Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 837
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз съм фен на Гинексид. Ползвах наскоро и Белиема, също е ок.

# 226
Гинексид ползвам от около година. Lactacyd имат измивен гел за бременни, но нещо не ми допадна аромата и си се върнах на Гинексид.

# 227
Rosinkaa, и аз мисля, че щом не харесваш свекъра ти и името му, щом не ти е през сърце, как ще си кръстиш детето. Аз не бих в никакъв случай! Само дето ако го направиш под натиска на мъжа ти, ще съжаляваш цял живот, но това е мое мнение де, вие си преценяте все пак. Виж в интернет има много списъци с имена, а и аз четях имената по филмите, нали излизат накрая 😀 Така че, време има и всее ще си харесате някое име. Като цяло какви имена харесваш, дай пример да може да ти помогнем с други подобни примери 🤔

# 228
Ние сме си решили взаимно, че децата ни няма да бъдат кръщавани на никой. Ще си имат собствено име със собствен късмет. Не си падаме по отживелиците или по скоро детето да носи нечия карма. Както и за да няма сърдити- това е вашето, онова е нашето. Име и ние не сме измислили, но като наближи момента ще го усетим кое е "нашето" 😋

# 229
Моят мъж също държи да е на баща му,но аз съм му казала,че ще вземем първата буква.И на мен не ми харесва името на свекъра. Понеже майка ми и свекъра имената им започват с еднаква буква сме решили,че ще се възползваме и така. Аз се мия с лактацид,но мисля да го сменя. Другото което цялата ми кожа по тялото е адски суха и даже като съм с черни дрехи остават едни бели точици все едно се бели кожата,не на люспи ама точици. Трябва да почна да я мажа с нещо но какво? Мисля се че не пия много вода и затова така става,но от водата продължавам да повръщам 😥А явно няма хидратация кожата

# 230
Синът ми е кръстен на свекъра ми Димитър, но аз харесвам и името. Дъщеря ми е Сияна, майка ми е Стефка, че на нея. Не можахме да измислим друго име със С да ни хареса и на двамата. Дъщеричката на девера ми е Стефани и решихме, че не искаме първи братовчедки да се казват с еднакви или подобни имена. И на двете деца имената ги решихме като бях в 9м, а на малката даже 3 дни преди да вляза за секцио. Терминът ми с големия беше на Великден и ако се беше родил тогава щеше да се казва по друг начин. Сега име ще мислим чак като се разбере пола и наближи момента. Аз имам някой идеи, но ще видим. И като знам колко облекчени бяхме и двамата, че повече няма да се налага да мислим име на дете чак смешно ми става.

# 231
  • София
Много сте изписали неможах да смогна 😬 някой беше писал за миялна и стерилизация, според мен не миеш в миялна само стерилизираш, тези препарати за миялни са малко силнички.
Иначе аз стерилизирах до към година. Дрехите не ги гладя, пера ги отделно от нашите с детски прах, без Омекотител и после в сушилнята.

Аз си знам имената и за момче и за момиче сме готови, само да видим какво ще е. Аз както бях писала явно съм с късна овулация и бебето беше 3.6мм., като ходих трябваше да съм 8ма седмица, май по-скоро бях 5та.. Да видим сега, на 21ви съм на преглед пак и ще видим и термина.

# 232
Ами ние държим да е българско име,обаче нямам никва идея какво да е,някакво по-рядко,че са ми омръзнали едни и същи.

# 233
Момичета, дайте съвет моля ви. От два дни много лошо ми се е схванал врата и чак лопатката, направо не мога да си движа свободно врата. Приятелят ми ми предложи да вземе Волтарен, но като прочетох е противопоказен, както и всички такива кремове… Знаете ли, някаква бабина народна рецепта?

