МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 676
  • 284
  •   1
Отговори
# 45

Здравейте отново! Simple Smile
Вики, снимчиците в програмата са много мънички - не може да не си прелиствала поне една програма; всяка телевизия рекламира дневно по едно предаване със малка снимчица, така че...  Sad никакви изисквания нямам към снимките, сама си ги обработвам. Получава се нещо като "открий снимчицата" Simple Smile Само дето не раздавам награди;)
Ще ги дърпам от линковете с бебонския списък в началото на темичката ни, а някои може и в движение - от постингите ви.

Мимозка, вие веднъж казахте, че сте свободни, ама след това се дръпнахте, че сте се обещали на друг ерген...  Laughing Казвайте, ако нещо не върви там... да се сватосваме  Wink Ама да не ни зарязвате втори път, че трудно ще го преживеем... Wink

Иначе се наемам да ви информирам кое бебче ще бъде в "ТВ седмица" всяка седмица. През следващата седмица (програмата от събота-18 ноември) бебето е Лео, на мама Крейзибрат. Съответно и сватбената снимка ще е тяхна.

# 46
  • София
Гвендолин и ние купихме същата проходилка и вече успяхме да загубим едното колело. Добре, че и така става. Само че аз не смея още да я слагам в проходилката, знам че трябва да седят стабилно за да се слагат в проходилка.
А ето и една снимка от нас. Иначе сме все нахилени, но видим ли апарата, сме на положение.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 14:11 от Aннa

# 47
Е,снощи не се разписах,напук на предположенията на Ани и Стайпър,но нали мъж ми се прибра от командировка,та беше редно да му обърна малко значение.....Освен това вчера си купихме с Ивчо безмлечна каша и следобед му дадох две лъжички,от които тоа изплю три и омаза всичко,но вечерта имаше такова шоу...че направо ми се изправи и без това правата коса...За да отпадне съмнението ,че може да е било от зъби или от нещо друго/че вчера и много хора го мачкаха/,днес наобед му дадох пак две лъжички и положението сега е пак на нокти...което означава,че  захранването при нас се отлага за няколко дни или че ще пробваме с пюре за начало.....

Честит рожден ден на Калия,да е жива и здрава и много щастлива мама
....  bouquet
И на месечковците-честито....да слушкат много мамите и да растат здрави и щастливи!!!
gwendoline , и ние сме с такава проходилка вкъщи....и на нас ни падна едното колело,но още става за ползване....даже две дечица я ползваха след Сами и мамите бяха доволни....то аз имам още време до слагането на Ивчо,но ти тъкмо ме подсети да я извадя....
Кате, искам и аз в Париж-но поради ред причини ще разчитам на теб и на Пепсън да снимате...че и ние да оплакнем окото...
Сега отиваме навън докато още е пролетно времето...пък довечера-ще се разпиша-обещавам.

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 14:22 от Анонимен

# 48
Ей, че страхотна темичка! Адски сладки картинки! Мерси, Олче!  bouquet

Честит РД Калиа! И честита 1/2 годинка на Елито! Да сте живи и здрави! Много сте сладки на снимката.

Бебончовци, които празнувате днес, знам че четете и вие, ДА СТЕ ЗДРАВИЧКИ И  ВЕСЕЛИЧКИ!

Камбанска, хубава ти е прическата, на твойто лице много му отива. И наистина си като гимназистка (май Сиска направи това сравнение...)Младо гадже... Де се размотава твоичкия , ми не седи да те варди .. незнам!

Килиан е един от най-малките майчовци, ама май е доста напред с физическите упражнения... БРАВО! Simple Smile Мама Катя да се оправя, какви са тия болежки!!!!

Гвен, браво за идеята! И аз съм ЗА! (ама освен да зема да сложа и аз някоя снимка...)
//Олче, плийз, би ли ни сложила линковете със снимките в началото на страничката. Извинявай, дано не те затруднявам Rolling Eyes

# 49
  • София
ч р д, калия!!!
  bouquet

много радости с детенцето и здраве преди всичко ви желая!
[/b]

пууу, ама страхотни са ни бебоците, то са манекени и манекенки направо, пу пу!  Flutter Sunglasses

ние тиквата я харесваме много, обаче днес тъкмо да излезем навън и се чу едно : трррррррррр и айде за смяна на маслата  Mr. Green Mr. Green и какво да видя, хем кафяво, хем по-ароматно  Mr. Green Mr. Green, ама какво да правим, порастват няма все да ни ухае приятно , я Simple Smile

айде, хубав следобед, ние вече се прибрахме и разпускаме , аз със сериал, миа дъвчейки каквото намери  наблизко на леглото Simple Smile

пс. камбанска, много ти е хубава новата коса, виф, много ви е търсен момъка, и красотен! анна, твойта мома голям бонбон, отсега си дига акциите и се държи на положение  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 15:10 от vaniliaice

# 50
И ние да ви се представим по - нагледно:
Това е беба Валерия

Това са ни двете принцеси Анастасия и Валерия

А тук се виждат 2та ни изстрадани зъба

Целувки  Hug

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 16:18 от malkaMaMa

# 51
Съжалявам, явно са ми големи снимките, но не знам как да ги променя  newsm78
п.п Справих се, извинявайте
п.п 2: С датите сме мнооооого зле (не съм настроила фотото ) Embarassed

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 16:22 от malkaMaMa

# 52
МалкаМама, страхотни сладурчета имаш! Simple Smile Валерия е невероятно хубаво бебче, страшна красавица... Hug Между другото така мислех да си кръстя детето, ако беше момиче...  Simple Smile
Вие имате ли си кавалер, че Асен-Александър си търсим мома... Thinking Simple Smile
Явно датата на апарата, с който сте правили снимките не е настроена, защото показва 2004 г....?

# 53
  • София
ау, малка мамо, валерия и голямата ти кака са големи кукли, особено това дребното е такъв бонбон  Wink, да ги нацелуваш от двечките от миа Simple Smile

# 54
  • София
Отдавна не съм се включвала, но обещавам да се поправя Embarassed
Да почерпим днес Бояна сатава на половин годинка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАЛИА  bouquet
Целувки от нас, надявам се тази вечер да ми остане време и да се очета подробно

# 55
  • София
   Здравейте мами,
има опит за последен протест за промяна на тълкуването на закона за завареното положение . С това изменение се увеличават дните, през които майката получава 90 % от средният й осигурителен доход от 135 на 315.
   Може да ни подкрепите на         http://www.bgpetition.com/promeni-kso/index.html
   Ако можете да намерите и още майки, бащи, съпрузи които да подкрепят ще е от полза. Важното е да опитаме!

# 56
Здравейте Майчета! Нас само събота и неделя ни нямаше, а то толкова се насъбрало за четене, че едва сега успях да наваксам  Embarassed .
Много ни е красива темичката, както винаги (Олче,  bouquet ). Картинките са чудесни, а линкът към  Залъгалки и песни поне за мен е много полезен. Аз уж разглеждам подробно всичко, мисля че е нов .. да не се изложа нещо..
Честит рожден ден, Kalia! Бъди здрава, винаги усмихната и много обичана!
Честито на месечинките - Александър, Христина, Бояна и Елица! Желая ви здраве и безгрижно детство!
Докато съм на тема поздравления не мога да пропусна плетачките. Страхотни неща сте измайсторили. Зная колко обич влага всяка майка във всичко, което прави за детето си, така че съм сигурна, че тези подаръци ще им донесат много късмет. Аз като не мога да плета съм захванала един гоблен с риби, но нещо изоставам напоследък. Дала съм си краен срок до Нова година да го завърша, ама тия Венцови зъбки ми разказват играта. Освен че вече са пробили двата горни резеца посредата, сега се белеят и съседните  Shocked . Какво е това моето човече, незнам вече. На акулче ли ще мяза с по два реда зъби... Поне температура не вдига, но нощно време много често се буди, плачка.. Добре, че бързо заспива после, ама аз съм на пружинка цяла нощ. Не карам таткото да става, че нали е на работа през деня, поне той да се наспива. Много ме е яд като сънувам нещо хубаво, а аз сънувам често, да ми остава незавършен сънят. Тази нощ например бях в Сървайвър, а миналата - в Биг Брадър, въпреки, че него не го гледам често.
За запека на нас много добре ни подействаха пюретата на Хипп от праскови и от кайсии. И сините сливи също, ама не помня марката. И сокче от круши.
malkaMaMa, имаш наистина две принцеси! Много красиви дечица, да са ти здравички, весели и много да те радват! И Съни, и Евчето, и Макси, а и Ивчо си го знаем колко е чаровен. Изобщо Майско лошо няма  Party .
Спирам дотук, че става дълго, ама така е като не съм писала скоро.
Една снимка и от нас:

# 57
Само предложение за темичка:
Половин годинка мина, МАЙ-ската дружинка
Включих се да пусна петицията и при нас...но са ме изпреварили

# 58
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте мамчета и бебчета!

Много ми беше мъчно за вас тези дни, но от пуста небрежност все не успявах да си платя нета... а и нали тука рождени дни ала-бала, та бая бях заета.

Видях, че сте се сетили за рождения ми ден и МНОГО, МНОГО ви благодаря и даже ми стана гузно, че не съм влизала 8 дни да прочета.

набързо само се отчитам и отивам да чета, че имам тема и половина да наваксвам...

Момчо горкия е прегракнал от... рев, защото лудата му майка беше решила да го приучва да си спи в леглото и без цица и издържа цели два дни на луд рев и дране и сега сме пак отначало, но реших да не го мъча вече горкото. Нямаме още зъбчета, и изобщо нищо ново при нас...

Мимозке, ти май беше споменала, че мъжът ти е правил столчето ви за хранене. Понеже и нашият татко е мераклия и се чуди как да подходи, дай една снимка да изплагиатстваме...

Айде целувки и отивам да чета...

# 59
Здравейте и от нас!!!
Nadia 777 ти питаше за лишеите аз я мажа след баня с хидратантен лосион на Мъстела Hydro-Babe се казва и веднага се оправи - пробвай и много хубаво мирише.
Ето ни и нас от разходката тези дни

Само да спомена че и ние нямаме гадже

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 19:13 от galiushana

Общи условия

Активация на акаунт