Спите ли с едно одеяло?

• 13 446
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА
 От как спим заедно, спим с една завивка. Не ми се ще да си представя, че спим с отделни. Peace

# 211
  • Варна
С една спим. Не ми е идвало на акъла даже да спим с отделни. Дори, когато бях в деветия месец не сме имали проблеми със завивките.  newsm78

# 212
Да винаги сме спяли с 1 завивка

# 213
  • София
С любимият спим с една завивка откакто сме заедно. Но винаги сме спорили, то ест той е протестирал, че му превземам завивката  Mr. Green. Според мен проблемът е, че той и зиме и лете не ползва някаква разновидност на пижама, докато аз, като по-зиморничава, имам по една за всеки случай - горещо, топло, хладно, студено, много студено . ooooh!... Та сега върху какво спорим, вие преценете кой е прав. При положение, че в стаята е оптимална температурата - 20 градуса и спим с олекотена завивка, на него му е студено и мята още едно одеяло  Shocked. Еми, много ми е горещо, та се замислям дали да не му подаря за нова година я пижамка, я олекотена завивчица, само за него  Mr. Green.

# 214
# 215
Ммммда..,даже и секс правим под едно одеало hahaha Joy Peace
peace

# 216
  • София
Всяка жаба да си знае гьола!
В началото на връзката ни спяхме с една завивка,но все единят беше недоспал,защото през нощта се борил с другия за ъгълче юрган... Mr. Green
И така решихме,че е най-добре да си имаме отделни завивки! Peace

# 217
Никога не съм обичала да спя под едно одеало с никой.

# 218
Да,но съм постоянно отвита.Добре,че вкъщи е доста топличко,та не истивам.

# 219
Спим с една обща завивка,така ни е много по-приятно

# 220
Да,откакто сме заедно винаги си спим гушнати под една завивка и ни е много уютно!

# 221
# 222
Имаме отделни завивки.

# 223
Имаме отделни завивки.
и ние - по простата причина, че на мъжът ми все му е топло а на мен обратно. Иначе обичам даси  ходим "на гости" Laughing

# 224
Винаги сме спали с отделни завивки с изключение на първите 5 месеца от съвместния ни живот когато бяхме у свекърва ми не можах да свикна и откакто се отделихме всеки си спи с отделна завивка

Общи условия

Активация на акаунт