Труден избор

• 8 908
  • 212
  •   1
Отговори
# 120
Аз не разбрах условие за какво е да не се делят децата. Някак изглежда, че ако ЛГ иска да роди това дете и то да има баща, то тя трябва да се съобразява с чуждо дете. Някак изглежда, че това чуждо дете не е било фактор във връзката, докато връзката е била само секс на попревалващ чичо с млада мадамка, но щом мадамката забременява, то чуждото дете внезапно става важно условие във връзката ù, живота ù и детето ù.

# 121
На мен пък ми се струва, че тя е имала очаквания детето да е аут от картинката щом тя забременее, но човекът се е оказал отговрен и не би го изритал просто така.

# 122
Не аут. Ама да не му се прави на баща.
Иначе, без извинение, е*ах аз таз отговорност, дето подритваш своето неродено дете, понеже вече гледаш чуждо.

# 123
Бащата на детето трябва да живее с майка си или с жена си и собственото си дете?

Какво значи трябва ?  Ще живее там където иска. И няма никакво значение форумът какво мисли. Много мъже не живеят с децата си и с майките им. И много от тях се грижат за чуждите, а за родните не.
Ако беше и предложил да живеят заедно отделно и да си имат деца е едно и тогава да се обърне, нямаше да е морално, но  пак се случва често. Но те не живеят заедно, един ден тя му казва бременна съм, и той не и казва сори, оправяй се, а ОК, ще живеем заедно. Но да знаеш че няма да делиш децата по никакъв начин, ако не си съгласна да не се хващаме на хорото. Аз поне така разбрах ситуацията от авторката.
И пак за лицемерието- ако жената каже че и делят детето, всички гракват - какви мизерници, тея хора сърце нямат...Важно е всички да приемат доведеното дете наравно, но това на мъжа не.
И това дали форумът мисли детето за негово няма никакво значение, ако човекът се е грижил за него  11 години и го смята за свое.

# 124
  • София
Какво мисли фирумът няма значение, какво мисли авторката - също.
За бащата това.
Ултиматуми знае.

# 125
Това дете не е негово и не е представено като негово. Че откъде-накъде ЛГ трябва да го смята тогава за негово, да го счита част и от своето бъдещо семейство и да не го дели?

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 18:48 от Нарцùса

# 126
Авторката ще дойде ли да мъцне нещо или сценаристите ще продължават да се вихрят?
Казусът е елементарен, ама както се вижда тая работа не е за всички.

# 127
  • Варна
Не аут. Ама да не му се прави на баща.
Иначе, без извинение, е*ах аз таз отговорност, дето подритваш своето неродено дете, понеже вече гледаш чуждо.

Не го подритва. Напротив, казал е, че ще бъдат равни децата.

# 128
Когато бях на 20-22 години и аз не не бях готова да приема чужди деца.
Но точно за това избягвах мъже с ангажименти .

# 129
Ама на какво отгоре?
Моля ви се, разсъждавайте малко от малко. Той е на 34. Детето на 13. Детето преди 11 години идва в дома им. В дома им е и майка му на този чичко. Той тогава да е на макс 22. Действително ли някой тук смята, че един 22годишен младеж е спешен да гледа 2годишно дете, без да му е баща? Тийн младеж е невъзможно да е бил отговорен на 22 за чуждо дете, а сега да поставя условия на 23годишна за своето собствено. Тука още малко го изкараха, че гладен, гол и бос е ходел, че да има за детето. Мислете малко.

# 130
  • Най-красивата страна
Да,може да е бил тогава на 22,ама после на 25,26,30 години...сега е на 34  и явно е участвал в гледането..щом толкова държи на детето...

Какво лошо е казал човека.Толкоз ли е трудно да не делиш две деца...

# 131
  • Варна
Хипотетично, детето може да е плод на кръвосмешение, изнасилване или друго деяние. Децата не са домашни любимци. Не се знае чии са родителските права и кои са родителите. Не е достоверна версията на този мъж- спасител.

# 132
Е как да не ги делиш, едното е твое, другото чуждо. Тези с високопарните апели колко несвои деца са отгледалу? Нула, нали?

# 133
Не са се доразбрали, предполагам. Тя си е мислила едно, той друго, а майка му - съвсем трето.

# 134
  • София
Да не деля свое и привнесен между другото пубер? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт