Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 830
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,момичета!
Днес докато готвех и бях доста време правя изведнъж получих много силни менструални болки чак се наложи да полежа 15 минути и пих едно но шпа.
В 7-ма седмица съм и 4 дни,то се води вече 8-ма ли?
Иначе пък нямам никакво зацапване или странно течение,освен утрогестана който постоянно си тече.
Друга има ли оплаквания от менструални болки?
При Л.Бойчев съм и аз и знам,че сега и да пиша няма да получа отговор,има страшно много работа.

# 211
Nessa аз до скоро бях с такива болки. И сега ми продължават боцканията всеки ден, даже се смея с мъжа ми,че така чувствам бебето.
Пия си нош па 3 по 2. Доктора каза,че го продължавам и не смея да го спирам.
Кажи при теб как минават прегледите? На какъв интервал са?

# 212
Ами първият ми преглед беше на 6-ти януари за установяване на бременността и сега следващият ми е за 10-ти февруари,тогава ще съм почти в 12-та седмица.
Далечен преглед ми се струваше,но май не е чак толкова така като чета че прегледите попринцип са веднъж месечно.
Аз съм много доволна от доктора,миналата година се изместих от Б.Бойчев при Л.Бойчев и той ми направи абразиото на кухото яйце след което имах назначени изследвания.
Сега като забременях декември беше много отзивчив от самото начало и ми даде час веднага,но аз съм от града и се познавам с доктора❤
Единствено това с комуникацията,че е прекалено зает и трудно да получиш отговор на време.

# 213
Nessa, аз в началото на бременността имах силни придърпвания ниско долу,това беше най-големия ми симптом. Бях чела, че са нормални заради рязпъвания на матката. АГ откри киста на десния яйчник и предположи, че може да са били и заради това. Започнах да пия Дуфастон 2х1, докторката ми каза, ако се засилят болките да пия и нош па, но ми се е налагало само 2 пъти. болките постепенно отшумяха (сега съм 9+3). И да, когато навършиш дадена седмица и си плюс ден, си влязла в следващата седмица. Приложението Фея ги води така седмиците, сега съм 9+3,но ме води 10та, защото съм влязла в нея.

# 214
Мамчета аз бях на преглед и засега всичко е наред,само едно не ми дава мира,не мога да си избера име за момченце,за момиче имаме,с ММ спорим,той иска на свекъря на името,обаче не се разбираме с него,аз искам да е неутрално име,да не е на роднина,никое име не ме грабва и не го чуствам.

# 215
Здравейте, има ли сред вас момичета от Велико Търново?

# 216
Днес бях на преглед всичко е наред и бебчето е пораснало. И аз се бях притеснила доста,затова и отидох малко по раничко на преглед.

# 217
Здравейте,момичета!
Днес докато готвех и бях доста време правя изведнъж получих много силни менструални болки чак се наложи да полежа 15 минути и пих едно но шпа.
В 7-ма седмица съм и 4 дни,то се води вече 8-ма ли?
Иначе пък нямам никакво зацапване или странно течение,освен утрогестана който постоянно си тече.
Друга има ли оплаквания от менструални болки?
При Л.Бойчев съм и аз и знам,че сега и да пиша няма да получа отговор,има страшно много работа.
И аз съм имала такива болки в началото, но аз от самото начало съм на 3*2 нош па и не са били така силни

# 218
Момичета ,

Какви интимни гелове ползвате (трябва ли да е специално за бременни)?

# 219
Аз не бих кръстила децата на роднини, ако не харесам имената.
В крайна сметка майката ги носи 9 месеца, тя се мъчи да ги роди и след това главно се грижи за тях. Смятам, че при подобни спорове думата на майката трябва да има малко повече тежест за избора на име.

Мамчета аз бях на преглед и засега всичко е наред,само едно не ми дава мира,не мога да си избера име за момченце,за момиче имаме,с ММ спорим,той иска на свекъря на името,обаче не се разбираме с него,аз искам да е неутрално име,да не е на роднина,никое име не ме грабва и не го чуствам.

# 220
Bool, аз и преди бях писала мисля. От Плевен съм и ходя при д-р Наталия Цвик в Авис Медика. Мила е, на втория преглед ми даде номера си и каза, че мога да я потърся при въпроси / притеснения. За сега ходя през 2 седмици. Живот и здраве мисля тя да води и раждането. Ц-р Цвик работи по здравна каса, но часовете вървят с месец напред. Мен на 4.01 ме записа за ЖК на 16.02.

Чувала съм за Д-р Цвик, че е добра. А тя в Авис Медика ли изражда само?
Взех да се притеснявам, защото съм се насочила към 2ра база, поради причината че са с най - добрата апаратура, имат кувьози и т. Н. Имам познати плащат си за Авис Медика  и Света Марина за екипи и всичко и стане проблем  и от там ги пращат по спещност във 2ра база.Проблема ми сега е, че трябва началото на февруари да се запиша на Ж.К, а все още се чудя къде, имате ли мнение за Д-р Ивалина Хорозова 1ДКЦ?

# 221
Момичета ,

Няма нужда. Можете най-спокойно да си ползвате козметиката, която си ползвате. Първата бременност по едно време имах сърбеж, без да имам гъбички и моята докторка ми препоръча да си взема Гинексид и са ползвам когато имам нужда. И още нещо ми беше казала ама него го забравих. Бях много доволна от Гинексита, но го ползвах от време на време, че ми идваше силен. И сега го имам и като съм в цикъл редовно го ползвам, иначе си ползвам друг.

# 222
Момичета ,

Аз ползвам измивната пяна на Multi gyn, понеже съм много чувствителна към аромати и се изривам АГ ми го препоръча. Ползвам го вече повече от 1г.

# 223
Аз пък цял живот мъкна я гъби, я бактерии..
И много внимавам с какво се мия, макар,че и това не ни е помагало някой път.
Фаворити са ми Гинексид пияна, Себа мед и Гинофит без парфюми. И трите се движат около 20лв,но са икономични.

# 224
Bool, д-р Цвик изражда само в Авис Медика, да. Аз преди 2.5 години се преместих в Плевен, ММ е от тук, та нямам особено наблюдения. Всички познати раждат в Авис Медика и са много доволни. Иначе съм чувала, че евентуално реанимиране на бебче се пренасочва към Втора база, но нямам никакви отзиви от познати за там. Когато мислех при кого да се запиша за следене четох много положителни отзиви за Полина Василева, изражда във Втора база, но реших да се доверя на опита на близки.
Междудругото, ти насочи ли се за ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт