Труден избор

• 8 927
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
И кво предлагате, да захвърли детето, което е гледал от бебе, щото е забременил случайно златната принцеса на мама, демек авторката? Тук така ли правите, като се появи нов мъж и дете от него, захвърляте ли си предишните деца? Дали е негово или не, в случая няма значение, щото е заявил какво означава за него.

# 91
  • София
И кво предлагате, да захвърли детето, което е гледал от бебе, щото е забременял случайно златната принцеса на мама, демек авторката? Тук така ли правите, като се появи нов мъж и дете от него, захвърляте ли си предишните деца? Дали е негово или не, в случая няма значение, щото е заявил какво означава за него.
Ти така ли викаш на твоята жена? Заплодил си златната принцеса на мама?
Хайде с повече уважение, ако обичаш.

Никой не си захвърля децата, никой не иска и автора да го прави.
Искало се е да говори в аванс, кой, как и защо ще отглежда това дете.
Не го е направил  - направо ултиматумите е скочил.

# 92
Имал съм няколко гаджета, с които сме си лягали, не помня преди да го направим да сме обсъждали евентуално бъдещо съвместно житие и битие до пенсия.

# 93
  • София
Аха. А, бебета правил ли си им?

# 94
Ми не ми се е случило, ама инциденти са ставали. Имал съм късмет обаче.

# 95
  • София
Ако не си имал късмет и ти натресат 13 годишно към бебето, което гледа бабата, ама мацката му се пише "майка" и щеше да умреш от радост, а?

# 96
Зависи от отношенията ми с момичето. Ако там всичко е наред и се виждам с нея за напред, бих го приел.

# 97
  • София
Не занапред, тя е бременна и се сдобиваш автоматично с 13 годишно дете Wink

# 98
  • Варна
Как разбрахте, че точно "героя" е гледал детето? Има доста мрачни лъжи в тази фамилия. "Емоционално интелигентно" съветвате бременна, да абортира в седма седмица.
Чудни "морални", бг норми......

# 99
Чудни морални бг мами.

# 100
  • София
Думата "морал" нещо ви бяга по тъча, още повече потребата й по темата.
Етиката е друга дисциплина.

# 101
  • Най-красивата страна
Мъжът и майка му са направили едно голямо добро на това дете,поели са отговорност и го отглеждат като свое.
Това е благородна постъпка..
Поставил ти е условие да не правиш разлика между вашето дете и детето,което той е отгледал.И е много прав човека.Не може да искаш от него да зареже детето.
Защото за да си родител не е достатъчно само да родиш детето,родител ставаш,когато се грижиш за него...
А човека 13 години го е гледал това дете.То няма друго семейство...

Но ако ти смяташ,че не можеш да приемеш другото дете,по-добре направи аборт ,не го заслужаваш този мъж....

Останала съм с впечатлението,че мъжете са по склонни да приемат жена с дете от друга връзка,отколкото жените..
Разбирам също,че не всеки може и иска да приеме чуждо дете.Но тогава не е трудно да си намериш партньор без деца..

# 102
  • София
Едно добро е направила майка му,  не хиперболизирайте мъжовите качества до висота, че никоя не го заслужава Laughing

Някоя трябва да падне мъченица живеейки с майка му и детето, че да е достойна? Не.

# 103
Здравейте група!  На  23 години  съм бременна  в 7-ма седмица. Работеща и почти завършваща висшето си образование.  Приятелят  ми  е  на 34 години работещ , с майка му отглеждат  детето на братовчедка му, която го е изоставила на 1 година  и 8 месеца - детето в момента  е  13 години. Условието  което  ми постави е да няма разлика между  децата  в бъдеще. Сега много  се двоумя да  направя ли аборт или да  се  боря със семейството  ми за мъжа и детето ни. Притеснението  ми е чуждото дете и реакцията  на  родителите  ми когато разберат за  него.  Баща ми  е  твърде против приятеля ми заради голямата разлика в годините,  майка ми знае за бременността ми и ме убеждава  да  направя  аборт и да  не съсипвам  живота си.  Моля за  съвет!

Аз не виждам нищо странно, лошо или неприемливо в това условие.
Даже е много логично и похвално. независимо дали това дете е биологично за мъжа или не. Ако по някаква причина, някой ден имам нов мъж, също бих искала да приеме децата ми, а не да ми поставя условия да ги зарежа, както подозирам авторката е направила. Иначе не виждам защо той би поставил такова условие от нищото.

# 104
Не занапред, тя е бременна и се сдобиваш автоматично с 13 годишно дете Wink

Виж сега, за бившата ми бременна, не бременна, с дете, без дете - никакъв шанс. Зависи от много неща, утежняващо обстоятелство е това дете, но какво правим в случай, че трябва да се грижи за някой друг- примерно болен брат/сестра, друг роднина или обстоятелство, означаващи отговорност за цял живот? Всеки си прави сметка за такова нещо, но и същото е за мъж, който взима жена с дете. В тази ситуация ще наизкачат едни 5-10 потребителки да кажат как са ги взели с по 1-2-3-5 деца и няма никакъв проблем. Защо сега има проблем се питам аз?

Общи условия

Активация на акаунт