Термин Август 2022 (Тема 3)

• 29 639
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!Минах ФМ и всичко е наред,пулса на вашите бебчета колко беше,на моето 171😊😊

# 391
Цитат на: Rosinkaaaaa link=topic=1р401704.msg44154727#msg44154727 date=1642488019
Здравейте!Минах ФМ и всичко е наред,пулса на вашите бебчета колко беше,на моето 171😊😊
В коя седмица правихте ФМ?

# 392
  • София
Моят час за ФМ е другият вторник, ще съм точно в 12+0г.с.
В интерес на истината, втора бременност ми е, но сега наскоро разбрах, че имало значение на празен или пълен пикочен мехур гледат.
Росинка, теб как те гледаха - с коремен ехограф или с вагинален трансдюсер? Караха ли те да пишкаш преди това?

# 393
Аз съм в петък. Казаха ми само да не ям 3 часа преди това. Нищо друго.

Искам да ви попитам, имате ли кошмари? Такива подробни сънища и реалистични, преди това не съм имала. Отчитам го, като някакъв симптом.

# 394
  • София
Кошмари и странни сънища - да.
Нощта преди да отида на първия ми преглед сънувах брат ми на голяма маса, с много хора около него, той пиеше кола и ядеше специфичен снакс, който обичаше. Приех го като знак, че празнува второто си племенниче на небето. Брат ми почина август месец миналата година (а терминът ми е ден след смъртта му).

Снощи сънувах, че детето ми го ражда сурогатна майка, която не иска да ми го даде. Накрая говорихме и се разбрахме, но беше много странен сън. Отворих очи и алармата ми звънна.

Аз като цяло много сънувам.

# 395
Събудих се с ужас. Преследваха ме някакви луди хора да ме убиват. 😀 Сега ми е смешно, но сутринта със сърцебиене и шок. А още преди да разбера, че съм бременна, постоянно сънувах новородени котенца в къщата. Раждаха се все повече и повече бройки.

# 396
Неизвестна 16, разбирам те непълно. ..
 Майка ми почина и не можах да и кажа, че съм бременна...все отлагах за да е по-сигурна бременността
Почина на моя РД...в деня на погребението чухме сърчицата...а сега на 40-те ще съм 12г.с+0 дни....
Дано ми прости, че не бях до нея в последните и дни...Бог да те прости мамо, светъл да е пътят ти 😚❤...

# 397
  • София
Съболезнования, Joy. Сили и кураж. Сигурна съм, че не би искала да те види тъжна, още повече сега, когато сбъдваш мечтата си.
Не ще думите помагат де, болката си е болка. На мен малко ми помага психолога ми, въпреки че в тези моменти и те мълчат. Нямаме избор, за съжаление. Животът е адски несправедлив.

# 398
Браво за добрите новини Rosinkaa
Exberryчестито за хубавия резултат и за розовкото!Елънче, честито и на теб за синичкото!
Добре дошли на новите попълнения!
милотомай пита за плацентата - моята е задна и ниска за сега .
NessaНие с приятеля ми дори ходихме в бебешки магазин да пипнем количките, тъй като скоро ни изтичат сертификатите и не се знае дали няма да се пазарува онлайн.Оказа се, че моделите, които съм загледала са крайно неудобни и тежки за мен( тъй като съм миньонче) и за сега сме се спряли на  кикабу виченза.Има отделен кош за новородено и кошница за кола, която се слага на шасито.Коша Може да се слага по и срещу посоката на движение , махащ борд , непомпащи гуми - в общи линии най - необходимото го има и ми е доста удобна .Цената е 860лв, но се надявам на някакво намаление.На мен ми е много да дам над 1000 лв. за количка , а ми се иска да е нова.
Готови сме и с името.
Редактирам се : Королева на мен ми казаха като отида за бхс са съм яла и била , да не съм пишкала поне половин час преди това и да не чакам седнала , а да се движа.И да си нося две нош - па , в слупай че бебето много мърда да го укротим или обратното - не разбрах.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 10:13 от Орехче

# 399
Тъкмо се прибирам от преглед, последния при моя репродуктивен доктор. Днес влизам в 11гс. Бебчовците изглеждат добре, мърдат, шават. Вече приличат на малки човечета. Много съм happy. Другия петък съм на БХС, дано всичко им е наред. Успях дори да се запиша на ЖК.Доволна съм от днешния ден, ще ми държи емоцията дълго време Wink Не ми казаха пол, но и аз не попитах. Не бързам с това.

