Термин юни 2022 - тема 2

• 57 430
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за информацията.
Стискам палци всичко да е наред. Аз лично вярвам, че какъвто и да е проблем установен на време е поправим Simple Smile

# 91
Здравейте!
И аз съм с тромбофилия. Ежедневно съм на Клексан или Фтаксипарин и Ацетизал кардио. Следя коагулацията веднъж месечно и се надявам всичко да е наред.
Също съм с предна плацента, а така ми се иска вече да ги усещам.
Нямам търпение да дойде юни месец и да родя. Не знам как е при вас, но аз съм вече в 5я месец и не мога да се отпусна и да се насладя спокойно на всичко, което ми се случва.
Леко и щастливо бременеене на всяка една от вас! ☺️

# 92
Здравейте!
И аз съм с тромбофилия. Ежедневно съм на Клексан или Фтаксипарин и Ацетизал кардио. Следя коагулацията веднъж месечно и се надявам всичко да е наред.
Също съм с предна плацента, а така ми се иска вече да ги усещам.
Нямам търпение да дойде юни месец и да родя. Не знам как е при вас, но аз съм вече в 5я месец и не мога да се отпусна и да се насладя спокойно на всичко, което ми се случва.
Леко и щастливо бременеене на всяка една от вас! ☺

Така да те разбирам.. първо се притеснявах, заради намаления кръвоток и прееклампсия Та, а сега и това, което излезна с тези фактори и тъкмо се бях леко отпуснала защото на прегледа всичко беше наред.. дано минем всички леко и да си гушкаме здрави бебенца юни месец.. искрено се надявам ❤

# 93
Аз също не мога да се отпусна. Постоянно нещо ново, като проблем.. Като първа бременност и всичко приемам супер крайно черно или бяло и това още повече ми влияе. Всичко с което се сблъсквам е ново за мен и плашещо..
Броя дните..

# 94
Аз съм 18 г.с и от около седмица-две усещам леки подбутвания, когато лежа по гръб, но не всеки ден.
Иначе и аз все се притеснявам. Започнаха да се обаждат вече разни дефицити, желязо, ТСХ...

# 95
На мен на БХС ми бяха казали, че съм с предна плацента и очаквах късно включване от бебето, а и ми е първа бременност. Противно на всичко го усетих за пръв път в 15+0 и то доста силничко - бях с ръка върху корема и се усети. А снощи (20+2) даже си се събудих веднъж от въртенето и наместването на бебето. Но имам чувството, че човек трябва много да се е вслушал в тялото си, за да го разпознае в началото. Аз почти го обърках за газове, преди да ми подръчне ръката Joy

# 96
Момичета, на мен пък ми избиха вени. Ходих на съдов хирург, който ми каза, че няма нищо страшно, но ще трябва да нося компресивни чорапи 7/8 клас 2 до края на бременността. Докторът каза, че щяло да става по-зле от козметична гледна точка.

# 97
Здравейте.имам въпрос.някоя мама знае ли работното време на гинеколога доктор Василев от Троян

# 98
Здравейте момичета, аз минавам да ви питам, тези които са купили дрешки ако изобщо има такива, какви са те. Тоест с дълъг или къс ръкав. Изобщо как ще трябва да се облича едно лятно бебе. Знам, че е рано аз няма да купувам от сега, защото вътрешно в себе си имам някакъв страх и няма да бързам, но пък ми е такъв мерак и има доста намаления точно сега.

# 99
Аз започнах да си пазарувам малко по малко. Решила съм да взема и къс и дълъг ръкав, защото Юни месец може и да си е хладен.

# 100
Все още ни съм купувала дрешки, но смятам да заложа на бодита с къс ръкав и комплектчета ританки с блузки с дълъг ръкав, и няколко бодита с дълъг ръкав няма да прекалявам, защото юни месец всяка година е различен. Разглеждах сайта на Косара и там има интересни неща. Мамите, коитоо са с едно и повече деца, смятате ли,че тези комплектчета за изписване са напълно необходими. В някои сайтове цените са си доста високи.

# 101
Препоръчвам или:
- къс ръкав бодита
- няколко дълъг ръкав бодита
- панталонки
- чорапки

Или:
- къс ръкав бодита
- ромпъри (целите гащеризони)

И да са 56 и 62 размер, защото 50 ще им стават две седмици максимум.

Комплект за изписване бях взела от Angel baby и после ги слагах на общо основание, докато му ставаха. Не бих ги нарекла изобщо "задължителни". Особено за летни бебета. Спокойно може да се мине с боди, панталонки, чорапи и една пелена. Даже шапки се съмнявам да им трябват.

# 102
Абсолютно не са задължителни комплектите за изписване. Повечето имат вътре и ненужни неща като гащи и потници, които не се ползват. И двата пъти майка ми купува комплекти за изписване, защото аз абсурд да купя. Сега мисля само едни хубави дрешки и това е.
И двете ми деца са зимни бебета и лятото нямам на идея кое ще е по удачно. Но мисля да взема повече къс ръкав, защото съм на края на юни и юли едва ли ще се носи дълъг ръкав. Дълъг ръкав имам от каките предостатъчно.

# 103
Днес точно това се чудих как ще трябва да се облича лятно бебе,понеже първото ми е зимно .Тези от вас които не са започнали с покупките, от кой месец мислите да го направите ?

# 104
Аз лично всичко съм оставила да мисля и реализирам след като изляза в 45-дневния болничен и се видя малко с време, докато детето е на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт