МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 686
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Малко за развеселяване  Mr. Green една снимка от вчерашното ни злополучно ядене на тиква...  hahaha Joy ooooh!

И едно дефиле на шапки (вижда ни се и зъбчето Heart Eyes):

# 61
  • София
Софиянки....да спретнем една среща в Мола.....какво ще кажете?

Aйде, айде newsm10 ! Какво ще кажете за някой непочивен ден  newsm78 ?

# 62
Леле какви хубавици и сладурчета - ами аз да кажа всички бебета харесвам и дори се захласвам, еййй ще се навия за още бебешки истории!  Embarassed давайте още снимки да ми пълнят душата!
Малко ме е срам  Embarassed- ама за коя мома сватосах Никола newsm78? Че то от хубавици - как да запомниш.....ако някой знае - да си признае или да ми напомни, че мама е забравана newsm53
За срещата - съм на линия точно през седмицата, защото имам да уча/работя през weekend-a! А и много малко хора живеят по-близо до Мол-а от мен  newsm47
 newsm59 на Калия!
И честито на Александър, Христина, Бояна и Елица! Да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати!
 Hug Hug Hug Hug

# 63
Ол4е, много сладък Велизарчо с тези шапки...

Ние вече сериозно започнахме да се клатим на 4 крака, много е смешен-напред назад и не може да потегли и падне по корем, после пак отначало  Joy Joy Joy

Галя, взимаме Мариса в Швейцария веднага  Wink (май ние си нямахме сериозно гадже  newsm78 newsm78).

# 64
Понеже сте много мили и добре възпитани и ни правите вятър/т.е.комплименти/ сега да ви се покажем пак -от днешната разходка:/тук сме с колегата от юнските-Любчо
,а това е от вчера
А за снимките на Велизаркин,на Венци и на момите/ей,ще ни вкарате в беля,бе мами...да няма после обяснения със сватите Mr. Green.../-просто нямам думи...а Килиан как сладко се е "надупил",както би казал Сами
Отивам да слагам масата,че татито е нервен нещо...после пак/ще гледам днес да не пропусна закриването на деня....

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 20:30 от Анонимен

# 65
Момичета вижте на какво попаднах случайно - взаимно разменяне на коледни картички с мами от различни страни.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139618.0

# 66
Здравейте и от мен!
Честито на всички месечковци от последните два дена!
Олче поздравления за чудесната работа!  bouquet
При нас нищо ново тези дни.По цял ден сме по разходки и не ми остава време да прочета всичко от старата тема,а вече и новата е доста голяма.А сетих се какво щях да пиша.Вчера пробвах за първи път да дам месо на Мони и.......оказа се вълча порода Thinking изяде пюрето толкова бързо... newsm78.По въпроса с акането моето бебче на пук на всичко се запича от тиква Crossing Arms ooooh!Успявам да спася положението със пюре от сини сливи сок от круша

И ние още сме свободни Blush,нямаме си кавалер newsm45!

# 67
  • Плевен
Добър вечер МАЙки!
Честит рожден ден на Калиа! Да е щастлива и обичана!
Честито и на месечковчетата! Палави и неревливи!
Благодарско на Олчето за приказно оформената тема  smile3525
Ние все още се будим и ревем нощем и аз реших днес да я заведа при док за да види дали е О.К. Каза че й е много зачервен венеца та..чакаме зъбче.
И аз съм ЗА предложеното от Гвен, повече медийна изява   thumbsup
Иначе няма смисъл да ви казвам че съм  smile3507, но сега отивам да се пробвам  да
smile3524
Нагледах се на прекрасни МАЙЧЕТА! Много красиви деца, напълнихте ми душичката!   love001
Май имаше и друго, но .....
Лека и спокойна нощ!  smile3531

# 68
Честити юбилейчета на Хриси, Елица, Нелиа, Бояна!  Party

Ивко днес голям поспалан. Първо че спа до 9ч тази сутрин и после на обяд откара час и половина сън, такова чудо не е било и после докато бях на работа, майка ми го разхожда и е спал почти през цялото време около 2часа и половина.

Звездолинке, залъгалките ги имаше и в предната тема, поне от тогава аз ги забелязах. Но аз съм един върл фен на форума и не пропускам и буквичка от всичко което сте написали, така че предполагам не се лъжа.  Wink

Айде Кабранска , моля заповядай! Ти си!  .... ООО. то къде те търся в тоз ранен час  и аз!  Mr. Green

# 69
Пак съм аз....
Току що прочетох и аз за предложението на Гуендолин...И аз съм ЗА newsm10 smile3525 много ще е хубаво и други да видят нашите бебчовци!
Все пак нали са ни най-хубавите newsm03 smile3521

# 70
  • София
Здравейте и от нас.
Днес пак много празнуващи   bouquet Да са живи и здрави и много послушни.
Чета пак подхваната темата за сватосването. Ние си бяхме харесали Вики на Вени-Вики, но нещо не се разбрах ме. Така че, пак си търсим гадже, показвам ергенина
тук е готов за зимна разходка
а тази е от днес. С едното да си покажем и едната от любимите играчки. А тази ни е другата любима играчка

Запълних темата със снимки сега съм спокойна  Joy
За срещата - нали знаете на линия сме. Предлагам събота 10.30 / 11 часа в МОЛ-а на Стамболийски. Хайде мами, че после като зачезна за 3-4 седмици ще ви е мъчно за мен.  tooth
Ние вчера и днес не се спряхме - наваксвах ме с разходките, ама пак не ни стигна, дано утре става за излизане, че даже и само за час. Praynig
Това е Лека вечер и приятни сънища

# 71
Някой ще ми каже ли как да публикувам снимка newsm78

# 72
Иги не е нашия татко!Ние си купихме ЧИКО Поли,а иначе таткото с техниката е много в час ,но мебели не може да прави Sad

# 73
Здравейте майчета!
Ние са загубихме, но аз го закъсах с кръста и направо беше ми  smile3518 и  smile3514 /както се казва в едни реклами "нито можеш да легнеш, нито да се обърнеш и т.н."/, абе направо ми се разката мамата.  От вчера съм по добре и съм по цял ден в парка за да наваксам. Велизарчо милият така се беше съклетясал у дома, че чак ми се плачеше за него.
Като гледам вие въобще не сте си губили времето. Що нещо сте изписали май пак ще се схвана докато ви изчета. Набързо прехвърлих за да видя снимките на бебочетата, ами те много пораснали и какви са ни хубавки направо ми беше домъчняло. Целувам ги всичките  love001, а някои мами какви са плетачки............ Браво  smile3501.
Честито на всички месечковци и на именниците и на рождениците. Много здраве,  радост, усмивки и щастливи моменти.
Чао от нас.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт