Термин юни 2022 - тема 2

• 59 224
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, в 20г.с съм и досега не усещах бебето понеже съм с предна плацента. От няколко дни усещам нещо като потупване отвътре. Мамите, които са усетили бебето си, дали е възможно да е то ❤

# 136
Аз също до сега не усещах нищо /сутринта писах в друга група да питам/ първа бременност ми е, предна плацента.
Снощи като легнах усетих нещо като обръщане в корема ми, лек гъделичкащ спазъм, които беше доста последователен и се чудя дали това е бебчето. Момичетата от другата група казаха, че е напълно възможно. Усещала съм го и друг път преди няколко дни, но не му обърнах внимание, но снощи беше доста по-интензивно. Усещам го някъде под пъпа. Тази сутрин пак за кратко.
Как мислите, дали е бебето?

# 137
Първата бременност потупванията при мен започнаха точно в 20та седмица с предна плацента и всеки ден ставаха повече. Но не се притеснявайте ,ако не е по цял ден и всеки следващ ден. След 24та се следи за регулярни движения. Тази усетих по-рано,но е и задна плацента. Вече съм във 22ра и се мърда целия корем. Вече със сигурност е бебето,момичета. Наслаждавайте се на тези моменти,ще ви липсват.

# 138
Момичета, в 20г.с съм и досега не усещах бебето понеже съм с предна плацента. От няколко дни усещам нещо като потупване отвътре. Мамите, които са усетили бебето си, дали е възможно да е то ❤
То е и аз съм в 20 -та седмица ,но със задна плацента .При мен почна преди около 10 дни ,точно като потупване. Вече се обажда всеки ден по няколко пъти ,много приятно усещане ❤

# 139
Мами аз съм в 20 г.с и от около 10-15 дена усещам бебчо в началото беше леко гъделичкане но сега го усещам по-често и осезаемо. Утре съм на преглед и няма търпение да видя малкият пакостник ❤️❤️❤️🤗

# 140
Аз от днес съм в 21 г.с, с предна плацента и от няколко дни усещам точно такова потупване тук там.. Много сладко🥰
Няма какво друго да е, газовете не се усещат така и то на различни места.
Като си сложа ръката на корема обаче спира. Явно е срамежливко 😀

# 141
Аз съм в 19г.с. със задна плацента и го усещам от началото на годината, от около 16г.с., но съм и доста слабичка, няма разстояние между бебо и коремната стена или омекотяващи тлъстинки 😅
Точно по същия начин, първо като леки подбутваня, наподобяваше движението на червата, но доста по-ниско. Също само легнала го усещах. От няколко дни и в седнала позиция го усещам. Мъжът ми също успя няколко пъти да го усети. Вечер започва повече да се бунтува 😁
Другото интересно е, че първо го усещах само в ляво, а от няколко дни явно се завъртя и вече ме подритва от дясно и централно.

# 142
Плодов сок, студена вода и шоколад ги разиграват. 😁
Какви приложения за бременност използвате?

# 143
Feia си следя аз и един, два сайта чета като вляза в нова седмица.

Плодов сок, студена вода и шоколад ги разиграват. 😁
Какви приложения за бременност използвате?

# 144
И аз Feia и сайта ОхнаМама.. Много забавно описват големината на плода в различните седмици 😀

# 145
В едно от моите приложения показват реалния размер на крачето ѝ. Иначе използвам най-често Pregnancy+

# 146
Happyday, и Ovia показва размер на краче и ръчичка, много е сладко.
Много са ми натоварени дните тази седмица и имам нужда от някакви свежи теми на разговор.
Вие имате ли идея за име на бебето вече?
С първата си бременност знаех от самото начало, че ще е момче, а името - от 9 клас. Мъжът ми много го хареса също и обсъждането на имена беше просто да пробваме дали няма да ни хрумне нещо по-добро. Не ни. Та там нямаше драма. Сега изборът на женско име ме хвана малко неподготвена и все намирам кусури на предложенията.

# 147
  • София
Ние също нямаме фаворит за име, а ми се иска и на тримата да ни харесва, защото каката вече е е на 12 и има мнение 😃 та ще е трудна задача. На мен лично с женските имена ми е по-лесно, има много, които ми харесват, но още не съм намерила “моето”. Решили сме всеки да си направи списък с топ 10 имена и да гласуваме 😂

# 148
От списъка към момента синчето директно посочи едно име. Та в краен случай ще обвиним него. "Брат ти те кръсти така, оправяйте се." 😁

# 149
Аз също имам любимо име от ученичка, но мъжът ми не го хареса 😤
Все си мисля, че каквото и име да изберем, преди да стане на 20-25 няма да си го харесва 😁

Общи условия

Активация на акаунт