МАЙ-чето расте и хубавее, с медено гласче ни пее!

• 12 694
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря за информацията nMihailiva1Мисля че разбрах как става.Сега ще пробвам.(Дано успея Embarassed)

# 76
Еееей, Ани, издаде ме ти пред всички за гатанките и залъгалките...  Embarassed  Embarassed . Самонаказвам се да науча по-голямата част наизуст  Laughing . Навремето толкова стихчета знаех, сега нищо не ми е останало в главата.
Да ви споделя новия ни начин за заспиване вечер. Бебчо вече не иска да го люшкам - мрънкя и реве, затова го слагам в креватчето му, той ме хваща за ръцете и след малко е готов, а аз се измъквам на пръсти като Фред Флинтстоун...
Освен това вчера се обърна за първи път от коремче по гръб и вече е като пумпалче.
Спокойна нощ на всички..

# 77
Мони вече се подготвя за студеното време newsm47
УРААААААА!НАЙ-ПОСЛЕ УСПЯХ ДА ПОСТАВЯ СНИМКА  newsm78 Joy

# 78
Ето така се храним ние

Е малко мръсничко,но....ще се научим smile3522
И НИЕ СИ ТЪРСИМ ГАДЖЕ Blush

# 79
Току-що ми хрумна заглавие за тема..
На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече

# 80
Ето ме и мен по нощите, но да почерпя който е още буден с  beer3 beer2 днес свеки имаше рожден ден и празнувахме напоследък ми е много добричка да се похваля.
А аз търсих снимка с моето творение, но само с жилетчицета май не съм я снимала и ето я на годишнината на баща ми.
А това ни е любимата поза докато мама глади тя се търкаля на спалнята.

# 81
  • Пловдив
Добро утро майчета и послушни бебоци,
хайде стягайте се за разходка, а пък аз ще поработя малко...но нали е петък  Laughing
Искам да попитам майките които вече за захранили и заместили хранене, по колко млечни хранения на ден трябва да имат малките мишлета? Питам тъй като съм заместила обедното със зеленцуци и сега искам следобедното да заместя с плод ибисквита вътре (така я хранят на яслата), така че ще и останат 3 пъти кърмене на ден.
Вчера малката ни принцеса ни заведе с татето на ресторант за да ни почепри за 6 месеца, много добре се държа, следващия път ние ще я почерпим   chef

Честито и на всички малки бръмбърчета празнуващи днес.
а за гаджетата ние си имаме един пловдивски момък - Лубчо, които въпреки разстоянието което ги дели не ни е забравил, така че ни броите за заети  Blush

# 82
Добро утро!

Аз бързам да се похваля, че Килиан снощи пак си заспа самичък и се събуди през нощта само един път за хапване  Simple Smile. Изглежда тези хомеопатични топченца за зцбите помагат. Ще видим и тази нощ как ще е ..., но трябва да се наспя хубаво, че утре съм асистентка на татито, че ще снима една сватба, та ще ми трябват много нерви.
Поръчах си ето тази джаджа  по нета и вчера пристигна, но още не съм я пробвала, но четох, че децатя много я обичали...

Отивам да гладая!

# 83
Добро утро на всички и честито на празнуващите!
Вчера се пробвах да се запиша в новата тема, обаче май нещо стана, явно постът ми си е затрил..Аз нали вече ходя на работа и ми остава малко време за форума..
В сряда бяхме на консултация и ни направиха последната имунизация /Хепатит В/ - учудващо Гери не плака много, после при вземането на кръв въобще не рева - аз веднага й мушнах бибата в устата и така се разминахме без рев...
Събрахме очите на педито - като взе да се върти момата, 3 души не можем да я премерим..Пораснала е с 1 см и вече е 69 см, а на тегло - само 250 гр, но то си е нормално при това движение..
Притеснява ме обаче Хемоглобинът - 103, малко ми се вижда нисък..Още не съм занесла резултатите на педито, защото първо трябва да събера урина и тогава. Дано не ни предпише Малтофер, че хич не ми се дава.
Със захранването нямам кой-знае какъв успех - мисля да купя 1 кутия АМ и да слагам по малко в кашата, че напоследък ми е понамаляла кърмата и не мога да слагам кърма вътре. Хич не съм привърженичка на АМ, ама като гледам няма начин да се разминем без него.
Да се оплача и от изцеждането - голяма мъка ми е...Особено в офиса, където го правя - много се измъчвам, докато събера кърма за следващия ден!
Утре мисля да сваря картоф и да го размачкам с малко АМ - дано го яде принцесата, че не е във възторг от всичко, различно от мляко.
Лек ден на всички, тук не е слънчево като вчера, но пак не е лошо за разходки!