# 234
Bool, д-р Цвик изражда само в Авис Медика, да. Аз преди 2.5 години се преместих в Плевен, ММ е от тук, та нямам особено наблюдения. Всички познати раждат в Авис Медика и са много доволни. Иначе съм чувала, че евентуално реанимиране на бебче се пренасочва към Втора база, но нямам никакви отзиви от познати за там. Когато мислех при кого да се запиша за следене четох много положителни отзиви за Полина Василева, изражда във Втора база, но реших да се доверя на опита на близки.
Междудругото, ти насочи ли се за ФМ?
Полина Василева е невероятен човек, бях при нея и преди да забременея, тя ме преглеждаше, но се оттегля с хубав повод, както казах по - рано Simple Smile Поради тази причина се насочвам за 2ра база, защото каквото и да стане там специалистите са много и могат веднага да реагират. (да не дава господ). Имам позната ражда в св. МАРИНА И и се налага да сложат бебето в кувьоз, и от там викат линейка която съответно им взима още 400 лв да транспортират бебето във 2ра база...
ЗА ФМ си запазих вече час за 25.01 в инвитро центъра (ще съм в 13 седмица) при д-р Татяна Бодурска. А БХС правят в медецински университет, може би ще ме препратя и там.

# 235
  • София
И aз cи използвaм Гинекcид от няколко меcецa поcтоянно и cъм много доволнa.
Ние зa именa още не cме миcлили. Предполaгaм, че ще зaпочнем дa миcлим cлед кaто рaзберем дaли вcичко е нaред нa БХC и cе нaдявaм и полa дa ни кaжaт тогaвa. Мaкaр че ММ кaзa, че иcкa дa знaе зa полa caмо aко ca 100% cигурни зa него, пък aз не знaм дaли може дa ca 100% cигурни в 12 г.c.

# 236
  • Пловдив
За името..Аз не бих кръстила детето с име,което не ми харесва..И мисля,че ако го кръщавам на някой,този човек трябва да заслужава...Бащата на моя искаще на него,но синът ми щеше да носи първата буква на моят баща..Но се роди на 06.05 и решихме Георги..Представям си,ако го бяхме кръстили Александър щеше да е трета световна война..И до ден днешен,баща му май още не може да приеме името и се вижда,че не му се радва много..Почти не идва да го вижда..Но то си е за него..Повечето хора не кръщават вече на никой..Сега каквото и да е ще е на майка ми..

# 237
  • София
Ние сме готови с имената, още от като правехме планове за опити.
Аз държа името да е българско (или поне с такова звучене), да има имен ден и галена форма. Същите изисквания имах и за баткото.
Той също не е кръстен на никого, за мен също е излишно. Най-вече от гледна точка на това, че човека, на когото е кръстено детето, един ден вече няма да бъде сред нас и на мен ще ми е тежко да го произнасям.

# 238
Moni_9797 При мен на работа духа зверски и вчера бях яко схваната и със силни болки в лумбалната област.Намазах се с това - кармолис.То са капки за пиене ,но става и за мазане и до колкото знам става за бременни.Днес вече няма помен от болката с едно мазане.Може да пробваш.
Естер има и бебешки таблетки за съдомиална.
Королева Ако ти се занимава можеш да добавяш на първа страничка сини и розови сърчица за пола на бебетата - ако и другите искат.

# 239
Аз с предишната си бременност бях решила имена, комбинация да е с буквата и на двамата си дядовци. Но като се случи загубата просто някак не искам да са тези имена, защото са си били мислени за друг..не знам дали ще ме разберете какво имам предвид. Иначе аз също държа да е българско име, не ми харесва идеята да е с чуждестранно и без това се губи малко по малко българското в нас.
Деси, мислих си също ако се роди на ден на светец, да си я кръстя на него.
Мони9797, разтриване помага при мен. Аз съм с хроничен плексит от травма в детството и всяка зима, когато стане под 0 се схващам. На мен даже и прилежащата ръка ми отпада и дори четката за зъби не мога да държа с нея. Тази зима да се моля на всички богове още не ме е пипнало, защото ми помага единствено камфур-салицилов мехлем, а той не може сега да се ползва. Пробвай с тези капки, щом наистина са безопасни, но и помоли някой да те разтрие.

Аз съм за на Королева ако и се занимава, да си напишем отново и тремините и да ни добави в началото.

Общи условия

Активация на акаунт