Термин юни 2022 - тема 2

• 59 297
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имате ли/смятате ли да взимате бебефон?
Аз съм хвърлила око на този. Цената му е доста примамлива. Някой има ли впечатления от него?

Аз засега съм решила да си поръчам камера само от Алиекспрес Simple Smile

# 391
Мами вие колко килограма качихте до момента ?
Аз съм в 8-ми месец и до сега съм качила 8-9 килограма.❤️❤️❤️
И аз съм в 8ми, някъде към 7 кг съм качила, но имах и малко от 1вата бременност, та нормално.

# 392
Аз съм в 8-ми месец и до сега съм качила 8-9 килограма.❤❤❤

Аз съм в началото на 7-ми и съм 6-7 нагоре Simple Smile

# 393
Здравейте Simple Smile Нова съм във форума и много бих желала да се присъединя към вашата група. Терминът ми е 24-ти юни, второ детенце. Бъдещият батко е на година и три месеца.

# 394
Аз съм в 8-ми месец и до сега съм качила 8-9 килограма.❤❤❤

Аз съм в началото на 7-ми и съм 6-7 нагоре Simple Smile

И аз така. При мен февруари и март са с по 2 кг на месец, а останалите 2 доста равномерно ги качвах от септ до януари.

# 395
Аз съм в средата на 7ми месец и съм качила 12кг до момента. Simple Smile

# 396
Олее.. само аз ли края на 7ми месец съм +16 🤭 въпреки , че не се тъпча през 5 минути и първите 5 месеца бях без апетит . С предната бременност качих 30+ явно със всяка ще се превръщам в прасенце 😄

# 397
Олее.. само аз ли края на 7ми месец съм +16 🤭 въпреки , че не се тъпча през 5 минути и първите 5 месеца бях без апетит . С предната бременност качих 30+ явно със всяка ще се превръщам в прасенце 😄

Здравей,

Не си само ти... и аз съм +18.. и аз съм в края на 7-ми месец Simple Smile Никога не съм била слаба, но не съм била и толкова килограми... като родя ще тичам с количката из парка Grinning дано успея да си върна поне старите килограми - всяко килце на долу ще е бонус Simple Smile
Аз съм на принципа важното е в момента и аз и бебето да сме добре ... после ще мисля свалянето на килограмите.. колкото и да е трудно Simple Smile

# 398
# 399

Не си сама, стартирах 54 кг., а сега съм 68,500 и съм в началото на 7 м. Но очаквам две бебенца  Heart Eyes и заради това малко се успокоявам, че е нормално Heart

# 400
И аз съм +16кг. Обаче няма човек,който да е съгласен, като ме види. Сякаш на корем само. То е ясно,че не е така...но явно не ми личи чак толкова. Добре се чувствам....няма драма. Ще ги сваляме после заедно .😂

# 401
Много зависи организма как реагира. Повечето, които качват много е оток и след раждането поне половината изведнъж ще се изпарят ще видите. Тези които са били слаби около 50-55 кг също по мои наблюдения качват повечко, но пак същите майки експресно си връщат старите килограми.
Аз си бях огромна още от предната бременност по точно период на кърмене/тъпчене.
Стартирах 78кг сега съм почти 7 месец 79 кг, но и предните бременности качвах максимално 6-7 кг. При мен по време на кърмене върви кантара на горе Joy надявам се да не превиша 85 кг до раждането, че с кран ли ще ме вдигат на операционната маса Joy

# 402
Аз стартирах 64кг. на почти 1,80 ръст, а сега след една седмица влизам в 8ми месец и вече съм 70кг. Мисля повечето са на корем и малко в дупето и краката, но нямам притеснения. Бързо ще си върна формати.

# 403
Аз съм в 29 г.с. Стартирах 47 кг, сега съм 54 кг. Качила съм 7 кг. Стоя 54 кг от 3 седмици, не мърдам, а пък апетитът ми е доста по-голям от преди. Коремът ми доста порасна за последните седмици, но пък не качам килограми и ме притеснява бебето дали качва. Ходя на ЖК веднъж месечно, в петък съм на преглед, ще видим тогава как ще е.
В събота ще ходя на трета ФМ - знаете ли дали може да се предвиди колко горе-долу ще тежи бебето на термин по данните от замерванията? Интересно ми е колко ще излезе.
Знаете ли и от коя седмица се ходи по 2 пъти месечно на ЖК?

# 404
Може да се предвиди горе долу, предвид че и замерванията от ехографа са горе долу.
На една приятелка точно преди да роди й казаха, че бебето тежи 3.300, роди се 3.900. Чета и за други такива случаи. Други пък се раждат точно, колкото ги изкарват.
Може да си проследите месечно с колко наддава от преглед до преглед, и да прогнозите горе долу колко би се родило на термин.
Мисля, че по стандарт последните месеци наддават средно между 200-300 грама седмично.
Аз карам рискова бременност и се налага да ходя на 2 седмици и бебо си наддава точно с по 200 на седмица.
Не е проблем, че Вие не качвате, бебчо си расте.
Аз от началото на бременността до 6тия месец бях +7 кг.
От 1 месец се налага да лежа и да се храня здравословно, като за този месец съм свалила 2.5кг, което не се отразява на бебчо. Той си наддава добре, дори расте 1 седмица напред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт