"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 39 084
  • 648
  •   1
Отговори
# 405
Румънците са правили римейк на “Моят живот” и “Забраненият плод”.

# 406
Най-накрая! Не, че не знам финалът, но нарочно не съм го гледала във Войо, докато не го пуснат по тв.

# 407
Едно клипче с Владко. 😁 Реклама на Нивеа.
https://www.instagram.com/reel/Cgd5RKwDqhY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 408
Гледате ли?

# 409
Гледам на инат , не ми е интересно.

# 410
  • Русе
Аз се опитвам да се сетя как свърши, к'во беше...

# 411
Аз още се опитвам от израженията на Елиза да отгатна дали се радва, че Адриан е жив или я е страх, а най-вероятно и двете...Но малко ми втръсна от монолозите на инженера.

# 412
На мен ми беше като пародия гонката и кой по кого стреля в тоя епизод.
Инженера го загази и лежи в болницата.

# 413
  • гр.София
С това голямо разстояние между сезоните много неща не помня от предишния. Хванах го по средата и не разбрах какво се случи с инженера Rolling Eyes

# 414
Нали в края на предния сезон Инженера се изнасяше с жена си и Юлия, но Йордаке ги причака и нападна. Сега след гонитба в гората Йордаке гръмна Инженера, а после Делия стреля по него и той избяга, пък те с Юлия заведоха Чезар в болница.
А пък Влад си мислехме, че го водят в участъка във връзка със смъртта на Тити и подозренията, че Адриан е жив, а се оказа, че Ивана е подала жалба срещу него, но супер интелигентният прокурор навърза нещата как Влад е близък със семейството на Адриан и Чезар и го подозира. Някак изведнъж ми дойде така да го проучи заради една жалба.

# 415
  • Пловдив
Аз забравих, че почва Simple Smile

# 416
Много мудно ми тече действието. Нереалистично ми идва манията на прокурора, изведнъж просветнало му, че Адриан е жив и какво ли не прави да го докаже.
А най-дразнещ е самият Влад, който е гола вода без хората си, които един по един съсипва - Тиби е мъртъв, Нела ще опере пешкира за неговото убийство, Барбу вече почти го убиха веднъж, Мики също. А Влад една стойка и това е.

# 417
Здравейте, Влад спрях да го гледам още миналия сезон. Сега пуснаха Езел вчера беше втора серия, са сега ми харесва Blush

# 418
Вчера не гледах , сега като пуснах и разбрах че семейната къща е изгоряла. Влад е замесен.Съсипаха и образа и сериала. 
Оказа се прокурора изпитва вина, защото поради лични причини не е гледал делото на Адриан.

# 419
Паднах с прокурора - от вина сега напира да го вкара пак в затвора Joy
От началото на сезона за пръв път днес ми хареса нещо - как Разван подреди Елиза

Общи условия

Активация на акаунт