ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 809
  • 773
  •   1
Отговори
# 765
Аз вече се отказвам да търся логично обяснение на сцените с Шейтанов. Разбрах, че жената е халюцинация, но той все пак прибра един плик в джоба си след като седя с нея на пейката. Освен това, не разговаря с покойната си съпруга, тъй като и обясняваше, че имал жена, която е спечелил с тези стихове, а тя му говори все за децата ТИ, а не за децата НИ. Не знам, със съвестта си ли разговаря, с какво?
Все пак ще продължавам да го гледам - най-малкото да видя колко още могат да се изложат. Smiley
E, не говори с духа на женa със сигурност, инак преминаваме в сай-фай Grinning.
Щом уточнихме, че тя е халюцинация в следствие на болестта му, то и даването на нещо от нея би било невъзможно. Шейтанов сам си ги разнася тези пликове, когато ги има. Даже се съмнявам дали наистина на талаша нещо му има, щом Сава каза, че са го изследвали.

# 766
Странен филм. Много кахърен, много. Всяка сцена е въздействаща и смразяваща. Прекалено е. Не знам коя серия е, гледам втора и едва днес с много зор разбрах някои семейни връзки. Катастрофата са я давали минимум 10 пъти. Диалозите къртят. Който ги е писал има някакъв проблем.
Но определено това, което ме мъчи най-много докато го гледам е мъката ми за оператора - или е на градус или с някаква лудост - не спря да я мърда тая камера и да се върти.

# 767
Мълчите, а? Защо? JoyJoyТолкова динамика имаше в този епизод.
Признавам си най-въздействаща ми беше сцената с Дарин пред полицията след като Рая излезе и камерата мина от десен профил, през брадичка, анфас и накрая очите.... Уау, настръхнах.
Иначе готино, Ирина и Сава пред счупените оранжерии, сняг. На Ирина й се играе на гоненица, някак мрачно и студено, минават отзад и та даааааа, слънце пече, хора са си седнали на маса като на пикник, канят ги да врътнат едни карти. Пак минават пред оранжерията и пак сняг и студ.
Разбрахме важна част от инригата-майката е умряла, защото Ирина е отворила вратата в движение, за да скача. А майката ги е излъгала, че отиват на кратка почивка, а всъщност е бягала от бащата, който си имал любовница. Бива.
Разбра се и за насилника на Цвети.
Дарин за секунди си помислих, че ще се окаже тайно влюбен в Райчето, но някак по-скоро му идваше да я удуши. То тази няма изтърпяване и по сценарии, и като нелепа игра.
Ирина я признах, от планината пеша се върна, от орнажериите също, посред нощ баш през парка се прибира, ама добре, че беше там, че да намери татко си.
Само едно не разбрах-къде се изнесоха всички хора в момента, в който тати се прибра и как успя Ирина толкова бързо да се обади на жената с картите, че и тя да успее да дойде веднага, за да пият чай. Пак посред нощ. То все по тъмно се развива действието.

# 768
🤣😁 Явно ставаме жертва на творческите претенции на ВеснакОв. 😁
само това, че друг режисьор поема руля след 25серия, ми дава някаква надежда нещата да се променят към добро.

# 769
Някой ще пусне ли нова тема /с отвращение Joy / или ще мрънкаме тук до дупка ?
Явно  някой /сценарист/ е бил на тежка дрога и си подскача във времето и сезоните Joy без капка мисъл .
Сега сигурно Сава ще се почувства като баш-шеф и ще произведе  поръчката за чужбина с дефектния материал /ако изобщо е дефектен/. Сава отряза  Ирина и  ми беше странно - хем сърби , хем боли .
Ще опитам да гледам тази седмица  и ако нещо не помръдне в интригата  , ще  се върна към старите епизоди по  Фокскрайм .

# 770
Голяма мъка, божее, голямо нещо! Тегава работа!

# 771
Направих я, Ели. Преди малко видях, че сме минали 50 страници веднага, на тагъдък, отидох, и вече е тук:
НОВА ТЕМА

# 772
  • София

Лъжите в нас Сезон 1 Епизод 27

# 773
Мари, благодаря ти за линка, но при възможност  би ли го преместила в другата тема, че тази е старата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт