"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 38 231
  • 647
  •   1
Отговори
# 540
И аз се запалих по Кланът. Уж гледан, ама румънците си ги бива също. Особено жената на Бебе си е голямо попадение.
Да похваля румънците за днешния епизод - много хубава и чувствена секс сцена между Вера и Тудор. След консерватизма на турците, тук очаквах да се развихрят с нещо по-така, обаче не. Като глътка въздух след сбърканите секс сцени, почти винаги граничести с насилие, в българските сериали. Много ми е симпатична Вера.

# 541
И аз се запалих по Кланът. Уж гледан, ама румънците си ги бива също. Особено жената на Бебе си е голямо попадение.
Да похваля румънците за днешния епизод - много хубава и чувствена секс сцена между Вера и Тудор. След консерватизма на турците, тук очаквах да се развихрят с нещо по-така, обаче не. Като глътка въздух след сбърканите секс сцени, почти винаги граничести с насилие, в българските сериали. Много ми е симпатична Вера.
Подкрепям, и разговора преди това ми хареса. Все по-близки стават. Като си помисля, че Магда вероятно ще използва видяното на играта на Флоринел, не ми се ще да идват тези епизоди, че от една страна Бебе, друга Серджо. Ще "побъркат" Вера. Много се ядосвам, че режат епизодите на 40-5мин! Много се натъжих за Давид четвъртък...

# 542
Точно щях да пиша това, че много нежна и чувствена сцена между Тудор и Вера, нищо общо с неприятните или излишни сцени в нашите филми.
Обаче защо онзи косматият, гнусният мафиот й се натиска? Да не вземе той да я гръмне накрая 😪 не вижда ли, че нямат нищо общо и тя му го каза.

А да не би нещо да съм пропуснала, Вера след като разбра, че Тудор е полицай защо се държи все едно не знае?  Апропо аз изглеждах целия първи сезон, обаче на румънски и нищо не разбрах, затова продължавам да си гледам тук 😆

# 543
Точно щях да пиша това, че много нежна и чувствена сцена между Тудор и Вера, нищо общо с неприятните или излишни сцени в нашите филми.
Обаче защо онзи косматият, гнусният мафиот й се натиска? Да не вземе той да я гръмне накрая 😪 не вижда ли, че нямат нищо общо и тя му го каза.

А да не би нещо да съм пропуснала, Вера след като разбра, че Тудор е полицай защо се държи все едно не знае?  Апропо аз изглеждах целия първи сезон, обаче на румънски и нищо не разбрах, затова продължавам да си гледам тук 😆
Вера не е сигурна, че е полицай, просто се съмнява🙂 А аз се чудя за 2 седмици, дали ще могат да излъчат всичко (остават 4 цели и 1 половин епизод), да не го спрат накрая, че БТВ са спец в тази област🙄

# 544
В оригинала Мелек също се усъмни че Сарп е полицай  той се усети и не падна в капана затова Мелек го целуна в театъра. Напоследък не гледам румънския и не знам до къде са стигнали като ви чета е минала целувката имало и нежни сцени.

# 545
Това е сцената с романтична музика и после се събудиха призори, защото Костойо звънна.

Защото онова видео, което му записа ми изглеждаше, че е съвсем сигурна, че е полицай. Не мисля, че го целуна, всъщност той я целуна и тя отвърна, но не мисля, че е за да не я заподозре Blush  Тя няма да го предаде така или иначе.
Да, БТВ са гадове.... ако отрежат сериала и останат 2 епизода неизлъчени от сезона, няма да се учудя! Обаче и сиурно ще пуснат втори сезон след 2 години........ аз дотогава може да науча румънски и да си го изгледам Joy  . Дано няма повече от 2 сезона, да продължат в духа на първи и да свърши добре, да бъдат отново малко епизоди 12-13 е чудесно.

# 546
Това е сцената с романтична музика и после се събудиха призори, защото Костойо звънна.

Защото онова видео, което му записа ми изглеждаше, че е съвсем сигурна, че е полицай. Не мисля, че го целуна, всъщност той я целуна и тя отвърна, но не мисля, че е за да не я заподозре Blush  Тя няма да го предаде така или иначе.
Да, БТВ са гадове.... ако отрежат сериала и останат 2 епизода неизлъчени от сезона, няма да се учудя! Обаче и сиурно ще пуснат втори сезон след 2 години........ аз дотогава може да науча румънски и да си го изгледам Joy  . Дано няма повече от 2 сезона, да продължат в духа на първи и да свърши добре, да бъдат отново малко епизоди 12-13 е чудесно.
Всъщност той щеше да бъде видян от Вера да рови в лаптопа, но Флоринел забрави репликите и той нямаше време. Да, няма, а и по нататък даже ще му помогне, вероятно се сещаш как😉 На есен може и да го пуснат мисля, зависи от гледаемостта. Ако ще учиш, давай да го учим и практикуваме заедно! 😁

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:50 от ThankYou

# 547
Сцената между Вера и Тудор беше супер.

# 548
Защо Магда има голяма буква Б на врата, нали се казва Магда? И защо мрази Вера, която нито се натиска да спи с мъжа й, нито пък има майка, която да иска нещо за нея, Вера буквално е дала целия си живот за този.... мафиот и му е благодарна, защото я е измъкнал от улицата. Защо я нарича куча... и като цяло тя не се дръжи зле с Магда, нито наглее, доста е сдържана и мила с нея.
Хубаво майка на детето му е, има право да иска, но пари има за много хора, не може да й се свиди за човек, който реално е от семейството. Разбирам Бебе да беше на заплата, но той си използва Вера за целите си... взел е две деца от улицата и ги е отгледал за негова полза по-късно. Не знам, ще иска ли неговата родна кръв после да работи като бияч или внедрен в полицията, или ще иска да се издигне в обществото далеч от мръсните пари? Всъщност нямам идея, може би пък да иска, нали е Кланът, а мафиотството е семеен бизнес.

