Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 807
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз и не изпитвам удоволствие като ям, още повече щом се сетя, че ще я повърна. Още продължавам, минимум по 2пъти дневно.

# 151
Аз не повръщам, но не ми се яде. Виж разни тестени неща, чипс, пица, пържено и други вредни няма проблем. Но се успокоявам, че е само период. Поне плодове си хапвам, но аз винаги съм си хапвала доста. Всъщност след като родя в период от няколко месеца след това плодове не мога да ям и не ми е ясно защо. Като оглднея и докато измисля какво да ям си пия доматен сок. Майка ми се смя, че сякаш е знаела и тази година е направила много.

# 152
Не повръщам, но често ми се гади и нямам апетит. В началото свалих 1,7кг, сега последните 2 седмици съм качила общо 500г Wink Преди да забременея умирах за шоколад. Изяждах по 1 преди лягане. Сега не мога и парченце да хапна, става ми ужасно сладко и неприятно. За сметка на това мога да пия айрян по цял ден, да ям таратор и домати със сирене. Жалко, че доматите и краставиците в този сезон са доста пластмасови.

# 153
Хапвам предимно тестени неща, без значение дали са сладки или солени. В последната седмица обаче тестените неща, в които има мая направо ме отвращават. Миришат ми почти като месото.
От известни време имам киселини и открих, че топлото прясно мляко доста ме облекчава.

# 154
  • София
При мен няма нищо ново, чак другия петък съм на преглед. Последните дни ми се гади по мъничко сутрин и по мъничко вечер и толкоз, ако не знаех че съм бременна нямаше да предположа. Появи ми се обаче лек сърбеж и жълтеникав секрет, сигурно съм гъбясала Sad
За яденето апетит имам доста честно казано, хапвам си но не ям месо, въобще като си помисля и зле ми става. Карам на веган ястия 😬

# 155
  • София
Някоя от вас беше писала, че си е купила доплер, но не помня коя. Може ли да ми пише на ЛС?

# 156
Идвам да се похваля. Минах ФМ, ще си имаме момиченце💕 Всичко с бебка е наред, беше доста кротка чак АГ се зачуди и каза, че много рядко вижда толкова кротко бебе. Първо ми се скара, че съм отишла толкова рано в 11+3, каза че се ходи след 12, даже най-добре средата на 12. А то, от регистратура ми смятаха седмиците и ми записаха часа. В крайна сметка се оказа, че е по-голямо бебето и съм в 12с, като термина ми отново се мести и вече окончателно е 28.07, но аз си свикнах с вас и ще си пиша тук (по-готини сте ми) 😊 ММ се зарадва много, но си призна, че е искал момче 😄
Ако има някакво значение с бабините гадания за пола, на мен ми се яде повече солено и най вече тесто под всякакви форми постоянно. От 1 седм мисля само за мекици, а аз не мога да меся и обмислям да си купя готово тесто и да си изпържа, защото всяка нощ ги сънувам. И съм пъпчива.😂
Качвам ви и 2 снимки, а на едната съм оградила как се вижда женския генитален туберкул - успореден на гръбначния стълб или максимум под 20 градуса. При момчетата е под 40-60градуса спрямо гръбначния стълб.
Скрит текст:

# 157
  • София
Честити розови гащи, Маноела! Взимам си малко розово 😁

# 158
  • Пловдив
Много яко 🥳🥰

# 159
Идвам да се похваля. Минах ФМ, ще си имаме момиченце💕 Всичко с бебка е наред, беше доста кротка чак АГ се зачуди и каза, че много рядко вижда толкова кротко бебе. Първо ми се скара, че съм отишла толкова рано в 11+3, каза че се ходи след 12, даже най-добре средата на 12. А то, от регистратура ми смятаха седмиците и ми записаха часа. В крайна сметка се оказа, че е по-голямо бебето и съм в 12с, като термина ми отново се мести и вече окончателно е 28.07, но аз си свикнах с вас и ще си пиша тук (по-готини сте ми) 😊 ММ се зарадва много, но си призна, че е искал момче 😄
Ако има някакво значение с бабините гадания за пола, на мен ми се яде повече солено и най вече тесто под всякакви форми постоянно. От 1 седм мисля само за мекици, а аз не мога да меся и обмислям да си купя готово тесто и да си изпържа, защото всяка нощ ги сънувам. И съм пъпчива.😂
Качвам ви и 2 снимки, а на едната съм оградила как се вижда женския генитален туберкул - успореден на гръбначния стълб или максимум под 20 градуса. При момчетата е под 40-60градуса спрямо гръбначния стълб.
Скрит текст:

Честито момиченце 💗Пожелавам ти все така да си вървите напред. Между другото аз също се записах за БХС,то е комплексен с ФМ и на регистратурата ме записаха на 18,а тогава ще съм в 11 седм и 1 ден и на мен ми се стори рано,ама те си изчисляват там и така ме записаха🤷♀

# 160
Милото, ами тя се ядоса доста, даже търси коя рецепционистка ми е записвала часа да я предупреди. Каза ми, че момичето преди мен го е върнала за следващата седмица, защото на такова малко бебе няма как да види каквото трябва.
Благодаря ви много на всички за милите думи!

# 161
  • София
Сега ме вкарахте в размисъл. Записах час и аз за ФМ, ще бъда точно в 12г.с., но моето върви уж с 3-4дни назад. Дали ще е рано?

# 162
Много хубаво, че някои от вас вече имат яснота за пола. Честито!
Моята ФМ се пада да е в началото на 14г.с. Има доста време до 26ти, но нямам избор, трябва да чакам не/търпеливо Blush

# 163
Сега ме вкарахте в размисъл. Записах час и аз за ФМ, ще бъда точно в 12г.с., но моето върви уж с 3-4дни назад. Дали ще е рано?

Незнам и аз това се зачудих,защото във вторник ще съм 11сед и 1 ден,но моето върви напред с 4 дни напред. А излишно момичето ме попита и тя изчисли всичко аз не съм си избирала дата🤷♀

# 164
Браво , Manoela , честито розовко! Те мъжете са така в началото,но после много си обичат принцесите 💜

Общи условия

Активация на акаунт