# 84
  • София
Здравейте и от нас!
Сега се връщаме от консултация, вече сме 7400 (7550 показа кантара, но пак от една ТЕНЗУХЕНА пелена свалиха 150 г Shocked, което е абсурд, ама карай да не издребнявам...  Flutter) И 64 см! (но той пак ревна от сестрата и се сви, та тя не можа да му опъне крачето като хората. Сефте! #2gunfire) Важното е, че сме наддали близо с един кг  Shocked и сме порастнали и аз не знам с колко см точно, ама така е, като така прецизно ни мерят... #2gunfire Добре, че за това наддаване (като на новородено  Grinning) не ни увеличиха Вигантола (който аз все забравям да му давам... Embarassed), добре му се затваряла фонтанелката. Той нали е един от най - дребно - родените мъже тук, та сега гледа да ги задмине...  hahaha Похвалиха ни, че се кърмим, били сме "отличници" толкова време "да издържим"...  Shocked То като се замислиш, не е геройство, ама си е рядко срещано "явление" на практика. Mr. Green
Само с пишката не е добре много работата, аз уж забелвам, ама това "нищо не било" и нищо не се показвало, повече да сме натискали...  ooooh! Биха ни хепатитната ваксина и ни взеха кръв и сега спи изтощено мъничето ми, че бая си поплака, не му е ден днес.  Cry
Сега ще умувам как да му лепя контейнерчета на пишката, че трябва да занесем урина...  newsm78 newsm78 newsm78 Абе гърч отвсякъде... Tired
И не на последно място: Имаме си второ зъбче, bowuu пробило е вчера, сравнително не се усети.  Peace
На всички месечковци едно голямо ЧЕСТИТО, да растат умни, палави и здрави! baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Чао от нас засега.

# 85
Олче, ударихте ни в земята с тези зъбки! Аз всеки ден проверявам, дали не е избило първото ни зъбче, щото и аз и брат ми сме имали по 2 бр. още на 4 м, ама ТЦ. А пък много се надявам да понамелее това лигавене с избиването на зъбките, щото сега едни реки текат и всичко се пъха в устата...
А пък за наддаването - браво! Има да наваксва мъникът и добре се справя! Гери също е от родените малки бебета, бързо наддаваше и сега е 8 кг / на 6 месеца/, аз малко се притесних, че този месец е качила само 250 гр, но всички ме уверяват, че е нормално. Майка ми ме обвини, че съм се вманиячила да имам най-дебелото бебе...Е, чак така не е, ама...

# 86
  • София
 Да ви почерпим днес - Консантин става на 6 месеца! newsm38

Кейт, сестра ми донесе такава джаджа - Косьо много й се кефи особено като му сложа ябълка вътре. /бях му я спряла, защото успя да отчупи с венци едно парче и едва му го измъкнах от устата, на малкия лакомник!/

# 87
  • София
mousy, много си е добре мадамата!  Heart Eyes Абсолютно нормално си е качила и не и трябва повече! Wink То ние им се радваме, като са по - пухкавки но за тях не е много добре, да са големи бухтички  Laughing, че това им оказва някакво влияние на двигателното и здравословно развитие.  Rolling Eyes Те си знаят най - добре, а и всяко бръмбарче си е различно само за себе си! Peace
Кате, много ме заинтригува тая "джаджа"...  Flutter Би ли ни "светнала" какво представлява точно, че ако знаеш, колко сме запалени по играчкитеее...  Party

# 88

Кате, много ме заинтригува тая "джаджа"...  Flutter Би ли ни "светнала" какво представлява точно, че ако знаеш, колко сме запалени по играчкитеее...  Party
Да, бе, и на мен ми стана интересно какво е туй чудо, помислих си, че е нещо за зъбки - от рода на чесалка или...
Ама то мойта пикла не признава разни ти чесалки, ами каквото докопа го използва с това предназначение...
Като по-малко бебче, спомням си един много куриозен случай: тогава имаше много силен сукателен рефлекс и каквото докопаше - смучеше..Баща й, малко ексцентрик си пада, все ме будалкаше " Дай да й дам аз мойта цица"... Simple Smile Веднъж я беше взел на ръце, през лятото, беше гол до кръста и я доближи до гърдите си и тя само това чакаше, щото беше гладна - така го засмука, че той се стресна и каза: " Ама тя хапе..." А аз му отвърнах:"Нека, да видиш и ти какво ми е да кърмя по 10 пъти на ден..."

# 89
Здравейте и от нас. Един ден ни нямаше и сте изписали няколко страници. Ние вчера от ходене нямахме време изобщо да се разпишем. И добре, че сме използвали хубавото време, че днес не е за хора навън. Прочетох пропуснатото по диагонал, но разбрах, че ергените, които не са заети се рекламират. И ние си нямаме гадже.
Мами, докато преглеждах набързо какво сте писали успях да видя малките сладури. Ама, те всичките хубави, бе. Направо са страхотни. Да са ви живи и здрави! Айде, аз отивам да готвя, че тази седмица я подкарах през просото и мъжо вече от глад ще умре.
Целувки на всички мъници! Весел и безоблачен ден.
Честито на всички месечковци днес! И на патерици на вчерашните, защото пропуснахме да ги поздравим!

Общи условия

Активация на акаунт