ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 829
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
Искате да кажете, че масово харесвате Емил Марков като актьор?! Верно ли?! Според мен Орлин, който не е професионален актьор се справя много по-добре
 Не съм чела цялата тема, сори

# 736
Марков ми е безразличен, но вярно е, че в повече ми идва прехласването по него тук. 😁
Орлинчо много се старае. Но като го видя и все имам чувството, че ще запее Светът е за двамааа. 😁

# 737
Светът е за двама я пее Орлин Горанов Laughing

# 738
Имат обща песен, за това го казах. Знам че не я пее, все още.
😁

# 739
Ооо, и халюцинации ли има в този сериал?! Не, не, аз окончателно се отказвам от него, бях решила да дам шанс на две серии в седмицата да гледам, но не.

# 740
  • Другата България
Аз....опасявам се, че се чувствам шизофренно.
И все повече нищо не разбирам с тези диалози между живи и умрели, едни листи, които се предават между тях, истински ли са, не са ли....книги се четат с поезия, чушки по стените, талаш, който не става, има сделка, няма сделка, тука има, тука нема....после, откъде накъде лелята иска ....журналистката, че от стрес ѝ забравих името, та иска да абортира? Като каква се явява? Тя пък си изпя всичко....някой нещо схваща ли?
Тъкмо се зарадвах миналия епизод, че уж започнах да ги разбирам някои неща, то много краткотрайна ми е била радостта.....

# 741
Е, ясно е, че заради болестта получава подобни епизоди и рално жена му е нещо като неговото подсъзнание.

# 742
Цяла серия Косьо халюцинира на забавен каданс.😁

# 743
  • Велико Търново
Merri_An, коя нова звезда имаш предвид?

maichetoooo, то подсъзнание, подсъзнание, ама тез пликове с кого си ги разменя? Щото те като истински, пък някак не върви да ги получава и да ги предава на подсъзнанието си.

Децата са си тръгнали от катастрофата. Дали заради това Рая обвинява Ирина - че не е останала и не е спасила майка им?

# 744
  • Пловдив
Нищо не може да схване човек...

# 745
Нищо не може да схване човек...
ха-ха-ха. Никой не разбра какво е искал да каже сценаристът Laughing Май няма да се мъча с този сериал

# 746
  • Пловдив
М да...и аз. Трябва да си намеря нещо друго в 20ч.

# 747
  • София
Тъкмо започна да се разплита миналото и наново се обърка 😳

# 748
Кълна се ,че заспах докато гледах ...
Е, няма такова тягостно нещо...И действие,и музика,и сценография
Губене на време !

# 749
Промото утре май Бояна ще се изповядва на Цвети. Сигурно ще се пише изнасилена от Явор. Чувствам как двете ще се съюзят да му вгорчат живота.

Общи условия

Активация на акаунт