Термин юни 2022 - тема 2

• 57 333
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Аз 18+2 също не усещам. Първа бременност и предна плацента. АГ ми каза около 20 седмица да очаквам.

# 76
Аз съм в 19 г.с и от 2-3 седмици усещам бебчо предимно вечер когато си легна и съм спокойна .
На вас вие ли ви се свят аз от известно време имам това неразположение ,съвети?

# 77
В 19 седмица нищо не усещам , казаха ми също за предна плацента успокоявам се с това,че все още нямам ритничета. С първата бременност сякаш по-рано го усетих

# 78
В 19 седмица нищо не усещам , казаха ми също за предна плацента успокоявам се с това,че все още нямам ритничета. С първата бременност сякаш по-рано го усетих
Не се притеснявай аз пък като го усетих за първи път толкова се уплаших.
Може да е по-кротичко има мами който усещат чак след 20 седмица ще получиш и ти ритник. 💓💓🦶

# 79
И аз съм с предна плацента и още нищо .. 18+6. Всяка вечер дебна и опипвам тоя корем, ама още няма ритане. Нямам търпение вече 😍🍀

# 80
Всичко зависи от плацентата. ПРЕДНА ИЛИ ЗАДНА.При предна се усещат по късно и съответно при задна мноооого по-рано.Аз също съм с предна,в 21 седмица и НИЩО!!!С бебчо всичко е наред ,но аз нищо не усещам,дано в следващата 22г.с усетя най- накрая.

# 81
И през двете бременности съм с предна плацента. Усетих горе-долу по едно и също време. Миналата с термин 5.05. мъжът ми точно на Коледа успя и той да усети ритник и се разрева. 😊 Още са слаби човеците, по 200-300 гр. колко сила да имат...

# 82
Момичета, някоя от вас с тромбофилия?

# 83
Аз съм с Фактор 5 Лайден.

# 84
И аз съм с тромбофилия ,ежедневно на Клексан и Натаспин .

# 85
На мен ми излезна
генотип1PAI-1 4G/5GХетерозиготен носител, генотип 4G/5G2,
1ACE I/DХомозиготен носител,
 генотип D/D1Factor XIII (p.Val34Leu)Хетерозиготен носител, Val/Leu

И леко се притесних.. до момента съм на аспирин акард 150 тъй катп съм с прееклампсия

# 86
Към кой момент от бременността се прави изследването за тромбофилия? БХС или?

# 87
Изследване за тромбофилия се прави от хора с предишни аборти, които са по неустановена причина или жени, при които очевидно има прекалено сгъстяване на кръвта или проблем с кръвотока. Не е от задължителните при бременност Simple Smile

# 88
Аз се изследвах след спонтанен аборт в първите седмици преди 2 год.

# 89
Аз заради намален кръвоток и прееклампсия реших за всеки случай да направя

Общи условия

Активация на акаунт