Термин юни 2022 - тема 2

• 59 288
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Точно ако са ти ниски белтъкът и албуминът в кръвта (под минимума) резултатът обикновено са отоци. Трябва да се вдигнат.

При мен ги имаше няколко пъти, изгарящи и нетърпими.От чушки,кисели краставички и пържено.Аз също се наливах с вода и изчаках да преминат.Скоро не съм имала.
Проблемът е нов-надути крайници,чак ме болят.Албуминът и общият белтък са ми ниски,не знам на какво се дължи.Почивката и повдигането на краката не вършат никаква работа при мен.Като ги натисна и пръста ми потъва .Задържам вода,но как да се отърва от нея?

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 10:43 от no4ko25

# 421
Здравейте мами🤗🤗🤗
Тъй като ще ми е първо бебче и не съм в час с много неща 🤣🤭
Имате ли направен списък за покупки за бебето и вас.
Чанта за родилното и т.н?

# 422
При мен ги имаше няколко пъти, изгарящи и нетърпими.От чушки,кисели краставички и пържено.Аз също се наливах с вода и изчаках да преминат.Скоро не съм имала.
Проблемът е нов-надути крайници,чак ме болят.Албуминът и общият белтък са ми ниски,не знам на какво се дължи.Почивката и повдигането на краката не вършат никаква работа при мен.Като ги натисна и пръста ми потъва .Задържам вода,но как да се отърва от нея?
Според мен се съветвайте с АГ. Не бива да се оставяте така .Това с потъването на пръста и надутите крайници си е сериозно,може и кръвно да вдигате. Отидете на доктор.

# 423
Здравейте мами🤗🤗🤗
Тъй като ще ми е първо бебче и не съм в час с много неща 🤣🤭
Имате ли направен списък за покупки за бебето и вас.
Чанта за родилното и т.н?
https://moebebe.com/spisak-za-novorodeno-bebe

# 424
Аз също съм с ужасни киселини от момента в които видях двете чертички. Помага ми сода и Гавискон. Има и Гавискон таблетки за смучене с вкус на ягода и такъв с ментов вкус. Знам, че не вредят на бебето. А по принцип съм човек които през живота си не е имал киселини никога. Сега от всичко доматено и съмнително се появяват веднага.

# 425
Здравейте, някой беше попитал дали пускат вече бащата на феталната. Аз днес бях в Марковс и там пуснаха и бащата, и баткото Simple Smile

# 426
Здравейте 😍Искам да ви питам вие как се чувствахте през бременността? Имали ли сте период на депресивни състояния или раздразнителност? Аз имах втория триместър ,чак сърцето все едно ми прескачаше и се чудя,дали няма да се отрази не бебчето после 😣

# 427
Аз си се чувствах нормално. Всеки човек има и добри и лоши дни, няма как да сме 24/7 с усмивка. Пък вече дали по-негативните ни състояния влияят на бебето, можем само да гадаем. Няма как някой да Ви каже. 🙂
Здравейте 😍Искам да ви питам вие как се чувствахте през бременността? Имали ли сте период на депресивни състояния или раздразнителност? Аз имах втория триместър ,чак сърцето все едно ми прескачаше и се чудя,дали няма да се отрази не бебчето после 😣

# 428

Откакто съм бременна се чувствам много спокойна. Забелязвам, че и при мъжа ми е така, почти не се караме, нямаме дрязги. Е отвреме на време по мрънка, защото му идва в повече домакинската работа, а аз на макс се възползвам Blush

# 429
Аз нямам проблем с вършенето на задачки,бременността ми е  лека 😋 Явно 5-6 месец(не помня кога точно) не ми беше мн щастливо ,както сега .То вече нямам и търпение,де … за голямото събитие .

# 430
Аз също втория триместър - февруари началото на март не се чувствах много добре психически. От една страна растящия тепърва корем /първа бременност/ ми е малко ме шокира 😀 от друга страна постоянно лошото време и сняг. Отделно не съм ваксинирана и максимално съм ограничила контактите, което също несъмнено оказва влияние.
Смятам, че тези състояния са нормални на фона на бушуващите хормони. Много често се говори за след родила депресия, но често има депресия и преди раждането Simple Smile
Вече се радвам на хубавото време и си почивам Simple Smile
Надявам се, че на бебчето няма да се отразили много няколкото ми ревливи дни Simple Smile

# 431
Живели сме по пещерите, продължаваме да живеем във времена на глад, войни и различни дефицити, и сме оцелели. Едва ли на бебето ще му се отрази някак висенето вкъщи без работа, вторачването в себе си и трите скандала с мъжа дали е купил салата.

# 432
Момичета ,някоя с киселини и повръщане ?
Повръщала съм 2 пъти до сега някъде в началните седмици ,сега повръщам през вечер 😫 Не знам вече какво да ям ,като видя храна и ми се отщява като знам какво следва вечер.

# 433
Аз също втория триместър - февруари началото на март не се чувствах много добре психически. От една страна растящия тепърва корем /първа бременност/ ми е малко ме шокира 😀 от друга страна постоянно лошото време и сняг. Отделно не съм ваксинирана и максимално съм ограничила контактите, което също несъмнено оказва влияние.
Смятам, че тези състояния са нормални на фона на бушуващите хормони. Много често се говори за след родила депресия, но често има депресия и преди раждането Simple Smile
Вече се радвам на хубавото време и си почивам Simple Smile
Надявам се, че на бебчето няма да се отразили много няколкото ми ревливи дни Simple Smile
Все едно описахте моя период,точно по това време някъде и при мен бяха ревливите дни. Доктора каза,че плацентата го пази добре . Въпреки всичко ,лошото време и стоенето вкъщи ми се беше отразило малко. Вече и аз се радвам на прекрасното време и все повече нямам търпение да си гушна бебето 🙂

# 434
Гавискон против киселините, и при мен се появяват вечер напоследък. АГ ми го изписа първата бременност. На таблетки бях взела тогава.
Депресивни състояния имам рядко, но се случва все пак понякога. Нормално е, от хормоните е. Плюс гадната Пандемия, зимен студ и мрак, ограничения, страх и изолация. То без пандемия се депресират милите бременни, на нас какво ни остава.
Втора бременност. Така че първа-втора, все е тази. Веднъж се чудиш какво ти предстои, после - знаейки какво ти предстои 😂😂😂😂😂.
Пред мен проблем изниква с количката. Мислех, че сме готови с този прекрасен и като нов Cybex от първото.
НО баткото е твърде малък, за да върви до площадките за игра. Ще ни трябва двойна количка поне за първите 6м. Какво, как, размери, удобство, компактност, цени… В ужас съм!!!

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 14:26 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт