"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 39 112
  • 648
  •   1
Отговори
# 375
Оригинала се казва Езел.
Нямат общо като сценарии двата сериала нищо че се води римейк.
Като чета спойлерите съм разочарована.

# 376
Оригинала се казва Езел.
Нямат общо като сценарии двата сериала нищо че се води римейк.
Като чета спойлерите съм разочарована.

Оригиналът е на Александър Дюма и се казва "Граф Монте Кристо" Wink

# 377
Ами именно това ми е странно,как като нямат нищо общо двата сценария се определя кой е еквивалентът на Лео от Езел и там той бил с Юлия ,а тук с Делия..
Феми,кое те разочарова?То и аз съм разочарована ,не направиха тези сценаристи нищичко за наслада на зрителя.Аз съм гледала само кратък откъс от финала,но не очаквам много.

# 378
Да, но финала на Езел е различен.

# 379
Като почна да описвам какво ме разочарова ще издам спойлера. Сценаристите оплескаха нещата.Как се разкри Адриан, можеше да бъде по силно представено.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 10:53 от femmi2

# 380
И аз очаквах повече от разкриването на Адриан, повече драма ако щеш..

# 381
Напротив, Влад е римейк на Езел и героите са същите, просто има някои разлики в сюжета.

# 382
Е да де,и тук твърдят,че Влад е римейк на Езел,не обратното..

# 383
Ами именно това ми е странно,как като нямат нищо общо двата сценария се определя кой е еквивалентът на Лео от Езел и там той бил с Юлия ,а тук с Делия..
Феми,кое те разочарова?То и аз съм разочарована ,не направиха тези сценаристи нищичко за наслада на зрителя.Аз съм гледала само кратък откъс от финала,но не очаквам много.
Обясних, че е римейк и героите са същите, а не че нямат нищо общо както вие казвате. И в турския вариант има Лео, Щафан, Елиза, Юлия и тн. Просто някои сюжетни линии са малко по-различни, иначе героите са същите.

# 384
Не съм гледала Езел никога,друга съфорумка каза,че нямало нищо общо и аз повторих нейните думи,защото аз нямам представа от Езел.

# 385
Аз писах, че нямат общо моя грешка не уточних. Геройте са същите ,но сюжетните линии са различни.

# 386
Аз само да попитам:
Скрит текст:
Делия арестуваха ли я? Първо я дадоха с белезници, после, че си е свободна. Не трябва ли и тя да лежи в затвора?
Иначе моментът, в който се разкри Адриан ми хареса, но исках да бъде по-силен като емоции.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:03 от daizy_g

# 387
Да,дадоха я с белезници,според мен я пуснаха,незнайно защо!А уж я заловиха на местопрестъплението..

# 388
За Делия ..
Скрит текст:
Не е странно да я освободят , винаги може да се пледира самозащита - онзи също беше с изваден револвер . Освен това е избил почти цялото и семейство и заплашваше Юлия .  Беше ми силно комично , как Делия скочи на Лео Joy   Жената най-после видя секс на спокойствие с млад мъж .
Епизод 27 ми завърши тягостно , в някакво усещане за тотална празнота , липса на желание за живот и  намек за самоубийство в това тресавище . Добре че не са в Маями при крокодилите на Хорейшио Stuck Out Tongue Winking Eye
За Елиза завърши  незаслужено добре , но все пак има дете ... 
На мен  след няколко часа ми излиза ,че ще има еп. 28 . Това днес /еп.27/ не беше ли краят ?

# 389
И мен това ме интересува. Пише, че ще има 28ми еп, а във Войо няма?

Общи условия

Активация на акаунт