Спите ли с едно одеяло?

• 13 476
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Не,защото съм по-студлива и спя с два ката завивки,а на мъжо му е все топло и може да спи само по чаршафче Wink

# 91
винагио сме спали с едно одеало. не мога да си представя да спим с отделни

# 92
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Тц, много ме отвива. Хем огромно одеялото (не за 2-ма, а дори за 3-ма човека), но той като ми обърне гръб по някое време и се овърта целия в него, та за мен не остава. Почва се една борба да го повдигна тоя 100 килограмов мъж, че да се докопам и аз до малко завивка ooooh!.

# 93
Ами от време на време, лягаме с отделни, събуждаме се с едно.
Като цяло се завиваме с едно, но винаги под ръка имаме и още едно, ако някой остане без завивка. Което изобщо не е рядко явление.

# 94
Не. Първо, че и двамата се въртим, аз не мога да понасям някой да диша, хърка или мърда близо до мен. Втората причина е, че докато аз спя с юрган, мъжът ми има нужда само от чаршаф или най-много леко одеяло в студа.

# 95
Ами ние май сме пенсионери Mr. Green - спим с различни завивки. Имам добър сън и не желая да съм притеснявана , все пак ставам в 6.00ч. сутринта. Grinning

# 96
  • Sofia
Да,винаги спим с едно одеяло.Дори и сега,когато сьм доста едрогабаритна Embarassed
Обичаме да се гушкаме като спим,а ако сме с отделни завивки ще е по.трудно Grinning

# 97
  • София-там нейде в западната част
даммм

# 98
Да с отделни завивки спим. Mr. Green

# 99
Не! Когато спим - спим и е най-удобно с отделни завивки.

# 100
Да, винаги спим под една завивка, гушнати!
Ще ми е криво всеки да е по отделно.
Peace

# 101
Не. Всеки си спи със собствена завивка. От началото спим така и ни е добре.

# 102
С едно определено-мъжете са много по-топли от нас и обичам да се гуша в него

# 103
Не спим с обща завивка от момента в, който бях обвинена, че си я взимам само за себе си и мъжО спи отвит. Mr. Green

# 104
Колкото и да "не е по правилата" ние си спим с отделни одеялца !
Даже съвсем да ни изпортя - доскоро и на отделни кревати, половени просто един до друг...такава ни беше организацията на спалнята  Hug
Вече с гордост мога да докладвам обаче, че със закупуването на новата спалня предприехме драстична промяна в правилната посока  luvbed
Така, де : то хората и в "фен шуй" го препоръчват !
Няма да се излагаме я  Wink
Завивките за сега остават твърдо на разделно третиране, защото ние с бебо още сме 2 в 1 и като добавим и тати, който сам по себе си е като за двама...ставаме много... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт