МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 677
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Олче, темата е приказна! За всяко нещо си подбрала специална картинка, много ми харесаха  Heart Eyes Супер сполучливи, и това с 2-та зъба и то точна но място! Абе...едно БРАВО и стига съм те четкала  Mr. Green  bouquet

Днес май всички сме давали тиква  Joy Аз даже 2 пъти (като Ванилка  Wink), ама много сериозно сме се запекли. Даже сок от грозде давах, дано утре се изака, че незнам..  Confused
Аз дадох пюре тиква+ябълка на АМ-АМ, хареса му страшно много. Чак зяпаше сладурско  hahaha Днес отидохе да купим още 5 такива пюренца, но ме светнаха, че фирмата, която произвежда тия пюрета били я закрили  Shocked Поне за момента не произвеждали пюрета..  ooooh! Ужас, тъкмо проядохме нещо и тя ще вземе да фалира фирмата  Joy
Смайли, аз съм забелязала, че бебетата харесат ТИКВА, не ТИКВИЧКА. Специлано ние, на тиквичката се мръщим яко и бием лъжицата. Трябва да е смесена с ябълка, за да я пробутам. Пък може при вас да се хареса, дано!  Peace

Още нещо си бях намислила, ама пуста лейка не се сеща..  newsm78

Мимоз, за другите именници няма какво да редя пожелания - най-доброто от най-доброто пожелавам само. За другото си ти на ред  Grinning  bouquet Да са живи и здрави!
Лека нощ от нас с ЛЕО!

п.с. Абе къде ни изчезна снахето Краси? ЛаДиДа ако чете да драсне 2 реда, че не съм я засичала скоро...  Rolling Eyes

# 16
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТА 1/2 ГОДИНКА на Никола (на патерица) на мама Юнос, на Велизаркин, Краска,  и всички месечковци! Много здраве, усмивки, пълни тумби и пампи!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи - да е живо и здраво името им!   bouquet
Олче,невероятна си!Отново си се справила превъзходно! newsm51
Олче, както винаги супер актуална (за тиквата имам предивд) и с невероятни рисунки, като нашите бебоци, а бе личи си, че го правиш с много, много, много любов! МЕРСИ!  Hug
По предложението на gwendoline - и аз съм ЗА! Само ако може да ни информира, че от както родих ни вестник, ни програма гледам.
За тиквата Крейзи е права, но аз поне на този етап не съм купувала Бг пюре, че нещо не им вярвам много на качеството и т.н. Започнахме с Хип, но след като захранването се проточи доста и не по моите намерения, нещата малко се промениха. Сега сме на етап аз правя пюретата, като основата е тиква за обяд и към нея прибавям някакъв друг зеленчук (за сега сме въвели само няколко). Вчера въведохме круша и за мое учудване нямаше очаквания дрис ефект  Joy.
Поздравления на Денз за жилетката и на Смайли за трушията! Добре, че мъжа ми не влиза тук, че какви сте домакини ...... срам ме хваща.
Бг Вики, дано Габи се оправи бързо и безболезнено! А педката  #2gunfire - ти си знаш, не се и съмнявам, че ще успееш!
eunos03 , да не му е дошло в повече на Никола пюрето?

Вече не знам какво още исках да пиша, отворила съм и старата и новата тема и ги преглеждам и двете, а бе "форумска" работа  Joy.
Много  Hug по малките дупанки и лека и спяща нощ!

# 17
Исках да ви кажа, че вечерта по бТв казаха, че според народните поверия какъвто е денят на АрхангелМихаил - такава ще е зимата. След днешния супер слънчев и топъл ден, да се надяваме на мека зима! Praynig

# 18
Олче -поздравления!!!!!!!!!!!!!!!Невероятна си ,браво   bouquet  bouquet

Крейзи-благодаря,на теб и Лео  Hug
Гуен ние все се предлагаме ама дали сме заети не знам пък той тоя Асен много сладък ,пиши ни пък ще се разберем  Joy Той май на свекър ти прилича и най-вече на мъжа ти??

# 19
Здравейте!
Днес беше един страхотен ден само за разходки! Утре пак ще е така, но аз ще съм на работа. Следобед трябва да отида , че отдавна ме викат. А тази вечер бях на събрание на Общинския съвет. Избирахме си изпълнително бюро. И пак ме избраха за секретар. То  не че имам много време вече да се занимавам. Новия председател не ме искаше нещо - нормално е , нали не ме познава. Но момчетата с които бяхме в стария Общински съвет ме предложиха и доста добре се изказаха за мен. Но си мисля че няма да им оправдая доверието, защото вече нямам толкова свободно време. Дори се наложи да напусна събранието още в началото на втора точка от дневния ред, защото трябва да кърмя. Иначе татито добре се справя с детето и можех да си откарам до края , но няма как.

