Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 121
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Извинявям се, за глупавият въпрос но кои са тежките планети?Благодаря
Въпросът е съвсем на място - редактирах се по-горе.  Те са Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон.
Благодаря ви.Е , значи имам си ги в 7 дом 😄, Сатурн и Уран мисля 😂 беше. Как ще ги изтърва 😂

# 406
  • София
.................. Не можах да се справя с Хелиакалния Меркурий - Сотис, ако може да помогнеш с линк с информация, да чета по-обстойно.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 21:25 от trikitil

# 407
За хелиакалните фази няма линк към безплатни учебни материали. Това са курсове и семинари, които се карат. Те включват и астрономическа част. Българският астролог-изследовател Румен Колев изнасяше лекции за тях. Има и негова книга с подробни обяснения, но те са самиздат, няма ги в книжарниците. Има и негови ученици, които го преразказват и също организират такива семинари.

В карти без данни няма как да се видят всички тия неща, астрологът не работи по картинка. Източен Меркурий имаш – според астролозите /според астрономите е западен/, което ще рече утринна звезда. Би следвало да е видим, тъй като е на доста голямо отстояние от Слънцето, отива към максимална елонгация. Това е "на око", без да гледам с програма – там трябват рождени данни. Има връзка с Луната /менталността, интуицията/ и Сатурн /дълбочина на мисълта, критичното мислене/.  Освен това ти е ъглов, най-високо в хороскопа. Така че да, имаш си дадености за такъв интерес.

Вече за професионални занимания ако се гледа, се строят специфични ведически карти, защото първо трябва да се определи духовното ниво, а то е част от кармичната програма, с която идваме на този свят, в тази инкарнация. С методите на западната астрология, особено модерната, това по никакъв начин не може да се види.

# 408
  • София
Благодаря ти, ще търся.
Трия картата. На прима виста исках да знам.

# 409
За хелиакалните фази няма линк към безплатни учебни материали. Това са курсове и семинари, които се карат. Те включват и астрономическа част. Българският астролог-изследовател Румен Колев изнасяше лекции за тях. Има и негова книга с подробни обяснения, но те са самиздат, няма ги в книжарниците. Има и негови ученици, които го преразказват и също организират такива семинари.

В карти без данни няма как да се видят всички тия неща, астрологът не работи по картинка. Източен Меркурий имаш – според астролозите /според астрономите е западен/, което ще рече утринна звезда. Би следвало да е видим, тъй като е на доста голямо отстояние от Слънцето, отива към максимална елонгация. Това е "на око", без да гледам с програма – там трябват рождени данни. Има връзка с Луната /менталността, интуицията/ и Сатурн /дълбочина на мисълта, критичното мислене/.  Освен това ти е ъглов, най-високо в хороскопа. Така че да, имаш си дадености за такъв интерес.

Вече за професионални занимания ако се гледа, се строят специфични ведически карти, защото първо трябва да се определи духовното ниво, а то е част от кармичната програма, с която идваме на този свят, в тази инкарнация. С методите на западната астрология, особено модерната, това по никакъв начин не може да се види.
аз имам следния проблем имах един въпрос  9 месеца мъка обърнах се към не знам колко на брой гледачи гледачки на снимка енергиино на боб на кафе на карти всички в  последно време казват края на май за капак се обърнах към една астроложка каза септември казвам дай да сравним часа на раждане той ми е даден от болницата но явно не е точе тя ми казва имаш едно дете аз казвам не имам 3 родена си преждевременно казвам не много си обичаш работата казвам не изобщо даже съм в болничен ,а въпросът ми е кога ще се върна в държавата в която съм била и си чакам документи за да замина  ......някой от вас за  малко помощ ако е възможно 🌺🌺🌺

# 410
Астрологията няма нищо общо с ясновидството, врачуването, хвърлянето на карти и боб. Ние тук за друго си говорим.

# 411
Здравейте, напоследък имам доста свободно време и започнах да се ровя (като хоби) в различна информация свързана с астрологията. Винаги ми е била интересна и любопитна. Та реших да си направя моя натална карта и се амбицирах да си я разчета.. Но знаете какво се получава - колкото повече четеш, толкова повече питанки се появяват. Искам да я споделя с вас

Скрит текст:
Ако имате време,  бихте ли я погледнали.
Прочетох, че Сатурн разкрива къде имаме ограничения в изявата ни и съответно носим карма. До колкото виждам при мен това е 7-ми дом, но повече ме притесни, че е в опозиция спрямо асцендента. Никога не съм имала съмнения относно семейния живот, дори напротив. Винаги съм искала до себе си мъж- упора, с когото да живеем в хармония. И смятам, че съм намерила такъв човек, но Да, имаме известна тежест в комуникацията и искам да поработя по въпроса.
Ще съм благодарна, ако погледнете и потвърдите, така ли е в картата ми или греша. И какво бих могла да направя в случая. Обмислям регресия, за да разбера грешките си, за да мога да ги поправя. Много ви благодаря за отделеното време!

