Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 846
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Ми на телефона тегаво се крие текст. Трябва да се изпишат tag-овете, па то е латиница, па то са квадратни скоби, наклонена черта, че трябва да се оправи и посоката Grinning

Ей това трябва да се изпише, без интервала преди затварящите скоби:
[spoiler ] Текст за скриване[/spoiler ]
Явно. Няма да крия текст.😂😂😂😂

# 121
Скрит текст:
опитвам се да скрия
при такива дълги цитати може и да се жертвам

# 122
Я да видим дали ще стане

Скрит текст:
май стана 😂

# 123
  • София
На мен ми е по-лесно като включа пълната версия на телефона и от там вече го има като опция за скрития текст.

# 124
На мен ми е по-лесно като включа пълната версия на телефона и от там вече го има като опция за скрития текст.
Как?

# 125
  • Пловдив
Маноела, най-отдолу на сайта като скролнеш

# 126
Скрит текст:
Как?
Е така вече може и да се разберем.

# 127
А аз да питам, при първата ми бременност не съм правила БХС дето викате, че доктора ми ме беше убедила, че това е по скоро статистически данни и не е на 100 % и ако резултатът е висок например ще се шашкаш, притесниш  и само затова си мислиш. Пък и тове се е правило евентуално при висок риск, те пращат на други изследвания, които са били опасни за бебенцето в утробата, и ако и то излезе с висок риск да прекратиш бременността 😔 Което на база статистика незнам колко е редно. 😑 Та като чета май всички ще правите тези изследвания и ми стана интересно дали аз се бъркам нещо или това, което споменах горе да е ставало въпрос за друг тест? 🤷‍♀️ За ФМ съм съгласна, доколкото знам тогава могат да бъдат хванати навреме поправими неща.

# 128
Ами за ме БХС е абсолютно задължителен, дори обмислям и амниоцентеза. Има няколко фактора при мен.
Първо съм инвитро и то трето. При първите 2 опита изобщо нямаше имплантация.
Второ върнахме 4 ембриончета, от които 2 небалансирани (с генетични проблеми). Хванали са се 2 и не се знае, кои точно две.
И трето, но може би не на последно място съм на 37. Над 35 години бременностите се следят по по-стриктен начин.

А аз да питам, при първата ми бременност не съм правила БХС дето викате, че доктора ми ме беше убедила, че това е по скоро статистически данни и не е на 100 % и ако резултатът е висок например ще се шашкаш, притесниш  и само затова си мислиш. Пък и тове се е правило евентуално при висок риск, те пращат на други изследвания, които са били опасни за бебенцето в утробата, и ако и то излезе с висок риск да прекратиш бременността 😔 Което на база статистика незнам колко е редно. 😑 Та като чета май всички ще правите тези изследвания и ми стана интересно дали аз се бъркам нещо или това, което споменах горе да е ставало въпрос за друг тест? 🤷‍♀️ За ФМ съм съгласна, доколкото знам тогава могат да бъдат хванати навреме поправими неща.

# 129
Galq94Ако е лош БХС по- добрия вариант е първо да се направи неинвазивен тест и вече ако и той е лош тогава амниоцентеза .Няма веднага да се маха бебето я .
Аз вчера бях на преглед , всичко е наред пу пу! И най - голямата изненада е , че ми казаха пол - 💙💙💙
Не знам колко е сигурно ,на този етап ,но и доктора и акушерката казаха , че се вижда.
За съжаление док ме предупреди , че плацентата още е ниско и пак ще кървя.
На 1ви февруари съм на БХС в същата клиника, ще се доверя на доктора ми за замерванията.Успях и да се запиша за ЖК 🥳

# 130
Орехче, в коя седмица си точно? Моя лекар ми беше казал преди 13г.с да не се надявам за пол 🤔

# 131
Вчера бях 10+ 2 по ехограф (10+ 3 прм) - изобщо не очаквах и аз толкова рано ,но явно съм имала късмет на хубава поза , а и момченце  - те са по- лесни за виждане.

# 132
Орехче, много се радвам за синичкото ти сърчице, крада си от синия прашец и на мен днес да ми кажат същото😄🤗
M_lady, и според мен си направи пренатален ако БХС ти излезе висок риск преди да пристъпваш към амниоцентеза. Следя юлските и там имаше няколко момичета, на които риска им беше доста висок (нещо от сорта на 1:7, 1:9) и правиха пренатални, на които всичко им е излязло окей и не се налага амнио.

# 133
M_lady има доста дами които сме инвитро тук.Как сте се решили на аминоцентеза,а не първо на прентален тест. На мен ми е втори трансфер. При първия също нямах имплантация,но сега имам макар че ми върнаха само един ембрион,нямах повече. И най -вече да попитам защо са ти върнали два генетично нездрави ембриони? В смисъл имате ПИД на ембрионите на  4 те,но въпреки това сте ги върнали двата с хромозомни аномалии? Не разбирам! Аз също съм на 34 и предполагам риска ще е среден или висок при БХС затова се насочих към Вижън тест.
Орехче честито за пола,💙моят АГ не е изказал предположение все още а вървим с теб заедно,но каквото и да е няма да го върна😊

# 134
  • София
Орехче, честити сини гащи!
На мен с баткото пол видяха чак в 18г.с в Щерев, а уж са с добра апаратура.
Дано номер 2 не се крие толкова.
Между другото, с това бебе съм решила да правя т.нар gender reveal. Без нищо грандиозно, предполагам, че ще поканим кумовете на вечеря и ще пукнем един балон. Хормоните ме тресат явно, но ми харесва идеята. Пък и за баткото ще е вълнуващо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт