МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 685
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Много съм залюхана  doh doh

Олче, , благодаря ти за страхотната темичка и за труда, който полагаш да украсяваш   bouquet  bouquet!

# 31
Честит рожден ден на Калиа  bouquet На бебоците ,които имат повод  днес -много усмивки Hug Hug

Кате, и на мен ми е мечта Париж ама докато кърмя няма да стане  Sad Най-рано май месец,но ще видим.Ама да направиш снимки и да събереш впечатления и за нас  Praynig
Жулката взе да си пооправя спането .Може би и се събра много- смяна на времето,пускане на парно... та затова да е объркала режима  newsm78
Сиска-почваме да стискаме палци  Peace

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 10:45 от mimozata

# 32
  • София
Здравейте и от мен. Как ме подлъгахте с тая тиква, че всички деца я харесват. И аз купих на мойта префърцунка, ама само като я опита и такава физиономия направи все едно ако (с извинение) и давам. И стисна устичката и изхвърлих още едно пюре.
Честито на празнуващите и мерси на Олчето за темичката.

# 33
Добро утро и от мен. Честито на месечковченцета. Да са живи и здрави  и хубаво да хапват пюренца и каши.
Аз съм с ангина и хрема и хич не ми е комфортно. Но сама съм си виновна. Пих ледено студен компот и след няколко часа бях...
Сиска - стискам палци да се представи отлично утре.

# 34
  • Варна
Много браво на Олчето  newsm20 newsm51 Професионалистка !!!!

Гвен, радвам се, че пак ще можеш да се включваш при нас. А идейката ми допада и на мен  Peace

Моя мрънчо снощи в 4 се събуди, и като реши, че ще спи при мен - няма заспиване докато не го гушна на мойта възглавница. Явно като ме помирише и му се доспива  Laughing

Аз нещо съм със много запушен нос, ама и аз като пия студено, кой ми е виновен.....

Айде и днеска да хванем хубавото слънце, че като се сетя миналата година след сватбата ни какъв студ настана, ако и тая е така - няма да се ходи много по разходки. То на нас не че ни пречи времето. Стига да не е болен малкия, смятам да го извеждам, пък дори и да е студено.

Хайде и от Макси един поздрав: аюйуих!!!! Каквото и да значи това!!!
И цунки от мен по сладките бузки на малчовците!!!  Hug

Я да ви покажем как ни свалят гаджетата:

ААААА, и честит рожден ден на Калиа!!!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 12:13 от Vif

# 35
  Честит рожден ден на Калия, много усмивки и положителни емоции!  :bouquet:
   Честито и на месечковците!
    Снощи ходихме на дискотека, за първи път от около година насам! Все едно бян дете, което за първи път излиза. Забавлявахме се много добре, потанцувах си, много добре се чувствам. Ради много е слушал баба си, изпапкал си млекцето(изцедих) после малко чайче. Прибрахме се навреме към един.

Любче, на тази снимка последната, малкия е направо твое умалено копие. Ти се знаеш, ама да споделя.

Много добри плетачки има тук, браво на вас! Кога намирате време?
    Аз предпочитам българските пюрета. Крейзи и ние вземанме на Ам-ам от време на време. Има и едни на Мандев, предлагат интересни комбинации. Дай му сок от круша за запека. ние снощи пак го изакахме със сапунче, голямо напъване беше, с рев. Така стана след като започнах да въвеждам зеленчуковите, а преди това и плодовите(като свикна с тях нормализира акото) Не им е лесно, докато свикнат коремчетета с новите храни.
    Хайде на разходка! Усмихнат ден ви желаем  bouquet

# 36
Никъде няма да ходя  newsm61 newsm61. Не стига, че започна да вали гадно, ами  и аз като му миех дупето на Килиан нещо се сецнах. Сега вървя, все едно съм глътнала бастун, а като се наведа или прегърбя ме болиии smile3514. Май ще се обаждам на чекръгчията днес..., добре че Килиан ме слушка и не трябва да го разнасям постоянно...