Честити 6 месеца на Велизар, честит имен ден на Ради и на всички именници, честит рожден ден на Валя!   bouquet

Анита и аз все се чудех бе това дете уж на баща си прилича, а как е толкова хубаво,  а то почти на мене било  Wink А бе знаех си аз че има нещо. Ама дано да е добричко като татко си, че да си имам две добрички у нас!

Гвен, и аз съм фен да участваме със снимка в програмата. Уведомявай ни чия снимка да очакваме в следващия брой!  Mr. Green

Кабранска , честита ти прическа, много ти ходи. Мимоз , дай да видим и твоята! Калиан, голям сладур, как се мъчи да пълзи! А жилетката на Марто е страшна! Не мога да повярвам че това е първи опит! Браво!  Hug

Олче, темата отново е чудна! Но нека да не притесняваме Олчето  и дори да минат 15 странички, че то така бързо ги изписваме и просто и се чудя кога успява да ги реди толкова красиви.

Лека нощ мами! Сега очаквам включване на Кабранска след мен, че обикновено вече така прави! Но като гледам днес доста се е поотчела, че може и да пропусне сега!  Wink

# 20
Вчера въведохме круша и за мое учудване нямаше очаквания дрис ефект  Joy.
Joy Joy Joy нЕма други мохабети кат' наще  Party ш'ма умориш!  Heart Eyes Mr. Green
Тя тиквата нали разхлабва? Като прибавиш круша си мисля ,че трябва да стане яко ДРИС-ефект, ама явно вие сте доказателство, че при всеки е индивидуално.
Аз днес дадох и сок от грозде, като миналия път беше ако одрискано от 2 лъжички. А сега от 40 мл и нищо....
Абе....големи емоции било това захранване  Crazy

Олче, забравих и аз да кажа за тиквата. Много сполучливо  Joy Heart Eyes  bouquet

# 21
Крейзи, добре че ме светна за тиквички и тиква, има разлика Joy Определено първите не и харесаха, та дадох бананово пюре, уж по и го яде Rolling Eyes Иначе съм виждала тиква  и ще купя, но смесени като за нейната възраст няма. Може би те са при 2-ра стъпка newsm78, нали така са разделени тук като за т*п американец Mr. Green

# 22
Здравейте и от мен. Да се отчета набързо и да поздравя месечковците, че днес не успях да пиша.
Юнос, да ти е жив и здрав Никола. Много да ви радва. Олче, Ладида и другите майки на 6-месечните бебенца - много да ви радват и слушат малките сладурани и сладуранковци.
Мимоза, честит и именник.
И честито на всички, които не успях да изброя.
Криси се дере в другата стая и отивам да го приспивам.
Смайли - запали ме за тая туршия. При нас майка ми ги правеше, но откакто живеят отделно няма кой. Ако успея ще се пробвам и аз.
Лека нощ.

PS. Не бих се учудила ако Люба се включи преди лягане.  Люба, много ти отива новата прическа.

# 23
Е кога успяхте да изпишете две странички в новата ни хубава темичка? Браво на Олчето Simple Smile
Момичета, аз рано сутрин съм поетично настроена, защото ми хрумна заглавие за темичка. То сигурно ще е актуално поне след два - три месеца (за някой може и отсега де), но да споделя : Прави МАЙската дружина пакости за четирима
Вчера, не знам защо се сетих за Емоли и как отдавна не е писала тук, а тя взела, че се отчела Simple Smile Аз Калоян в много студените дни не го извеждам (ако духа силен вятър или наистина е много студено). А иначе - за около час сме навън.

# 24
  • Велико Търново
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит Рожден Ден,Каlia! baloniЖелая ти,много здраве,щастие,любов и всичките ти мечти да станат реалност! newsm51

Честита месечинка на Александър,Елица,Бояна и Христина!  bigdance2 baloniДа бъдат здравички и весели дечица!

Хайде сега заповядайте на горещото кафе Simple Smile!
Тази нощ спах като света и дори сама се събудих тази сутрин.Е то като се наспи човек друго казва..Преди обед ще отида и до козметичния да се по разкрася,че приличам на сестрата на баба Яга,ама както и да е Mr. Green.
Днес времето го дават пак да е много хубаво,така,че желая на всички слънчев ден на вън и в сърцата!

И да ви помоля за едно дружно палцестискане,защото благоверния ми съпруг/който ми къса нервите/утре е на изпит!Предварително ви благодаря на всички!

# 25
Добро утро!
И аз един път да стана рано. Чак не мога да повярвам. Обикновено в 9.30 едва се надигам и то защото Ивко ме буди вече. Но сега може би защото се смили и първото кърмене беше в 7 вместо в 6 и после не можах да заспя.
[ Може би те са при 2-ра стъпка newsm78, нали така са разделени тук като за т*п американец Mr. Green
Те и на Нестле са така на етапи. Аз съм давала и от втори етап.