# 400
Четох, че реалистичните сънища и като цяло по-честото сънуване е свързано с повишените нива на прогестерон, изумява ме как за всичко си има обяснение и каква система са организмите ни. Аз сънувам почти всяка нощ, ясни сънища, но без някакво значение сякаш, или поне не търся такова. Нощта преди да си направя теста сънувах безброй две чертички и няколко дни след това бебешки ръчички ❤️❤️
За емоциите, аз по принцип не ги сдържам особено, та не знам сега дали има промяна. Не съм се разплаквала (все още), но ставам страшно изнервена като огладнея. Никога не съм била злояда, но такъв глад не ме е гонил никога 😁😁 според ММ освирепявам. Забавна случка имам от неделя, ММ казва "хайде да излезем на обяд", глася се час, излизаме, ряшаваме да се разходим преди да седнем да хапнем, и.. рязко ми замириса на дюнери 😁😁 само те ми бяха в главата, не исках ресторанти, исках голям дюнер 😁😁😁 и така, прибрахме се вкъщи с дюнери и си ги хапнахме нагласени 😂😂

# 401
Аз винаги съм сънувала много реалистично. Преди да разбера, че съм бременна първия път много се притеснявах не дали ще забременея, а дали ще е добре детето, бях на 34г и си мислех, че съм много стара за дете. То и доста коментари бях чувала по този въпрос. Че 1-2 дни преди да ми закъснее сънувах дядо ми, който е покойник да ми казва да не се притеснявам, че всичко ще бъде наред. 2-3 дни по късно си направих тест и вече знаех какво точно ще е наред. Втория път не си спомням да съм сънувала нещо, но една сутрин, вече знаех, че съм бременна, се събудих напълно убедена, че всичко е напълно нормално. Сега отново съм така. Сякаш някой ми е казал, че всичко е наред и няма от какво да се шашкам. Може би усещането се дължи на двете леки предни бременности, но съм напълно убедена, след първия преглед, че всичко е наред. Някога имам усещане, че тази бременост може и да не я бъде, но странното е, че това не ме притеснява, не ме шашка, казвам си да не се излагам, че всичко е както трябва. Аз сигурно съм една от малкото, която в 10 седмица още не е чула сърчице, но тъй като нямам оплаквания, зацапвания и друго знам, че всичко е наред.
На 24.01 ще се записвам на ЖК, записах си и час за 10.30ч в Св. Марина за тест. Забелязвам, че всички около мен са по стресирани от моята бременност от мен. Вчера казах, на една колежка, с която сме близки и която знам, че ще мълчи и няма да каже на никого, защото още не съм казала на работа. Беше много щастлива за мен и много шашната дали всичко е наред и как съм.

# 402
Момичета здравейте, имам 1 въпрос, трябва да пия дуфастон до края на 12 седмица, но забравих да питам докторската края на 12 седмица, 11+6 ли се пада или 12+6. И сега не знам до коя дата точно трябва да ги пия. Моля за помощ.

# 403
Момичета здравейте, имам 1 въпрос, трябва да пия дуфастон до края на 12 седмица, но забравих да питам докторската края на 12 седмица, 11+6 ли се пада или 12+6. И сега не знам до коя дата точно трябва да ги пия. Моля за помощ.
Най-добре питай докторката, че единия път открих, че смятаме различно едно и също.

# 404
  • Варна
Аз винаги съм сънувала много реалистично. Преди да разбера, че съм бременна първия път много се притеснявах не дали ще забременея, а дали ще е добре детето, бях на 34г и си мислех, че съм много стара за дете. То и доста коментари бях чувала по този въпрос. Че 1-2 дни преди да ми закъснее сънувах дядо ми, който е покойник да ми казва да не се притеснявам, че всичко ще бъде наред. 2-3 дни по късно си направих тест и вече знаех какво точно ще е наред. Втория път не си спомням да съм сънувала нещо, но една сутрин, вече знаех, че съм бременна, се събудих напълно убедена, че всичко е напълно нормално. Сега отново съм така. Сякаш някой ми е казал, че всичко е наред и няма от какво да се шашкам. Може би усещането се дължи на двете леки предни бременности, но съм напълно убедена, след първия преглед, че всичко е наред. Някога имам усещане, че тази бременост може и да не я бъде, но странното е, че това не ме притеснява, не ме шашка, казвам си да не се излагам, че всичко е както трябва. Аз сигурно съм една от малкото, която в 10 седмица още не е чула сърчице, но тъй като нямам оплаквания, зацапвания и друго знам, че всичко е наред.
На 24.01 ще се записвам на ЖК, записах си и час за 10.30ч в Св. Марина за тест. Забелязвам, че всички около мен са по стресирани от моята бременност от мен. Вчера казах, на една колежка, с която сме близки и която знам, че ще мълчи и няма да каже на никого, защото още не съм казала на работа. Беше много щастлива за мен и много шашната дали всичко е наред и как съм.

Важното е ти да си спокойна в крайна сметка! Къде ще се записваш на ЖК? Аз съм този петък в 14 ч ... само се притеснявам, че трябва 3 часа да не съм яла, а последните седмици усещам, че има 2 вида "лошо ми е" - едното е просто да ми е цялостно гадно и леко да ми се гади, а другото е като огладнея и просто съм сигурна, че всеки момент ще повърна, а се оправя като хапна 2 хапки нещо. Та малко се притеснявам с това 3 часа без храна и после с тази маска там, ноо какво да се прави. Единият ми час е за 14:00 ч за акушерката, която предполагам ще ми вземе кръв, а после при АГ е в 14:40, та се надявам в промеждутъка да изям нещо, дори и да е просто парче шоколад GrinningGrinning Но пък много се вълнувам - мина месец вече от последния преглед и ми се иска все пак някой да потвърди, че всичко си е наред.

Общи условия

Активация на акаунт