# 412
  • в 1001-та нощ
Наталната карта е вътрешното кръгче, Сатурн е в 6 дом, а външното кръгче с планети са транзитите - т.е. транзитен Сатурн е на твоя десцендент.

# 413
Благодаря ти много, a.l.e.n.a за информацията. Blush Разбирам, че притесненията ми са били напразни. Явно не съм се ориентирала особено добре, но тепърва се уча и имам още дооста да изчета Smirk

# 414
Здравейте. Някой има ли наблюдения за транзитен Уран в тригон с натален Меркурий? Възможно ли е започване на нова работа при такъв транзит, след като Уран е управител на 6-ти дом, а Меркурий управлява първи дом?

# 415
  • SF
Е, да, възможно е. Погледни при какви транзити си започвала нова работа или е настъпвало някакво друго начало.

# 416
  • София
Времената са такива, че все по-трудно се обвързват хората. Мъжете се чувстват все по-несигурни, жените (поради духа на епохата, в която живеем) стават по-независими и имат по-високи очаквания. А и дори да нямаш, всичко е въпрос на житейска съдба и късмет. Някои си патим от поредица неподходящи избори...

Така е. При мен всичко става по-трудно или по-бавно. Ако е от значение родена съм на 24.02.86-10.32ч  . Не знам дали това е фактор де(дата,час на раждане). Зодия Рибки 😄-супер меланхолична на моменти съм,склонна към някакви типично рибшеки депресии.Но не мога да отрека,че съм и упорита и борбена риба😄 И малко ината 😂. .И както го казахте,въпрос на късмет и съдба е с партньорите май. Особенно на днешно време.
Моята максима е,че по-добре сама ,отколко зле придружена. Но в крайна сметка,би било хубаво, ако човек не е сам в живота Simple Smile. Така,че аз лично се усмихвам и продължавам... Все трудно,трудно всичко е било при мен, но усещам че и моето ще си дойде Simple Smile .Каквото такова.Здраве да има Simple Smile

Доста интересна натална карта имаш, с кацналите сатурн, марс и уран в седми дом и техните аспекти към светилото-  И лилит на Асцедента и аспектите му. Animal Tropical Fish

# 417
Времената са такива, че все по-трудно се обвързват хората. Мъжете се чувстват все по-несигурни, жените (поради духа на епохата, в която живеем) стават по-независими и имат по-високи очаквания. А и дори да нямаш, всичко е въпрос на житейска съдба и късмет. Някои си патим от поредица неподходящи избори...

Така е. При мен всичко става по-трудно или по-бавно. Ако е от значение родена съм на 24.02.86-10.32ч  . Не знам дали това е фактор де(дата,час на раждане). Зодия Рибки 😄-супер меланхолична на моменти съм,склонна към някакви типично рибшеки депресии.Но не мога да отрека,че съм и упорита и борбена риба😄 И малко ината 😂. .И както го казахте,въпрос на късмет и съдба е с партньорите май. Особенно на днешно време.
Моята максима е,че по-добре сама ,отколко зле придружена. Но в крайна сметка,би било хубаво, ако човек не е сам в живота Simple Smile. Така,че аз лично се усмихвам и продължавам... Все трудно,трудно всичко е било при мен, но усещам че и моето ще си дойде Simple Smile .Каквото такова.Здраве да има Simple Smile

Доста интересна натална карта имаш, с кацналите сатурн, марс и уран в седми дом и техните аспекти към светилото-  И лилит на Асцедента и аспектите му. Animal Tropical Fish
Хах  ,благодаря.Не знам колко е интересна, но да се радвам или да плача 🤣?. За сега нищо интересно в моят живот 🤪.Дай Боже здраве,пък всичко друго добре дошло Simple Smile.

# 418
Е, да, възможно е. Погледни при какви транзити си започвала нова работа или е настъпвало някакво друго начало.

Миналата година като по учебник стартирах нещо ново с транзитиращ Юпитер в 6-ти дом.

Само където сега Сатурн ми минава през 6-ти дом и изглежда, че повече ми пречи. Преди за месец имах 2-3 предложения, сега за 3 месеца удрям предимно на камък.

# 419
Споменавали са ми жена, която се занимава точно с намиране на точния час за раждане, съответно срещу заплащане. Мисля, че беше българка неживееща в БГ ако решите, ще й потърся координатите, другия такъв е Червенков.

Общи условия

Активация на акаунт