Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 121
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Като сме започнали- днес малкият син има
 РД.  Родих го в 3.40 сутринта,  1988 г. Перник. Интелигентно момче, адвокат, след неуспешна връзка се отдръпна от сериозни отношения с момичета. Да, ама аз искам внуци.  Някакви скорошни шансове? Утешава ме мисълта, че аз и баща му сме заедно вече 40 години след много кратко познанство, около 6 месеца. Чакам и неговата ,, сляпа неделя,, ама дали ще дочакам?

# 391
Някои хора имат талант за нещо и не е необходимо да учат много , то си идва "отвътре"  и трябва само малко подсещане, когато вселената разреши това.
Благодаря Ви за включването и мнението, Титания! Хубав ден!

# 392
 РД.  Родих го в 3.40 сутринта,  1988 г. Перник. Интелигентно момче, адвокат, след неуспешна връзка се отдръпна от сериозни отношения с момичета. Да, ама аз искам внуци.  Някакви скорошни шансове? Утешава ме мисълта, че аз и баща му сме заедно вече 40 години след много кратко познанство, около 6 месеца. Чакам и неговата ,, сляпа неделя,, ама дали ще дочакам?

То на днешно време и по-трудно става 😂. Аз съм 2г по-голяма и съм сама.

# 393
 РД.  Родих го в 3.40 сутринта,  1988 г. Перник. Интелигентно момче, адвокат, след неуспешна връзка се отдръпна от сериозни отношения с момичета. Да, ама аз искам внуци.  Някакви скорошни шансове? Утешава ме мисълта, че аз и баща му сме заедно вече 40 години след много кратко познанство, около 6 месеца. Чакам и неговата ,, сляпа неделя,, ама дали ще дочакам?
Синът Ви е на прага на големи лични промени в характера, буквално след това лято ще е вече друг човек. За това ,което питате периодът е от 2 месеца до  2 години, т.е от. м 08.2022 до ок. м.08. 2024г.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 16:33 от Титания

# 394

Сотис, направихте ми най-големият подарък с този анализ и ме разплакахте от щастие!
Всъщност, аз цял живот се интересувам от астрология, имам богата библиотека и ... дотам. Не ми е дадено да овладея това знание. Точка. Проумях го, но интересът си остана. И когато преди три месеца й връчих изброените книги и й казах, ето чети, може да ти помогне, беше просто подтик, проблясък, ненатоварен с никакви очаквания. И после дойде изумлението ми от това какви неща започна да чете в астрологичните карти.
Има дълъг път да извърви и да трупа и знание, и опитност, но и аз вярвам,  че има искрата, която наричаме талант!

Много ще се радвам, ако съм Ви била полезна с този анализ и ако успеете да насочите детето към това, за което е орисано с талант. Но на такива като нас не ни е лесен пътят в живота...

Между другото и моят случай е подобен. Майка ми имаше библиотека с окултни книги, сред тях бяха и няколко астрологични – в началото/средата на 90те, когато предлагането беше оскъдно. Но и тя не успяваше да усвои това знание, просто не й е било дадено вероятно. Нямаше го това постоянство – да седне и часове наред да чопли нещо, без да се разсейва с нещо друго и без да избързва с изводите. Интересите й бяха свързани повече с окултизма, не толкова с астрологията. Но благодарение на книгите, до които се докоснах, при мен се запали интересът към астрологията и започнах самостоятелно да я изучавам.

# 395
Светлина в тунела, благодаря Титания! Иначе като го натисна по темата,  ми препоръчва да гледам  ,,Ергенът,,. Бяга по тъча момчето!

# 396
Аз много благодаря за отговора по повод въпроса за предстоящата операция на 27 май,но искам да попитам-ако някой има желание да помогне...дъщеря ми,родена в София 20.11.1999 -22.25ч сега завършва бакалавър..има огромни колебания в това ,в каква сфера-специалност  и дали да продължи образованието си и известна несигурност във връзката си...ходи при астролог,но  не й каза почти нищо за това....благодаря на всеки отзовал се!

# 397
Светлина в тунела, благодаря Титания! Иначе като го натисна по темата,  ми препоръчва да гледам  ,,Ергенът,,. Бяга по тъча момчето!

