мисля, че някой спомена че дава Семпер, сякаш Bg Viki ли  newsm78
И още нещо, има ли някоя мама като мен все още без цикъл? То не че се оплаквам , ама да не би нещо да не ми е наред? Уж презервативи ползваме, ама...знам ли Mr. Green
Чао и лека, че имам да наваксвам много със съня. Цунки и гуш на бебешорите!
 smile3531

Общи условия

Активация на акаунт