Честит рожден ден на Калиа!   bouquet

Днес ми се ще да си взема детето на работа, но мъжа ми не дава. Сякаш ще го изядат колежките.  Rolling Eyes

# 26
Добро утро и от мен!

Честит рожден ден на Калиа!
Желая ти много здраве и щастие!

Честито на месечковците!
Много да слушкат и папкат!

Сиска, сипвай на мен кафенце със сметана  Wink. Почвам да стискам палци за мъжа ти  Peace.

И аз спах мноооого добре. Легнахме си късно, че аз снощи бях на курс, а Килиан с баща му на плуване. Като си дойдох се хранеха, а после Килиан като се разигра, та до 23.00. После го сложих в леглото и той сам си заспа, за което много се радвам. А през нощта се събуди само един път да яде. А снощи на плуването беше голям сладур. Аз го погледах малко, снимах го с видеокамерата и тръгнах на курс, а после мъжо ми каза, че се е гмуркал и много добре се е справил. Учителката го нарича воден плъх, защото много обича водата  Crazy.

Днес отивам да резервирам екскурзийка за един уикенд през март до Париж. Това ми е мечтата от много отдавна. Дано да има нещо за резервиране.

Лек ден!

# 27
  • Пловдив
Добро утро майчета,

Честит рожден ден на Калиа!!!

Искам само да ви почерпя за 6 Месеца на моята принцеса....

Довечера ще я водим на ресторант за да ни почерпи малката, все пак повод има, а ние сме и приготвили подарък

Приятен ден и се разходете и за нас  Hug

Кате, дано немериш хубава оферта за Paris, пък ипролетта е много хубаво там, ние сме решили към лятото да минем, все пак ни е на 2 часа път

# 28
  • София
Добро утро! Hug
Много се радвам, че ви е харесала темичката! Hug Сърдечни благодарности за похвалите! Blush
Ние тази нощ също се наспахме, пу пу да не му е уроки, започна повече да поспива... Heart Eyes Praynig WhistlingМного се учудвам, че болшинството бебоци харесват тиква.  Laughing Аз вчера му дадох(+морков), е такова плюене и бутане на пълната лъжица падна, не е за разправяне. И правеше отвратена физиономия, все едно незнам какво му давам. Всичко отиде по дрехите НИ Crazy ама карай, поне веселба стана. жалко, че нямаше кой да снима... Mr. Green Но и те си имат вкусови предпочитания, нищо че са една мръвка хора... Mr. Green
А за очаквания "дрис ефект"  hahaha Joy Mr. Green защо не пробвате сок от круша - натурален (ако имате домашни) или на Хип? При нас "нема 'лабаво"  Mr. Green като му дам...  Sick
Гвен и аз съм ЗА идеята ти. Peace Много ще се радвам да се изявяваме медийно МАЙски бебчета и мами! Heart Eyes
Днес пак ще миткаме навън  Whistling да се възползваме от "пролетта", че май няма да има повече... Rolling Eyes
Честито на половингодинковците, специално на дамите - Бояна на мама simbi, Хриси на pepsun (леелеее след тази почерпка няма да мога да обядвам просто... Mr. Green) и на Еличка, нашата снахичка! Wink  Да са  живички и здравички, да порастнат голеееми и умни за радост на мама и тати!  Heart Eyes
Честит рожден ден и на Калиа!   bouquet
Приключвам, че малкият е в мене и само се борим, иска и той да пише, компютърни наклонности от сега има няма на кой да се метне... Whistling Айде да го оставя да наждрапа нещо  щгхшхгн п х тшжояще55гио - е това беше нещо от него, поздрав за наборчетата явно. newsm78 Laughing Heart Eyes

# 29
Добриютро!
Бързам да почерпя!  smile3510На днешния ден, в този час, преди 6 месеца вече ми бяха изтекли водите у дома. Таткото изхвърча да се преоблича (да се готви за важната първа среща, а няма дрехи у нас и все още няма де) и да зареди с бензин колата, че можеше и да не стигнем до болницата. А мен така вече ме болеше, че се мотах у дома сама и хич не ми се тръгваше. Ама няма връщане! Ех, колко е хубаво да си майка!!!!!  mamma
Олче, честит ти месечник и на теб на патерица, да е все такъв чаровник! Голяма слабост ми е! И темата както винаги е  newsm74 newsm20
Незнам защо не мога да покажа снимки на Ели, то не стига че апарата се развали и нямам нови, а и тези които имам да не мога да ги кача!  atwork newsm50
При нас захранването върви с пълна сила. Според мен момата е загладила косъм, когато е голичка ми прилича на статуя на буда!
Честит рожден ден Калиа, много да си обичана!
Честито и на наборите Александър, Христина и Бояна! Да са палави и щастливи деца!
И май това е от нас! Почерпих, отчетох се, поздравих, (е със сигурност съм пропуснала някой, ама  newsm78 .................) сега ще се върна назад да прочета какво сте писали, ако шефката даде, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт