Термин юни 2022 - тема 2

• 59 251
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, искам да ви попитам вие как сте с пулса? На мен от два, три дни много ми се вдига 120/130 на моменти, не е постоянно..
И моят беше така. Даже на последния преглед АГ ме пита добре ли съм, а аз се чувствах идеално, т.е. изобщо не ми влия високия пулс.
Все пак ми назначи изследвания на щитовидната TSH и FT4, които се оказаха в норма.
 Кръвното ми е малко по-ниско, та може и от това да е.
В крайна сметка след около седмица отшумя и сега поддържам около 90,много рядко 100.

# 451
Момичета, искам да ви попитам вие как сте с пулса? На мен от два, три дни много ми се вдига 120/130 на моменти, не е постоянно..
И моят беше така. Даже на последния преглед АГ ме пита добре ли съм, а аз се чувствах идеално, т.е. изобщо не ми влия високия пулс.
Все пак ми назначи изследвания на щитовидната TSH и FT4, които се оказаха в норма.
 Кръвното ми е малко по-ниско, та може и от това да е.
В крайна сметка след около седмица отшумя и сега поддържам около 90,много рядко 100.
Аз също си изследвах щитовидната и всичко беше наред, но е леко стряскащо като видя този пулс..
много благодаря за отговора ❤

# 452
В сряда бях на преглед заради ниско кръвно и висок пулс.Кардиологът каза да почивам и че било нормално. Имам чувството, че нямат отговор на въпросите свързани с болките и неразположение,а само оправдание с бременността. Каквото и да попитам ми казват,че било нормално......нямам думи!

# 453
Аз винаги съм била с ниско кръвно и висок пулс, сега и границите събирам. Почивам малко, едно бонбонче и се нормализират нещата. С няколко лекари говорих всички казват нормално било.

# 454
Относно покупките-през май месец в Хиполенд ще има Черен петък с 25% на всичко!!!
С първите си две деца изкарах с една количка,комбинирана,тежка и красива.Сега ще взема направо лятна за новородено. Ще изчакам черния петък.Няма да се изхвърлям с количка за 1000лв и повече, защото ще я ползвам около година и половина,живи и здрави.

# 455
Азпо принцип съм с по -висок пулс,а на бременните става още по-висок,та и моя често около 120. Друга причина за висок пулс е непиенето на достатъчно вода(с това също имам проблем)

# 456
Скрит текст:
Относно покупките-през май месец в Хиполенд ще има Черен петък с 25% на всичко!!!
С първите си две деца изкарах с една количка,комбинирана,тежка и красива.Сега ще взема направо лятна за новородено. Ще изчакам черния петък.Няма да се изхвърлям с количка за 1000лв и повече, защото ще я ползвам около година и половина,живи и здрави.
Черният Петък в Хиполенд ясно ли е кога ще е?!? И аз го чакам за количката…

# 457
Скрит текст:
Черният Петък в Хиполенд ясно ли е кога ще е?!? И аз го чакам за количката…
Аз също не знам, когато ги попитах онзи ден в магазина ми казаха,че чакат и те да им кажат.Разбера ли веднага ще ви пиша.

# 458
Аз съм поръчвала на Черен петък към средата на май от Хиполенд.

# 459
Дали ще важи и за мебели?
И само във физически магазин или и онлайн са намаленията?

# 460
Навсякъде е намалението на всичко. Обикновено скоро след или преди това е и намалението в Комсед на - 30% на всичко. Simple Smile

# 461
Здравейте! Има ли мами с папилома вирус на шийката на матката? Ако да как се лекувате и АГ да е споменавал за секцио заради вируса?

Съпругата ми е с папилома външни и също ѝ казаха, че задължително трябва да ражда със секцио. Можело да се зарази бебето при допир и да доведе до проблеми при него.

Не съм медицинско лице, но от моето проучване мога да кажа, че секциото не е задължително при положителен HPV (независимо дали е високо или ниско рисков), но много лекари в България казват, че е така! Аз направих втора и трета консултация и ми казаха, че е избор на майката как да роди, защото риск вирусът да се прехвърли на бебето съществува и при раждане със секцио (нещо, което лекарят определящ секциото като задължителен при мен не спомена).

Потърсете информация в чуждестранни сайтове. Има статистики и проучвания за предаване на вируса и по двата начина на раждане.

За лечение по време на бременност до колкото знам не се назначава. Иначе “не се лекува”, а се взимат имуностимуланти за подпомагане на организма, който сам да се справи с вируса. Обикновено отнемало около 2 г. за изчистване, като имуностимулантите не са задължителни - организмът може и сам да се пребори.

# 462
Аз лично знам /питах АГ/, че ако няма неща като външни папиломи /брадавици/, които да са много и то големи няма предпоставка за секцио.

Момичета, ако някой има интерес към Мима количките, в Baby life имат -20%, аз обаче съм много разочарована..

Продават единствено и само изложената количка, което според продавачката е проверената от “специалистите” им количка, за мен това се казва мостра… пълен абсурд.

Има ли магазин в който продават количките опаковани в найлон.. кашон и т.н.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 13:10 от Sonya_Dimitrova

# 463
Здравейте,

Дали на някоя от вас случайно й се е случвало през бремеността да се сдобие с цистит или усещане за цистит - леко парене, но не много често ходене до тоалетна. Приемам Уринал, но не съм сигурна колко ми помага... в четвъртък съм на ЖК, но лекаря, при който ходя не е най-адекватен и не съм сигурна колко ще ми обърне внимание... таа дали на някоя от Вас й се е случвало и евентуално какво са й изписали... По принцип преди да забременея пиех Цисти Клийн, от което съм много доволна и много ми помага, но не съм сигурна сега дали и колко е безопасно, въпреки, че е на принципа на Уринал.

# 464
Здравейте,

Дали на някоя от вас случайно й се е случвало през бремеността да се сдобие с цистит или усещане за цистит - леко парене, но не много често ходене до тоалетна. Приемам Уринал, но не съм сигурна колко ми помага... в четвъртък съм на ЖК, но лекаря, при който ходя не е най-адекватен и не съм сигурна колко ще ми обърне внимание... таа дали на някоя от Вас й се е случвало и евентуално какво са й изписали... По принцип преди да забременея пиех Цисти Клийн, от което съм много доволна и много ми помага, но не съм сигурна сега дали и колко е безопасно, въпреки, че е на принципа на Уринал.

Пуснете си стерилна урина за най-сигурно, след което се консултирайте с лекар

Общи условия

Активация на акаунт