Бързи здравословни въпроси и отговори – 33

• 35 052
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
10на дни вече съм болна. Детето го изкара, от днес мъжът ми, вече и дъщеря ми( не живее с нас и не сме имали контакт). Всички тестове за ковид отрицателни. Ниска температура, главоболие, сополи, гърло. Толкова ми е запушен носа, че чак ушите ми глъхнат и окото ме боли. Не знам на личната ли да се влача или на унг. Уж не съм много зле, а не се оправям. Сатурация ок. Витамини пия. Нурофен и муконазал ме пооправят, ама 10 дни...

# 616
  • пустинята Гоби
ПСР правили ли сте? Моите домашни тестове бяха отрицателни, но ПСР теста показа ковид.

# 617
Не сме
Замислям се,да,макар тъкмо по новините да обсъждаха грип Камбоджа.

# 618
  • пустинята Гоби
Лекувай се, реално няма значение какво точно сте пипнали. И едното, и другото се лекува симптоматично, така че лекувай симптомите, направи си изследвания и ако трябва иди на специалист.

# 619
  • Пловдив
С кой да се консултирам за предписание на Синтрон? С нашата кардиоложка, да, ама нещо тоя път не ми вдъхва доверие..резултатът пт протромбиновото време е с 10 единици нагоре, тя казва същият да си е приема Thinking

# 620
Няма ли вариант да не е Синтром? Нещо без нужда от кръвни и напасване?

# 621
  • Пловдив
Има, да...малко е сложно, ама май ще трябва да премине към др.лекарство.

# 622
Simple Smile

Хепи, пий Авирон и иди при личната да те види.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 17:20 от Анонимен

# 623
Обърка темите... Simple Smile

# 624
  • В страната на мечтите.
Здравейте. Имам нужда от помощ. Разболях се в неделя (изведнъж започна да ме боли цялото тяло и да ме втриса ужасно, сякаш от нищото), вече втора нощ не мога да спя от ужасни болки по всички стави и мускули и имам температура 38,9, която не пада дори от Хексалгин. Искам съвет как поне да намаля болките, защото нито мога да лежа, нито да ходя, нито да стоя права - направо е някакъв ад. Температурата предполагам ще падне от самосебе си след няколко дни.
Мисля че не е Ковид, защото имам ваксина, пък и домашния тест ми показва отрицателен, затова си мисля, че вероятно е грип.

# 625
Трополинка С подобни симптоми бях с Ковид. Втрисане, 38 температура и силни болки в краката и ръцете. Първите дни бях с отрицателни тестове за Ковид, чак на 5ят ден ми показа положителен резултат. При мен болките в мускулите от минаха за 3-4 Дни. Бързо оздравяване.

# 626
Ковид при ММ мина с такива силни болки, няколко дни не можеше да си намери място. Тестовете му бяха отрицателни но бяхме наясно, че е ковид, защото аз бях положителна.
Ваксината не е гаранция.
Консултирайте се с лекар.

# 627
И грипа Камбоджа в момента е с такива симптоми. Така, че щом за Ковид е отрицателен, аз бих направила за грип ако се държи да се знае какво е.

# 628
Много хора с ваксини хванаха Ковид. Понякога бързите тестове не са верни, трябва пср.
Отидете при ЛЛ, да ви изпише антибиотик.

# 629
Здравейте,
Не искам да пускам отделна тема, затова задавам въпроса си тук.
Става дума за страничните ефекти при приема на противозачатъчни таблетки. Информацията, на която попадам в нета, за Yasmin, Cerazette и още един вид хапчета, е меко казано ужасна и сякаш негативните отзиви са много повече от положителните... качване на килограми, косопад, акне и депресивни състояния са сред най-често споменаваните.
Разбира се, лекарят ме увери, че се тревожа излишно и повечето жени нямат оплаквания, а ако реша, мога да ги спра по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт