Термин юни 2022 - тема 2

• 59 212
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз съм така, нищо не съм подреждала дори. От днес съм в 45-дневния болничен и ще започна всеки ден по нещо да правя, че сме крайно неподготвени. Дрешките последни ще ги пера, че сме с две котки и всичко ще стане в косми за нула време. Най-неприятното е, че краката ми се подуват много бързо като стоя права или седя, та трябва на всеки час да полежа и да ги опъна.

# 511
Аз съм така. Всеки ден си казвам от утре започвам, но като дойде новия ден пак само ми се лежи и нищо не ми се прави 😄

Как се радвам, че не съм сама 😀 и на мен само ми се лежи, и от седмица страшно много ми се спи. А нищо не правя, домакинската работа изцяло е поел ММ, майка ми помогна с прането, гладенето и подреждането на бебешките  дрешките. Остана само да постелим леглацата, но им казах, когато влязох в болницата, че не искам да ми прашат. Остаха ни още 10на неща да взема, но след Гергьовден и това ще свърша. Blush

# 512
Момичета, има ли някоя на която й излизат контракции при мерене на тонове? Аз имам, но не усещам нищо…

# 513
  • София
На мен още не са ми мерили тонове, тази седмица ще ходя за пръв път. Ти в коя седмица си?

# 514
Аз накарах ММ да свали вс пердета и да измие вс прозорци.Тъкмо аромата от праха по пердетата да се неутрализира. Освен ,ако не го накарам да повтори процедурата😂 За фирма не искал да плаща,аз няма как да помогна. Помрънквайки свърши вс.  Големите пратки в гаража,докъто дойде обзавеждането на беба ,чааак тогава ще вадя от кашоните й и ще пера и нагласям ,за сега толкова. Края на май ще й се наглася стаята,като от големите неща само стол за хранене не сме взели.

# 515
Аз накарах ММ да свали вс пердета и да измие вс прозорци.Тъкмо аромата от праха по пердетата да се неутрализира. Освен ,ако не го накарам да повтори процедурата😂 За фирма не искал да плаща,аз няма как да помогна. Помрънквайки свърши вс.  Големите пратки в гаража,докъто дойде обзавеждането на беба ,чааак тогава ще вадя от кашоните й и ще пера и нагласям ,за сега толкова. Края на май ще й се наглася стаята,като от големите неща само стол за хранене не сме взели.

И аз почнах на ММ да му мрънкам да измия прозорците, но не ще и не ще. Cry

# 516
Еми,като неще ,те фирмите чакат .😀 Най-неприятно е свалянето и слагане на кукичките по пердетата,но ще го преживее. Щом моя го преживя.

# 517
Еми,като неще ,те фирмите чакат .😀 Най-неприятно е свалянето и слагане на кукичките по пердетата,но ще го преживее. Щом моя го преживя.

Той пердетата  изпра, но на мен ми даде да свалям и слагам кукичките, старай се да не ме глези много , много Joy
Аз се радвам, че поне с нещо помагам Blush

# 518
На мен още не са ми мерили тонове, тази седмица ще ходя за пръв път. Ти в коя седмица си?

Аз днес ходих за първи път 33 + 5

# 519
Зависи май от лекаря и неговата преценка според бременността. Аз ще съм на първи тонове в края на 36-та седмица.
Иначе с първата бременност до последно - денят на термина и 11 часа преди да ми изтекат водите, не ми отчиташе контракции.

# 520
  • София
Ами аз ще съм 34 + 3. Не помня миналата бременност кога започнах да ходя, но сега др Сигридов ми беше казал, че от 30 г.с. нататък се ходело, защото било важно да се следят тоновете. Обаче моята АГ в Токуда каза, че преди 34 г.с. е рано 🧐

# 521
Моите тонове ги почнаха в 29та седмица, като в толкова ранна е малко по-трудно да се получи хубав запис, но пък стана. Ходя през две седмици, т.е. вече три пъти. По време на записа не ми е отчитало контракции, но аз и през другото време не съм усещала такива. Щом има на записа, а не ги усещате, явно са си подготвителни и няма какво да ви притеснява, ако самите тонове на бебето са в норма.

# 522
Момичета,
Идвам да се оплача, да си порева направо. За някоя от вас може да е глупаво, но цял ден съм в кофти настроение, след като сутринта видях, че в горната част на дупето са ми се появили стрии. През цялата бременност се мажа с кво ли не и накрая пак....
Знам, че е нормално, но някакси не мога да го приема. Хормони ли са, какво са, но чак на рев ме избива.
С какво да ги мажа оттук нататък  тези "красоти" ? Не искам да ги гледам дори, не искам да се поглеждам в огледалото....

# 523
Момичета,
Идвам да се оплача, да си порева направо. За някоя от вас може да е глупаво, но цял ден съм в кофти настроение, след като сутринта видях, че в горната част на дупето са ми се появили стрии. През цялата бременност се мажа с кво ли не и накрая пак....
Знам, че е нормално, но някакси не мога да го приема. Хормони ли са, какво са, но чак на рев ме избива.
С какво да ги мажа оттук нататък  тези "красоти" ? Не искам да ги гледам дори, не искам да се поглеждам в огледалото....
Нормално е да ти е гадно,но започвай да ги третираш със свинска мас или кокосово масло ,за да не се задълбочават и да може с лазер да си ги махнеш после. Колкото по-дълбоки стават ,толкова не подлежат на цялостно заличаване после.Аз отдавна спрях да купувам тия олиа Мустели и разни там и нямам нито една стрия .Мажа ту с мас,ту с кокосово и мн добре хидратира и повече вода.

# 524
С 1вата бременност мазах само с кокосово масло и нямах нито една стрия. Когато родих ми се появиха на бедрата. Сега с 2рата също мажа само с кокосово и нямам нови...засега 😁

Общи условия

Активация на акаунт