ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 807
  • 773
  •   1
Отговори
НОВА ТВ снима нов сериал със заглавие "Лъжите в нас". Снимките са започнали декември 2021-ва..
Предполагам, че долу написаното се отнася точно за този сериал.
Продуцент: Евтим Милошев.
Участват актьорите: Владо Пенев, Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Думанян, Орлин Павлов, Васил Бинев и др.
Режисьори на продукцията ще са Павел Г. Веснаков и Петър Вълчанов, а оператор Орлин Руевски.

"..В центъра на сериала ще бъде герой с голяма власт и пари, натрупал ги в годините на прехода, който днес се занимава с дърводобив. Животът му обаче е към края си, защото му е поставена тежка диагноза. По-голямата част от него той прекарва като вдовец, след като съпругата му загива в катастрофа. В колата е пътувала и голямата му дъщеря, останала след произшествието с огромно чувство за вина. Още е тийнейджърка, когато бащата я праща в Америка, но сега отново се завръща в България. „Именно това завръщане започва да разплита мрачната семейна история, в която е включена сложна плетеница от човешки взаимоотношения“, сподели пред 24часа Милошев, създал сериалите Откраднат живот и Дяволското гърло.."

Владо Пенев декември е публикувал тази снимка, която предполагам е сцена от сериала:

# 1
  • София
Не мога да напиша нещо по-добро от тази снимка..

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 10:49 от Lunna_sonata

# 2
# 3
Ето и още инфо: https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/10457203

Орлинчо и Васил Бинев.
Може би Орлин ще е Владо Пенев като млад.

# 4
  • София
Благодаря за темата.
Мисля да го гледам този. Дано не са много епизоди, но прочетох, че е замислено като един сезон, което е добре.
Екипа и каста са познати, но познати в добрия смисъл на думата. Имам им доверие.

# 5
Милошев казва, че ако се харесал, имало мегдан за нови сезони, защото темата била неизчерпаема.(перифразирам)😁

# 6
  • София
Е, той ако си търси заместител на ОЖ...
Аз се надявам на нещо кратко и стойностно. Не знам защо родните ни телевизии и продуценти все търсят сапунките и множеството епизод и сезони на парче. От там страда много качеството.
Но хубаво де, ще го видя, ще му дам шанс, но вече ще съм безцеремонен спрямо родните продукции. Твърде много шансове дадоха на отчавайщи продукции. ОЖ не е сред тях де, други имам предвид.

# 7
Хоп и аз тук!
Ще се заформим обичайните заподозрени на раздумка. 🙂

Въобще не знаех, че снимат нов сериал, напоследък изоставам с клюките. 😁
Ще го гледам със сигурност, звучи интересно като замисъл, дано не ни разочарова.

# 8
Днес Crew casting бяха публикували, че за утре търсят статисти , и снимка те щели да бъдат в резиденция Бояна. Явно с новата година е станало ясно и заглавието на филма, защото агенцията обявяваше, че търси статисти за снимките на нов сериал. Ще проверя, но мисля че беше точно декември.

# 9
Страхотна новина, следя всеки бг сериал с удоволствие

# 10
За първи път чувам за този, дано да е добър! Звучи доста добре, ще му дам шанс като излезе Wink

# 11
Линк от фейса за очакване на нещо ново....

https://fb.watch/aCHeV1hMd-/

# 12
  • ENGLAND
Преди малко видях темата и разбрах за новия български сериал. Доста познати имена, надявам се на нещо интересно. Колкото и критики да търпят българските сериали гледам ги с удоволствие.

# 13
https://fb.watch/aDmoZgnNpI/

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:13 от Daniela Gospodinova

# 14

Общи условия

Активация на акаунт