Спите ли с едно одеяло?

• 13 484
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Зимата, като си извадим юргана спим и двамата с него ,гушнати е тооооолкова топло и приятно. Лятото, обаче, спим с две отделни шалтета, защото с едно аз винаги оставам полу-отвита (това мойто се огъва като пашкул)

# 121
да, но имаме голям проблем с одеялото, защото аз много се увивам в него и той непрекъснато спи отвит Crazy

# 122
  • No Line On The Horizon
Не.

# 123
Не  Naughty
Всеки си има отделна завивка.

# 124
Да винаги с една завивка гушнати.

# 125
и ние спим с обща завивка.
лесно се свиква, като се обичат младите  Crazy

# 126
Не, и зиме и лете - с различни завивки. Причината - всеки дърпа към себе си.

# 127
Когато сме под един юрган, не спим  Wink 

Всеки си е с отделно одеяло, понеже аз под неговия тежкия юрган не мога да спя, направо не мога да дишам, а той с по-малко не може да се завие  Laughing 
Така вече 6-7 години, а не сме стигнали до различни легла, нито различни къщи  Laughing

# 128
На едно легло, но с отделни завивки!!! Peace
Още повече, че аз съм по-"зиморничава" и си слагам допълнително одеало зимата! Laughing

# 129
Да   newsm10 Винаги спим под една завивка  luvbed

# 130
От както сме се оженили винаги сме спали с едно одеяло,мисля,че и така ще продължи.Вече ми се струва странно да се завием с отделни одеяла.

# 131
С една завивка сме,единия като в просъница я придърпа към себе си другия го завива,нещо като инстинкт.

# 132
Не Naughty!Всвки си има завивка!По цивилизовано е  Laughing!Едва ли и на двамата щте ни топло и студено по едно и също врме-резултата от обща завивка,всеки дърпа към себе си и накрая недоспали Grinning

# 133
да с една завивка спим и прегърнати така сме свикнали Laughing

# 134

Общи условия

Активация на акаунт