Тудор наистина я обича Heart

Дразни ме, че полицията много бързо се подведе по клопката да натопят онова момче. Значи мафиотите мислят един ход напред! Ами полицаите би трябвало и те да са умни, още повече, че тук ги показват не коруппирани, а реално влагащи сърце и душа в това да издирят престъпниците. Защо тогава не мислят не един, а два хода пред тях?

# 549
Сигурно Б то на колието е за Бебе

# 550
Ау хахха възможно е да, за да покаже, че той е нейна собственост.

Аз не виждам Давид като положителен герой. Не мога да разбера как може да го оправдаят накрая, щеше да вкара невинен човек в затвора и накрая го убиха заради него. Той е в полицията, но продължава да работи за абсолютен престъпник и убиец, и много добре вижда, че е такъв. Ужасно, колко невинни хора, които искат да си свършат работата умират, защото са се ''набъркали'' с мутрите, които няма кой да спре. Искам доброто и справедливостта да възтържествуват.

# 551
По-скоро да му покаже, че тя е негова собственост Joy
Много е нагла Магда - чудя се как не я е шубе. Вярно - родила му е син, но такива като нея под път и над път. Ще я убие и ще си гледа детето.
А иначе големият проблем е, че тя не знае защо той толкова обича Вера и не може да си обясни как едно сираче е прието от него за равна на родния му син.
Давид си е много дразнещ персонаж, но е и жертва на Бебе - отвлечен по негова поръчка, тормозен на улицата и едва ли не спасен от него. И той търпи промяна в хода на филма. А и да не издавам края, но няма да е като филм на Дисни.

# 552
Ау хахха възможно е да, за да покаже, че той е нейна собственост.

Аз не виждам Давид като положителен герой. Не мога да разбера как може да го оправдаят накрая, щеше да вкара невинен човек в затвора и накрая го убиха заради него. Той е в полицията, но продължава да работи за абсолютен престъпник и убиец, и много добре вижда, че е такъв. Ужасно, колко невинни хора, които искат да си свършат работата умират, защото са се ''набъркали'' с мутрите, които няма кой да спре. Искам доброто и справедливостта да възтържествуват.
Магда е нормално да се дразни, тя иска пари и използва Бебе-то по свой си начин. Ужасно я страх, че ще се върне към предишния си живот. Давид, колкото е виновен толкова и невинен, защото той и Вера правят каквото каже Бебе, само и само да се отблагодарят. Мисля, че който и да беше на тяхно място, щеше да направи същото! Отделно е темата дали трябва да бъде наказан, трябва! Но и Вера е доста в нещата, ако не умре и тя ще отнесе нещо, мисля. А и се личеше, че Давид го е страх да убие Дима.
П.С. този Дима хич не ми харесваше, малко като изкуствено цвете беше🤣
Гледа ли рекламите на сезон 2?

РЕДАКТИРАНЕ:
Ако следват оригинала, не искам да си помислям, че Вера е щерка на Бебе🤢 И да Тудор с думитеза Вера го докарва много добре😊

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 23:25 от ThankYou

# 553
Гледах 😍
Да, аз разбирам, че са благодарни и се чувстват негови деца, затова са започнали. Но Вера не е точно навътре, тя върши само административна работа, така да се каже. Но Давид е от години в полицията, и въпреки това нищо не му трепва... докато на Вера да, при нея ще стане.
Харесвам Костойо, но този му ход ми се стори много глупав.

Магда има много пари, както каза Бебе, ако иска да си купи частен самолет. Бебе не работи на заплата, че да брои залците на Вера, защото може да няма яке за зимата на нейния син. А Вера е сирак....
Аз се плаша от Бебе ... колко ги обича, ако станат неудобни ще им прости ли? На Вера и Давид , дали наистина се е привързал към тях, казва й моето момиче, дава уж всичко за нея , но има нещо много зловещо, тръпки ме побиват. Харесвам актьора, перфектен за мафиот, така си го представям, необразовано безкрупулно, но адски хитро чиче. Много ми харесват всички актьори, точно както са ги подбрали и физически.

# 554
Гледах 😍
Да, аз разбирам, че са благодарни и се чувстват негови деца, затова са започнали. Но Вера не е точно навътре, тя върши само административна работа, така да се каже. Но Давид е от години в полицията, и въпреки това нищо не му трепва... докато на Вера да, при нея ще стане.
Харесвам Костойо, но този му ход ми се стори много глупав.

Магда има много пари, както каза Бебе, ако иска да си купи частен самолет. Бебе не работи на заплата, че да брои залците на Вера, защото може да няма яке за зимата на нейния син. А Вера е сирак....
Аз се плаша от Бебе ... колко ги обича, ако станат неудобни ще им прости ли? На Вера и Давид , дали наистина се е привързал към тях, казва й моето момиче, дава уж всичко за нея , но има нещо много зловещо, тръпки ме побиват. Харесвам актьора, перфектен за мафиот, така си го представям, необразовано безкрупулно, но адски хитро чиче. Много ми харесват всички актьори, точно както са ги подбрали и физически.
Видя ли, сложили нещо за Вера и Тудор, за това дали ще издържи връзката им, Тео потвърдила❤ Зарадвах се поне, че няма да гледаме само мутри! Административна, но знае ли, с тези фирми и т.н. Ако следва турския-едва ли да я изкара от око, но Магда-да, а Давид за него е чиста печалба, но направи ли нещо вън ще е!

Общи условия

Активация на акаунт