Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 171
  • 746
  •   2
Отговори
# 345
Както казах, още съм лаик и сега прохождам, но явно и астроложките на които съм попадала да ми гледат са били като мен, бяха изненадани от броя деца и упорито търсеха, че са се появили трудно.

В моята карта ,Марс,Сатурн и Уран са в 7-ми дом😃. .А Юпитер в 10 ти 😂.

# 346
  • SF
Както казах, още съм лаик и сега прохождам, но явно и астроложките на които съм попадала да ми гледат са били като мен, бяха изненадани от броя деца и упорито търсеха, че са се появили трудно.

Да не би да са задавали обичайни въпроси като за консултация? Не всеки въпрос и различен отговор се възприемат като изненада от питащия.

# 347
Репродуктивните консултации са сред най-специализираните и сложните.
Но ако се прави общ прочит (стандартно повечето така процедират), нормално е да не се оценят в дълбочина всички фактори, темите в хороскопа са много и за всяка от тях има различни сигнификатори.

# 348
Здравейте!
Моля ви да ми кажете какво означава съвпада на Хирон и ретроградна Венера на 1 градус във Водолей в 10 дом?
Благодаря ви!

# 349
  • При децата ми
Не точно Венера описва съпруга ти в твоята карта.
Кой каза, че Венера му е в 12 дом? - случайно да има мъж емигрант, алкохолик, психолог или затворник? Ако е нищо от посочените, остава да е билкар или поне вирусолог.

Някой друг го спомена, но и моята е там. Нищо общо няма мъжът ми с 12дом.
Ако не греша разглеждането на самостоятелни планети в дом е грешка, Тогава по моя 5 дом всички ще кажат, че аз или никога няма да имам дете или ще се случи ужасно трудно, е имам три с никакви проблеми със зачеване и износване. В 5 дом са ми Плутон и Уран в съвпад с Луна.

Аз го казах. И да, бащата на децата ми е емигрант и пие много.

# 350
Да... Затова на въпроси "на парче" аз принципно се стремя да не отговарям, а да гледам цялата карта. Защото винаги има нещо с нещо да се свързва извън общоприетото. Всеки един човек е вселена , която трябва да изучаваме индивидуално !

# 351
  • SF

Венера описва и изборите, които правим.
(и не само това)
Но, трябва да има и други индикации за това в картата ти. Този човек вече не ти е партньор.

# 352
Плутон през който и дом да минава, все е трансформация. Така прогноза не се прави.
Не се притеснявайте, това е много дълъг транзит, който обикновено протича на фона на други, по-важни транзити – на Сатурн, Юпитер, Лунните възли, както и на планетите хронократори, т.е. управляващи периода /те се определят от астролог като се прави прогноза/.  Вероятно някой любител Ви го е казал, те четат такива книжки и работят само с транзити, или с транзити и прогресии.
Притеснителното е,че след това и компетентен човек е потвърдил това.Безвъзвратна трансформация.Евентуално раздяла с мъжа и. Можело да е и закупуване и преместване в ново жилище,но те нямат такива намерения.

# 353
  • При децата ми

Венера описва и изборите, които правим.
(и не само това)
Но, трябва да има и други индикации за това в картата ти. Този човек вече не ти е партньор.

Индикации за кое? За това, че вече не ми е партньор, или за това, че съм избрала него?

# 354

Притеснителното е,че след това и компетентен човек е потвърдил това.Безвъзвратна трансформация.Евентуално раздяла с мъжа и. Можело да е и закупуване и преместване в ново жилище,но те нямат такива намерения.

Няма да обсъждам компетенциите на "професионалните" астролози, които разчитат само на транзити. И при това транзити на трите най-бавни планети – Плутон, Уран, Нептун, за да скалъпят прогноза.

Наясно съм какво се бълва от всички фейсбук страници, сайтове и блогове на астрологична тематика. С малки изключения. Но изключенията не се харесват на хората, трябва да се лее вода.

За закупуване на имот се гледат и други показатели, за преместване също. Има йерархия на прогностичните техники, надявам се компетентната дама да е чувала за това.

# 355
Ани-2,не е задължително разни неща да се случат.Просто вероятността това да стане в определени периоди е по-силна.Тя,Сотис  го е написала по-горе,но за да го разбереш по-добре...за да се случи нещо с голяма вероятност...трябва да има минимум три показателя.Може да е комбинация от транзити,прогресии,дирекции.Говоря за важни събития.Съответно за различни неща се следят и различни показатели.Всичко това усложнява интерпретацията.И дори тогава...пак има малка вероятност за "неслучване",защото имаме  човешката свободна воля.Липсата на действие и активност много често значи и пропускане на благоприятни възможности.Пасивното отношение много пречи,защото самия натален хороскоп е нещо като
пътна карта,която само показва потенциала ни.Дали ще го достигнем или не...зависи от самите нас...Прогнозите са подсказка за потенциални възможности,а не предсказания тип древногръцки оракул,където съдбата те застига и е неизбежна,каквото и да направиш.

# 356
Ани-2,не е задължително разни неща да се случат.Просто вероятността това да стане в определени периоди е по-силна.Тя,Сотис  го е написала по-горе,но за да го разбереш по-добре...за да се случи нещо с голяма вероятност...трябва да има минимум три показателя.Може да е комбинация от транзити,прогресии,дирекции.Говоря за важни събития.Съответно за различни неща се следят и различни показатели.Всичко това усложнява интерпретацията.И дори тогава...пак има малка вероятност за "неслучване",защото имаме  човешката свободна воля.Липсата на действие и активност много често значи и пропускане на благоприятни възможности.Пасивното отношение много пречи,защото самия натален хороскоп е нещо като
пътна карта,която само показва потенциала ни.Дали ще го достигнем или не...зависи от самите нас...Прогнозите са подсказка за потенциални възможности,а не предсказания тип древногръцки оракул,където съдбата те застига и е неизбежна,каквото и да направиш.
Благодаря! Flowers Four Leaf Clover

# 357
Здравейте!
Аз отново ще повторя въпроса си!

Здравейте!
Моля ви да ми кажете какво означава съвпада на Хирон и ретроградна Венера на 1 градус във Водолей в 10 дом?
Благодаря ви!

# 358
  • София
Здравейте!
Аз отново ще повторя въпроса си!

Здравейте!
Благодаря ви!
Предполагам няма отговор,точно заради последните коментари,че само по планета в дом не може да се дава анализи.

# 359
А някои не работят с астероиди и за тях този съвпад е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт