Термин юни 2022 - тема 2

• 59 256
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Предполагам, че ако кървенето продължи трябва да отидете на преглед веднага. В случай, че е било единично може и нищо лошо да не е станало. Ако можете се свържете с АГ да го попитате какво да правите.

# 166
Ако е единично и се чувствам добре както и чувствам бебето не бих се притеснила. Ако течението продължи бих отишла на преглед.
Но аз като цяло съм спокоен човек и не се впрягам лесно.

# 167
И при мен се е случвало, но беше по-скоро мръсно червеникаво.
В момента вагината е силно кръвоснабдена и е много възможно да е някой капиляр. Бих препоръчала да се следите колко време ще продължи и ако видите засилване се свържете с наблюдаващия лекар.
При мен видях леко зацапване същата вечер и после още няколко пъти на следващия ден, но видимо по-белезникаво.

Здравейте момичета, аз идвам да се оплача пък и да ми дадете съвет. Снощи имахме полов акт с ММ и малко след това като отидох до тоалетната на бельото имаше съвсем малко кръв, и то не точно червеникаво ами да кажем розово. Което много ме притесни и сега незнам какво да правя на 2.02 съм на фетална, а на 8.02 съм при моето АГ.
Не съм спала цяла нощ, инъче бебето е активно и го усещах цялата вечер. Явно и съм с ниска плацента, а докторите нищо не са ми казвали до сега. Аз самата усещам, че бебето е много ниско, с предната бременност усещах бебето по-горе. Незнам може и да си внушавам.

# 168
Много ви благодаря, слава Богу се случи еднократно. Ще пиша на АГ за всеки случей. Инъче не чувствам никаква болка, имам си контракции, но тях си ги имах и от преди това даже вече намаляха.

# 169
Момичета, някоя да е била на фетална при д-р Богданова в Оскар Клиник? Дали случайно знаете, дали дава запис от прегледа? 🤔

# 170
  • София
Няколко момичета бяха коментирали във фб групата, че по принцип не давала запис, но най-добре да я питаш на място на прегледа. И за снимки също може да й напомниш, едно момиче се оплака, че не е получила и снимки.

Момичета, някоя да е била на фетална при д-р Богданова в Оскар Клиник? Дали случайно знаете, дали дава запис от прегледа? 🤔

# 171
Няколко момичета бяха коментирали във фб групата, че по принцип не давала запис, но най-добре да я питаш на място на прегледа. И за снимки също може да й напомниш, едно момиче се оплака, че не е получила и снимки.

Може ли да ми кажете коя е групата? Simple Smile

# 172
# 173
Здравейте, как сте? Минахте ли вече феталната морфология (18-22гс)?
Аз забелязвам, че косата ми от няколко седмици започна доста по-осезаемо да пада. Прекрах и един ковид в началото на годината и често ми казват, че косопада е сред пост-ковид симптомите.
Вие забелязвате ли такива промени или сте от късметлийките, които се радват на прекрасна коса по време на бремеността?

# 174
Аз косопад нямам, но съм от “късметлийките” на които косата им стана като проскубана метла …

# 175
Аз бях с жесток косопад до третия месец.. мислех, че коса няма да ми остане.. но сега вече нямам проблем.
Иначе моята фетална все още не е минала. Следващата седмица ми е и се вълнувам доста. 💕

# 176
И при мен през първите три месеца имаше страшен косопад.. тъкмо спря за около месец и сега пак... 😩
Sonya_Dimitrova, масла не вършат ли работа? И моята понякога излиза проскубана след баня, но слагам масло от кайсия и става доста загладена и лъскава.

# 177
Моята коса също стана като метла за съжаление . Интересното е , че от както забременях косопада намаля драстично .

Моята фетална мина днес сутринта. Всичко е наред 360гр бебче в 21гс и 4 дни . Казаха , че бебето задържа урина , но това било нормално за момченцата АГ трябва да го следи само да не се увеличава количеството.

# 178
И аз имах обилен косопад до 3тия месец. Сега стана мека, гладка и доста по-лъскава 🤗 Отдавам го на витамините, тъй като не съм сменяла нито шампоана, нито маслото за коса.
Моята фетална мина вчера в 21+6дни. Всичко се развива нормално, цели 480 грама мъж си чакаме 💙🍀
Вече и все по-силни ритничета усещам. Таткото също го ритнаха няколко пъти, та забавляваме се😀🥰

# 179
Честно казано не съм слагала никакви масла. След измиване си ползвам продуктите от преди:

Те уж имат някви масла и подхранват.
Обаче… май май при мен проблема е и от постяонното търакляне в леглото. Косата се търка къде ли не, а това също несъмнено накъсва и изтощава краищата.
Не толкова от суеверие ами заради ковид не ми се бута по салони, живот и здраве лятото ще се боядисам и ще се подстрижа по-късичко, за да се махнат изтощените ужасни краища..

Общи условия

Активация на акаунт