Спите ли с едно одеяло?

• 13 480
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
Да,освен всичко друго така ни е и по-топличко Wink.

# 106
  • София
Не, обичам да се омотавам с юргана.

# 107
Много ми харесва под обща завивка, само дето само с една жена досега съм успявал да спя по този начин  Confused

# 108
  • София
Не. Спим с отделни завивки.

# 109
От както сме заедно винаги спим с една завивка и гушнати.....

# 110
  • София
С обща завивка. Винаги така сме спяли. Откакто сме заедно се е налагало 2-3 пъти да спим на различни легла и с отделни завивки и ни е било много криво. Обичаме и двамата да си се гушкаме. Дори кат ходим на вилата няма по-голямо легло и си спим на едно, което е един персон и ни е малко тясно, ама ни е по-хубаво отколкото да спим на отделни легла...

# 111
Да, с една обща и гушнати  Heart Eyes

# 112
Не, макар че имаме голяма обща завивка, но на  мен винаги ми е по-студено, затова спя с по-топли одеала или пухени завивки. Освен това леглото ни е широко 210, а на българския пазар НЯМА завивка, с която двама да се завият, без да се съберат в средата на леглото - за какво да е тогава толкова широко?!!

# 113
да, винаги сме с една завивка, и никога не се отделяме, ако аз се завъртя, той веднага се обръща към мен, понякога ми харесва спално бельо от 5 части, но знам че няма да ни влезе в употреба.

# 114
Спим с обща завивка. Гушкаме се и опипваме често през нощта.
Интересно е,че аз реагирах по същия начин (едно към едно) като мъжО ти,когато имаше идея да спим с отделни завивки,защото на единия му беше топло,а на другия студено.

# 115
  • София
Да.

# 116
Добре сте направили. Определено е по-добре, когато завивката е 2х2м Wink И ние си спим с една завивка...като споменатата.
Между другото бях чела, че колкото по-голямо е леглото, на което спят съпрузите вероятността да се отдалечат е по-голяма...та внимавайте и с размерите на леглото...  Wink

# 117
Имаме едно голямо и пухено и зимата спим с него. Иначе спим всеки със своето. Аз обичам да се увивам и има оплаквания, че половинката остава отвит  Embarassed

# 118
И ние винаги сме спали с една завивка.
И винаги нуди. Wink
и ние така.
е, не винаги- зимата спи с потник, а аз с горнище  Grinning. завивката ни е голяма и дори и третото човече може да се събере под нея.

# 119
Никога не сме спали така, аз не обичам.

Общи условия

Активация на акаунт