Термин юни 2022 - тема 2

• 59 485
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мамчета, от известно време ми се появи по-воднисто
, сравнително обилно течение понякога с жълтеникав цвят. Случвало ли ви се е нещо подобно? Има ли място за притеснение?

# 331
При мен беше гъсто с жълтеникав цвят и се оказа бактерия.
Споделете с АГ и пуснете за всеки случай микробиология, ако скоро не сте пускали. За лично успокоение Simple Smile

# 332
Споделете с АГ и пуснете за всеки случай микробиология, ако скоро не сте пускали. За лично успокоение Simple Smile

Пусках на 1ви март и беше чиста пробата, в последно време бебето често ме рита по пикочния мехур, надявам се да е урина а не околоплодни води, че леко съм уплашена от това…

# 333
Здравейте мамчета, от известно време ми се появи по-воднисто
, сравнително обилно течение понякога с жълтеникав цвят. Случвало ли ви се е нещо подобно? Има ли място за притеснение?
Освен микробиология Ви съветват  и да си пуснете обикновена урина и урокултура. И аз бях така, един ден имам един ден нямам и се оказа, че е бактерия + течение. Много неща са нормални по време на бременност, но трябва да се докаже, че е не е инфекция.

# 334

Пусках на 1ви март и беше чиста пробата, в последно време бебето често ме рита по пикочния мехур, надявам се да е урина а не околоплодни води, че леко съм уплашена от това…
То,ако са ОВ няма да спрат просто от самосебеси.Няма такъв вариант,до колкото доктора ми беше казал веднъж ,когато се бях ошашкала и му звънях. Т.е. сега тече ,пък след 2 часа не и утре пак текнало малко и спряло,тогава говорим воднисто течение,което и аз имах. Не е изкл . това да е просто урина 🙃

# 335
Аз също имам течение, пусках и микробиология и урина /стерилна и обикновена/ и са абсолютно чисти. Забелязала съм, че при мен сутрин е по-обилно течението.

# 336

Да се бележа и тук! Не знам за вашите пупи,ама моята вече ееее..... Всички около мен казват,че за 6-ти месец съм малка даже,ама аз се чувствам като огромна попова лъжичка... Имайки предвид,че преди 2 години свалих 12 кг, сега си ги върнах... Но без оплаквания. Така да си ги върна,със здраво момче в корема! 💙🤰

# 337
Аз съм в 26 седмица и вече се чувствам все едно съм огромна. Преди да забременея бях качила килограми до 63 кг, спрямо нормалното ми тегло от 56-7 кг, сега съм 71 кг, висока съм 176. Гледам да не ям много сладки, но ми се случва. Също се разхождам поне по 6-7 км на ден, понякога и по 10. Имам огромен апетит постоянно ми се яде от всичко по много 😳😳😅

# 338
Аз също имам течение, пусках и микробиология и урина /стерилна и обикновена/ и са абсолютно чисти. Забелязала съм, че при мен сутрин е по-обилно течението.

Можете да сте спокойни, значи е просто от бременността.  Hug И двамата ми АГ-та казаха, че е нормално по време на бременността да имам течение, но трябва да се изключи инфекция. И аз пуснах обикновена урина, две урокултури в различни лаборатории ( защото по рано имах бактерия и да съм сигурна, че съм чиста) и две микробиология пак в различни лаборатории, за мое успокоение. Вече се чувствам спокойна Blush

За ОВ продават специални превръзки и вчера четох в една книга, че миризмата на ОВ има сладникав мирис, не знам дали е така, първа бременност ми е.

# 339
Аз съм в 26 седмица и вече се чувствам все едно съм огромна. Преди да забременея бях качила килограми до 63 кг, спрямо нормалното ми тегло от 56-7 кг, сега съм 71 кг, висока съм 176. Гледам да не ям много сладки, но ми се случва. Също се разхождам поне по 6-7 км на ден, понякога и по 10. Имам огромен апетит постоянно ми се яде от всичко по много 😳😳😅
Здравейте ❤️❤️🤗
Аз съм в 27+3 и преди да забременея бях 62 кг сега съм 72 моето доки казва ,че това са добри килограми в нормата . И аз си хапвам каквото ми се хапва не се ограничавам но явно и движението е от значение правя си разходки и всичко е точно . Лека бременност ❤️❤️

# 340
Здравейте, момичета..
Искам да попитам на някоя случвало ли й се е докато ходи и да получава стягания с болка от едната страна на корема.. почивам си и ми минава, после продължавам да вървя и пак се получава. Само когато имам някаква физическа активно като вървене се появява тази болка..
беше изчезнала сега пак се появи.. АГ ми увеличи дозата на магнезия от няколко дни, надявам се да се оправи, тъй като бях започнала да получавам и крампи отново

# 341
Здравейте, момичета..
Искам да попитам на някоя случвало ли й се е докато ходи и да получава стягания с болка от едната страна на корема.. почивам си и ми минава, после продължавам да вървя и пак се получава. Само когато имам някаква физическа активно като вървене се появява тази болка..
беше изчезнала сега пак се появи.. АГ ми увеличи дозата на магнезия от няколко дни, надявам се да се оправи, тъй като бях започнала да получавам и крампи отново

При мен е същата работа независимо на колко магнезии съм. В момента съм на 3x2. Честно казано смятах, че е нормално все пак си тежи. При мен се усеща като пронизване, което отшумява и после пак се появява.

# 342
Здравейте, момичета..

При мен е същата работа независимо на колко магнезии съм. В момента съм на 3x2. Честно казано смятах, че е нормално все пак си тежи. При мен се усеща като пронизване, което отшумява и после пак се появява.
Да, тя е пронизваща болката.. питали ли сте АГ на какво може да се дължи?

# 343
Не, не сме говорили за това. При мен е от доста време, но го смятам за нормално заради тежеста на бебчето, нарастващия корем

# 344
Здравейте,

Дали сте си избрали педиатри вече и дали някоя от Вас случайно може да препоръча такъв в района на Зоните (Зона Б18, Б19, Б5) и околностите в София.

Общи условия

Активация на акаунт