Няма по-голяма радост сигурно за родителя .Не бяга момчето,просто и времената са други вече. .Аз съм родена пък 86-та 😄 ,и за съжаление още съм сама Simple Smile Дано и на моята улица изгрее слънцето.Ама какъвто съм карък 😅,взех да се отчайвам и аз. 🤷🏾♂

# 398

Сотис, направихте ми най-големият подарък с този анализ и ме разплакахте от щастие!
Всъщност, аз цял живот се интересувам от астрология, имам богата библиотека и ... дотам. Не ми е дадено да овладея това знание. Точка. Проумях го, но интересът си остана. И когато преди три месеца й връчих изброените книги и й казах, ето чети, може да ти помогне, беше просто подтик, проблясък, ненатоварен с никакви очаквания. И после дойде изумлението ми от това какви неща започна да чете в астрологичните карти.
Има дълъг път да извърви и да трупа и знание, и опитност, но и аз вярвам,  че има искрата, която наричаме талант!

Много ще се радвам, ако съм Ви била полезна с този анализ и ако успеете да насочите детето към това, за което е орисано с талант. Но на такива като нас не ни е лесен пътят в живота...

Между другото и моят случай е подобен. Майка ми имаше библиотека с окултни книги, сред тях бяха и няколко астрологични – в началото/средата на 90те, когато предлагането беше оскъдно. Но и тя не успяваше да усвои това знание, просто не й е било дадено вероятно. Нямаше го това постоянство – да седне и часове наред да чопли нещо, без да се разсейва с нещо друго и без да избързва с изводите. Интересите й бяха свързани повече с окултизма, не толкова с астрологията. Но благодарение на книгите, до които се докоснах, при мен се запали интересът към астрологията и започнах самостоятелно да я изучавам.
Абсолютно същото се случи и тук.
А относно трудностите отлично знам за какво говорите. При всеки се изразява по различен начин, но принципът, че човек плаща цена за дарбите е общовалиден!
Благодаря Ви още веднъж от сърце!

# 399
Времената са такива, че все по-трудно се обвързват хората. Мъжете се чувстват все по-несигурни, жените (поради духа на епохата, в която живеем) стават по-независими и имат по-високи очаквания. А и дори да нямаш, всичко е въпрос на житейска съдба и късмет. Някои си патим от поредица неподходящи избори...

# 400
Любопитно ми е по темата за внуците, ще се намери ли нещо общо в картите на хора, които не искат и напълно умишлено, осъзнато, планирано избират да нямат деца? Или може би ще има разлики, които в някаква степен ще отразяват мотивите и причината зад решението?

# 401
Времената са такива, че все по-трудно се обвързват хората. Мъжете се чувстват все по-несигурни, жените (поради духа на епохата, в която живеем) стават по-независими и имат по-високи очаквания. А и дори да нямаш, всичко е въпрос на житейска съдба и късмет. Някои си патим от поредица неподходящи избори...

Така е. При мен всичко става по-трудно или по-бавно. Ако е от значение родена съм на 24.02.86-10.32ч  . Не знам дали това е фактор де(дата,час на раждане). Зодия Рибки 😄-супер меланхолична на моменти съм,склонна към някакви типично рибшеки депресии.Но не мога да отрека,че съм и упорита и борбена риба😄 И малко ината 😂. .И както го казахте,въпрос на късмет и съдба е с партньорите май. Особенно на днешно време.
Моята максима е,че по-добре сама ,отколко зле придружена. Но в крайна сметка,би било хубаво, ако човек не е сам в живота Simple Smile. Така,че аз лично се усмихвам и продължавам... Все трудно,трудно всичко е било при мен, но усещам че и моето ще си дойде Simple Smile .Каквото такова.Здраве да има Simple Smile

# 402
Времената са такива...

Да, така е ! И времената се определят от тежките планети... Забелязах, че родените със струпвания  /съвпади/ на тежки планети / Юпитер, Сатурн, Уран , Нептун и Плутон/ не бързат да създават близки отношения с цел брак и семейство. Особено с тежки планети в Козирог : родените 1987  до 1992. Тези , родени около струпването на бавни планети във Везни - също, около 1981 г.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 16:28 от Титания

# 403
Времената са такива...

Да, така е ! И времената се определят от тежките планети... Забелязах, че родените със струпвания  /съвпади/ на тежки планети не бързат да създават близки отношения с цел брак и семейство. Особено с тежки планети в Козирог : родените 1987  до 1992. Тези , родени около струпването на бавни планети във Везни - също, около 1981 г.

Извинявям се, за глупавият въпрос но кои са тежките планети?Благодаря

# 404
Извинявям се, за глупавият въпрос но кои са тежките планети?Благодаря
Въпросът е съвсем на място - редактирах се по-горе.  Те са Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон.

Общи условия

Активация на акаунт