Супер сполучливи, и това с 2-та зъба и то точна но място! Абе...едно БРАВО и стига съм те четкала 
Днес май всички сме давали тиква
Аз даже 2 пъти (като Ванилка
), ама много сериозно сме се запекли. Даже сок от грозде давах, дано утре се изака, че незнам.. Аз дадох пюре тиква+ябълка на АМ-АМ, хареса му страшно много. Чак зяпаше сладурско
Днес отидохе да купим още 5 такива пюренца, но ме светнаха, че фирмата, която произвежда тия пюрета били я закрили
Ужас, тъкмо проядохме нещо и тя ще вземе да фалира фирмата 
Смайли, аз съм забелязала, че бебетата харесат ТИКВА, не ТИКВИЧКА. Специлано ние, на тиквичката се мръщим яко и бием лъжицата. Трябва да е смесена с ябълка, за да я пробутам. Пък може при вас да се хареса, дано!

Още нещо си бях намислила, ама пуста лейка не се сеща..

Мимоз, за другите именници няма какво да редя пожелания - най-доброто от най-доброто пожелавам само. За другото си ти на ред
Да са живи и здрави!Лека нощ от нас с ЛЕО!
п.с. Абе къде ни изчезна снахето Краси? ЛаДиДа ако чете да драсне 2 реда, че не съм я засичала скоро...

- ти си знаш, не се и съмнявам, че ще успееш!
ш'ма умориш! 

Желая ти,много здраве,щастие,любов и всичките ти мечти да станат реалност!

Много се учудвам, че болшинството бебоци харесват тиква.
На днешния ден, в този час, преди 6 месеца вече ми бяха изтекли водите у дома. Таткото изхвърча да се преоблича (да се готви за важната първа среща, а няма дрехи у нас и все още няма де) и да зареди с бензин колата, че можеше и да не стигнем до болницата. А мен така вече ме болеше, че се мотах у дома сама и хич не ми се тръгваше. Ама няма връщане! Ех, колко е хубаво да си майка!!!!!