# 37
  • Русе
   Здравейте!
   Отдавна не съм влизала във форума и колко много има за четенеее... Но реших първо да ви пиша, да не ни мислите Wink
   Дарито много я мъчат зъбките Sad Още нищо не се е показало на венчето, но много я сърби, постоянно си лапа ръчичките или гризалката. През деня овладявам положението с Калгел, но нощем е много неспокойна, проплаква на сън, буди се често и аз със нея. Давам й водичка, после биберона и тя се унася, но аз не мога да заспя толкова бързо и вече се чувствам много изморена Tired За капак на всичко вчера ми дойде и съвсем съм отпаднала. Тази сутрин Дарито явно и то беше изморено от честото будене и спа до 8.30(иначе откакто сме по зимното време се буди в 7), та и аз посъбрах малко сили Grinning
   От няколко дни вече сме смъкнали матрака на креватчето на долното ниво, защото госпожицата започна много бързо да овладява нови номера. Вече стои на колена, подпира се на едната ръка, а с другата ръка се протяга да вземе играчка или се хваща за решетката на леглото.
   Да ви кажа пък вчера какъв рев му дръпнах... Ще ми се смеете, ама явно хормоните ми лудуват сега. Гледах по ТВ България филма "Децата на капитан Грант", много го обичам. Спомних си как съм го гледала като малка, а ето вече си имам мое дете и съм голяма и т.н. и като се разплаках Cry Дарито ме гледа и се чуди какво ми става...
   Хайде, да отивам да правя пюренцето сега, че микровълновата звънна, че е готова Wink
   Много целувки на всички дечица, а аз ще си дочета старата темичка и после и новата. Даже новите картинки на Олчето не съм видяла още Embarassed

# 38
  • Перник
Здравейте и от мен момичета!

Искренно ви благодаря за милите пожелания!

Аз покрай вълненията с половин годишнината на мойта бубулинка почти забравих за моя рожден ден.

За сега ви черпя само с това ( Чииз кейка сама го направих)

Останалото после.

Целувки на най- сладките бебоци

# 39
Честит рожден ден Калиа, много щастие и любов ти желая!

Честито на месечковците!
На нас ни сложиха хепатита, тези дни ще се мъчим с урината и трябва да отидем до 9 ч. да й вземат кръв. Хапваме пюренца, но види ли си шишето спира и започва да трепери иска си млякото.
За плетенето paizy питаше кога намираме време, вечер Ивайла заспива в 9 и тогава, то и през деня напоследък доста спи, даже и сега я чакам да се събуди и да тръгваме на разходки. Отивам да приготвям пюрето.
Олче страхотна ни е тимичката.БРАВО

# 40
Честит рожден ден на Калия......много здраве и късмет.....и в къщи всички много да те слушат
Честито и на месечковците празниващи днес

Габи е много по-добре.....вече сме с отделни превръзки и може да се храни сама и да си играе......в момента пише ченгелчета Simple Smile
Мони е добре.....ще сваляме вече нивото на кошарата.....че много подвижен е станал.....пълзи по странен начин.....но си е средство за придвижване все пак.......където и да го оставя....като му се доспи се добутва до под повивалника и там заспива.....ще ви го снимам да го видите каква е картинка.
Гвен.....идеята е страхотна.....те нашите МАЙ-чета са си най-сладки, ако имаш изисквания към размера на снимките само кажи Simple Smile
Пайзи......супер че сте излезнали.....аз напоследък не съм излизала сама......ама другата седмица мисля да отскоча до общофорумската среща....ако не ми мине котка път де.....
Софиянки....да спретнем една среща в Мола.....какво ще кажете?
Олчето......темата е страхотна.....ако можеш намали картинката с тиквата, за да не я трийнат модераторите...че е доста голяма

# 41
В пшеницата има ли глутен?

# 42
В пшеницата има ли глутен?
основно!!!

# 43
Мерси мила, тъкмо се канех да му дам едно пюре на Семпер и като прочетох съдържанието се усъмних. А пише че е за над 5 месеца.   love001 Страшно съм ти задължена.

# 44
  • София
Здравейте май-чета  Grinning
Честит рожден ден Калия! Много щастие ти желаем!
Честита месечинка и на сладките бебоци!
Пейзи нашето село е Царева Ливада. По близо е до Дряново от колкото до Търново.
Ние най-накрая си купихме фотоапарат  Grinning До сега само с телефона снимах и от 5 снимки само една излизаше хубаво качество  Confused Но сега съм много щастлива и ще качвам снимки по честичко /само да се науча как се източват/
А за срещата сме на линия стига да не е в неделя, че съм на работа.
 newsm47Айде чао за сега, че един гладник ми вика  smile3503  love001

Общи условия

Активация на акаунт