"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 38 233
  • 647
  •   1
Отговори
# 525
Дано не следват, ето че във Влад Елиза остана жива Simple Smile

# 526
Влад много го разтегнаха и имаше безсмислици.
Дано Кланът е само два сезона. Някой знае ли как е рейта в Румъния и при нас. Не че ми е важен от любопитство.
Оригинала е един сезон 39 епизода.

# 527
Тудор ми става все по-симпатичен. Давид също, Пеликанът. Добри са и румънците. Но не мога да харесам женските образи нещо. Може би само жената на Бебе ми харесва.
Мъжките образи се доближат като талант и игра много до оригинала.

# 528
Това, което аз искам е Вера да остане жива и да се събере с Тудор, да вкарат целия Клан и цялата мафия в затвора, а на нея да й простят. Blush Удари ме на романтизъм с този сериал, цял ден си пея мелодията. Heart Много ми е интересна и нишката с мафията, изобщо идеята да внедрят полицай в мафията и обратното мафиот в полицията е много интересна, а като го преплетат и с лични истории е супер!

# 529
Аз  започнах първата серия , хареса ми , но после  нещо не ми беше удобно времето на излъчване .
Явно ще го гледам наведнъж /маратон Grinning / , когато се организирам .
Влад ми харесваше , в последния сезон леко се отегчих , но  си го изгледах .
Не съм гледала т.нар.  турски "оригинали" и не ми пречат  румънските  артисти и образите  , които  пресъздават .

# 530
Те сега смениха часа... вече е от 22.00. Чудя се дали нещо проблем с рейтинга, дори да не би да са губили от Вина по бнт, който е от 21.00? И сега нарочно.. и пак турски сериал..
Прочетох за рейтинга в Румъния на Кланът, че бил по-висок отколкото дори Влад.

# 531
Може ли линк от къде сте чели за рейтинга в Румъния.
В оригинала актьора който играе рижавия е уникален с дрезгавия си глас. Той специално за ролята играе така.
В румънския не могат да го надминат. Сравненията няма как да се избегнат.
Румънска тв си спомням че специално интервюираха главните актьори в оригинала. Говориха на английски.
Забавно беше.

# 532
Писах в гугъл рейтинг Кланът и ми излезе това, не знам колко може да се вярва на тези сайтове хаха ето тук го, сега видях, че пише turkish series Joy https://turskiseriali.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%82-c … 0%B8%D0%B0%D0%BB/

# 533
Според мен не е нисък рейтингът на Кланът, просто новият турски сериал наистина е хит в Турция, а все пак историята в Кланът е добра позната на българския зрител.

# 534
На мен Кланът ми харесва много повече от Влад, а на Кланът съм гледала оригинала, докато Влад ми беше непознат сюжет. Не си обяснявам защо го изместиха. За съжаление личи и по темата колко не е гледаем в БГ. Няма никаква дискусия...Явно сме малко феновете. Дано все някога излъчат и втори сезон. Часът е без значение за мен. Гледам си и без това със закъснение и връщане на тв

# 535
Това е саундтракът на сериала, изпълняван от Тео Роуз (Вера) https://youtu.be/n_gKpTgfblk
А за другата хубава песен от сериала и други хора питат как се казва в ютюб, но засега не съм открила Simple Smile Ето тази https://youtu.be/lnAfXnzhOwE

# 536
Аз съм гледала турския вариант - на български беше излъчен под името "Вътрешен човек". Кланът следва същата сюжетна линия, така че не виждам какво да коментирам. Може би все пак има някаква адаптация към румънската действителност, поне се надявам, и не е толкова много серии. Всички играят добре, но ще отбележа играта на актьорите в ролите на двамата братя.

# 537
Не ми харесва дублажът на български. Все едно гледам турски сериал, същите гласове, интонации, преувеличено едно-такова, твърде патетично. Може би заради това Влад ми допадна много повече.
Румънските актьори много добри.

# 538
Румънските много добри - да! Simple Smile

Този сериал е на път да ми стане любим, много харесвам как се развива и изобщо нямам никакви забележки към нищо Blush  Mного съм доволна, че главната роля и този, когото харесвам е полицай, а не мафиот. А мафиотите са представени както трябва да бъдат - гадни, неприятни, отвратителни, да те е гнус и страх от тях, а не романтично и оправдателно. И жената на Бащицата Joy  типичната мутреса джукеса с изкуствени цици. Гледките на нощен Букурещ са красиви Simple Smile Силите между полицаи и мутри са изравнени и така е по-интересно. И в същото време има романтика Blush как само каза ''не замесвайте Вера в това'' Heart .
Доволна съм, че няма извращения, изнасилвания, побой и всякакви неприятни неща преди сън, че могат да показват емоции и химия без да се събличат. Харесва ми, че Вера и Давид са израстнали като брат и сестра, че няма любовни триъгълници. Всичко буквално ми харесва, всеки детайл.

Тео/Вера е била жури в тяхното гласът на България/Румъния.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 22:57 от T.Valcheva

# 539
Дамии, умирам, много харесах Кланът, даже повече от Влад, въпреки че съм гледала оригинала. Много харесах тези смешни сцени на тези "опасни" хора. Пр: моментите в кръщенето и днес пръста на Касапина. Изкефих се. Пеликана и Юлика са уникални образи, днешния епизод ме накараха да се смея на глас. Вера ми харесва повече от Мелек, надявам се съдбата и да не е същата, четох някъде, че може би няма да я убият, но с тази бременност на Тео, знае ли се... Вера и Тудор❤ Давид също ми харесва, но тази Илинка-не. Даже и Магда ми е симпатична. Надявам се да не чакаме много за сезон 2. Много ще се радвам да си направим "групичка" и да коментираме след епизода!

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 02:46 от ThankYou

Общи условия

Активация на акаунт