Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • SF
Може да си имаш някакъв друг транзит в картата си, който да те напряга.

# 541
Дават го в края на юли/началото на август като кулминация, тогава е точният съвпад на Марс с Уран и лунния възел Раху. И после ще се заформи квадратура между Марс и Сатурн, мунданно. Представителите на неподвижни знаци могат да го усещат по-силно или тези, които имат Асценденти и Луни по оста Телец/Скорпион.

# 542
  • При децата ми
Според Станислава напрежението ще е около 21- ви и в края на юли/ нач. на август. Не още от сега.🙃 🤗

Коя е Станислава?Simple Smile

# 543
Някаква рускоезична астроложка, чийто канал Катерица следи. Беше споменала за нея в другата тема – "Препоръчайте астролог".

# 544
Дават го в края на юли/началото на август като кулминация, тогава е точният съвпад на Марс с Уран и лунния възел Раху. И после ще се заформи квадратура между Марс и Сатурн, мунданно. Представителите на неподвижни знаци могат да го усещат по-силно или тези, които имат Асценденти и Луни по оста Телец/Скорпион.

Извинявам се, но има ли къде да прочета повече за влиянието на този съвпад. Нещо от известно време усещам стабилно раздвижване при мен, няма минута спокойствие, както се казва. И то не толкова физически, колкото емоционално.
Днес специално ми е изключително напрегнато и емоционално на теми, които съвсем не са на дневен ред и сякаш се опитвам да пришпорвам нещата. Предполагам, че и пълнолунието оказва някакво влияние. Ама огнения ми Телец яко се тресе от нещо, което не мога да определя 😅🤭

# 545
Освен апокалиптични прогнози на някои наши известни комерсиални астролози, засега не съм видяла нищо интересно, а ги следя. Повече информация има при ведически астролози, тъй като това е конфигурация, известна като Ангарак йога – съвпадът на Марс с Раху. И нейните ефекти ще започнат по-силно се усещат от средата на юли, тъй като вече се разваля благоприятното й обграждане от Венера и Юпитер – класически планети добротворци. Говоря за сидерални позиции, по Джьотиш – индийска астрология.

На Вас този съвпад да не би да Ви и в знака на Луната или в опозиция с нея, за да го усещате толкова силно?

# 546
За съжаление не мога да отговоря на въпроса. Луната ми е в Овен, но само толкова знам 😅

# 547
Не, тази конфигурация засяга оста Телец/Скорпион по стандартния тропически Зодиак.
Тези, които имат Луна и/или Меркурий в тези знаци, особено в близки градуси, ще са с повишена чувствителност и дразнимост в посочения период – края на юли/началото на август.

# 548
Само слънчевият ми знак е Телец. Другите са предимно огнени и то в Овен.
Значи е нещо друго, продължавам да търся ключа за палатката 😅😁
Благодаря!

# 549
Ами Телецът е най-силно засегнат от тази конфигурация, разбира се!
Ето че открихме ключа за палатката. Simple Smile

# 550
  • При децата ми
Не, тази конфигурация засяга оста Телец/Скорпион по стандартния тропически Зодиак.
Тези, които имат Луна и/или Меркурий в тези знаци, особено в близки градуси, ще са с повишена чувствителност и дразнимост в посочения период – края на юли/началото на август.

Айде пак! SadСлънце и Луна в Скорпион, 10 -ти дом. Слънцето в 28 градус, Луната в 10 градус.

Кога е точният съвпад?

# 551
Ух, добре, ще стискам зъби значи поне до средата на август. Много неприятно усещане, но ми помага да се организирам и действам, което не е лошо никак. Отново благодаря! ☺️

# 552
Ами Телецът е най-силно засегнат от тази конфигурация, разбира се!
Ето че открихме ключа за палатката. Simple Smile
Ето защо се чувствам все едно съм погълнала хаоса на света! Ужасно усещане!

# 553
При мен всичко се случва върху Луната ми, като наталния Марс е на няколо градуса до нея. Отделно, Сатурн квадратира Луната, а Юпитер- Сатурн. Нептун е в опозиция със Слънцето ми. Общо взето, имам достатъчно силна палитра от събития, в които да се изяви/приложи наличната енергия. Своеобразна кулминация имах баш в точния квадрат на Марс и Плутон( мунданно), след като се случи всичко, разбрах, че в него ден аспектът е бил точен. Трябва да съм честна- много се впечатлих от ефекта и ясното въздействие, проектирано в събитиен и физически план.

# 554
Тази Ангарак йога и мен ме плаши, на мен ми е в съвпад с ъглова куспида. Но това са ефекти, които трябва по-скоро да се очакват при взаимодействие с други хора, т.е. идват отвън, от обкръжението и средата.

Старая се да огранича контактите само до служебни и колегиално-приятелски, като хората във втората категория не могат да се изброят дори на пръстите на едната ми ръка. Всяко разширяване на границите на тези контакти води до масирани външни атаки, а тази конфигурация още не е в своята кулминираща фаза, тепърва предстои. Наистина забелязвам, че през последните дни са много настървени, като обезумели са. Дори ако случайно решиш да изразиш добронамерено и неутрално мнение в някоя група на обща тематика. В такива по принцип не участвам, но един път пропиша ли и се почва с крякането, като гладни гларуси са там. Бях се зарекла да не участвам в никакви общи дискусии в социалните мрежи, така се живее много по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт