ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 835
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
Случайно видях темата, как разбрахте за сериала, нищичо не ми беше попадало Joy
Малко не ме радва жанра, но ще му дам шанс първите няколко епизода, както с всичко българско, ако ми хареса - продължаваме Simple Smile Надявам се да има и други лица, освен хората от ОЖ, да не е като при филмите на Ники Илиев.

Аз се надявам на нещо кратко и стойностно. Не знам защо родните ни телевизии и продуценти все търсят сапунките и множеството епизод и сезони на парче. От там страда много качеството.

Понякога си мисля, че и бг зрителят си търси сапунка и това е. Колко пъти във фейсбук съм виждала коментари -"дайте повече епизоди, да е всеки ден"...но пък вкусът се възпитава де и фейсбук не е мерило.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:39 от Donna Paulsen

# 16
  • София
Гледам в момента по Нова репортаж за сериала. Емил Марков едвам го познах с тази брада. Оф, Диана Димитрова в главна роля, дано е задобряла в актьорската игра. Едни и същи актьори от "Откраднат живот", но ще му дам шанс.

# 17
Гледам в момента по Нова репортаж за сериала. Емил Марков едвам го познах с тази брада. Оф, Диана Димитрова в главна роля, дано е задобряла в актьорската игра. Едни и същи актьори от "Откраднат живот", но ще му дам шанс.
Кое предаване?

# 18
# 19
Нова им се иска и техен Джевелеков май.😁

# 20
# 21
Искате ли анкета? Дайте предложения! 🙌

# 22
  • Галифрей
Записвам  се!!❤❤   Тукмо видях статия за сериала изглежда интересно. Щом Свежо е в каста,Кобрети 100% е пуснала тема ❤❤😘

# 23
Радвам се, че Владо Пенев няма да е в главната роля.

Не знаех, че ще участва, но ми се стори интересна историята, а и се побърках от скука. 😁

# 24
И аз нямаше да го позная Марков! 😁

Защо пак са му сложили Думанян за дъщеря…. хич не я харесвам.
Радвам се, че ще участва и Йоана Буковска ❤, дано да има главна роля!

# 25
И аз се радвам за Буковска, страхотно присъствие и игра. Heart Другите симпатични от каста са ми Свежо и Емил Марков.
Думанян... дано се е понаучила малко и да не рецитира тоя път. Диана... поне е хубава. Joy
Видях, че има няколко по-малко познати млади лица, което е добре. Все пак сериалът трябва да се различава по нещо от ОЖ.

# 26
Даа, двама готини пича, явно ще са синове на някого от героите, съдейки по възрастта на актьорите: Калоян Минев и Асен Кобиларов. И една млада актриса Мария Сотирова.
Диде да няма да ми играе колежка -дърводелка, съдейки по цайските. 😁

# 27
Мария Сотирова е много красива, обаче като игра…

Диана Димитрова е доста по-талантлива, иска ми се да я гледам и в театъра, знам, че играе в Тютюн.

# 28
От двамата нови май само Калоян Минев ми е познат, помня го от 12А. Готин е.

# 29
Владо бил отче 😄

Дарин е голям кифльок.
И Орлин е, ама от готините. 😜

Общи условия

Активация на акаунт