днес свеки имаше рожден ден и празнувахме напоследък ми е много добричка да се похваля.
А това ни е любимата поза
докато мама глади тя се търкаля на спалнята.

. Изглежда тези хомеопатични топченца за зцбите помагат. Ще видим и тази нощ как ще е ..., но трябва да се наспя хубаво, че утре съм асистентка на татито, че ще снима една сватба, та ще ми трябват много нерви.
по нета и вчера пристигна, но още не съм я пробвала, но четох, че децатя много я обичали...
) И 64 см! (но той пак ревна от сестрата и се сви, та тя не можа да му опъне крачето като хората. Сефте!
) Важното е, че сме наддали близо с един кг
Добре, че за това наддаване (като на новородено
) не ни увеличиха Вигантола (който аз все забравям да му давам...
Похвалиха ни, че се кърмим, били сме "отличници" толкова време "да издържим"...
Биха ни хепатитната ваксина и ни взеха кръв и сега спи изтощено мъничето ми, че бая си поплака, не му е ден днес. 
Абе гърч отвсякъде... 
пробило е вчера, сравнително не се усети. 
Абсолютно нормално си е качила и не и трябва повече!
То ние им се радваме, като са по - пухкавки но за тях не е много добре, да са големи бухтички 
Би ли ни "светнала" какво представлява точно, че ако знаеш, колко сме запалени по играчкитеее...
Би ли ни "светнала" какво представлява точно, че ако знаеш, колко сме запалени по играчкитеее... 
Веднъж я беше взел на ръце, през лятото, беше гол до кръста и я доближи до гърдите си и тя само това чакаше, щото беше гладна - така го засмука, че той се стресна и каза: " Ама тя хапе..." А аз му отвърнах:"Нека, да видиш и ти какво ми е да кърмя по 10 пъти на ден..." Препоръчани теми