Бързи здравословни въпроси и отговори – 33

• 34 945
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • пустинята Гоби
Растяха ли гърдите от противозачатъчни, забравила съм тази благина Joy .

# 646
Благодаря ви Simple Smile Ако ще ги пия, ще е с цел контрацепция, но колкото повече мисля, толкова повече се разубеждавам да излагам на риск здравето и самочувствието си. Евентуално бих пробвала с идеята да ги спра веднага, щом усетя нещо нередно.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 01:17 от Анонимен

# 647
Комбинацията противозачатъчни, цигари и навършени години също не я пренебрегвай. И чак тогава си дай сметка за плюсовете и минусите.

# 648
Да, цигарите бяха втората причина да ги спра, пушех тогава.

# 649
Благодаря ви Simple Smile Ако ще ги пия, ще е с цел контрацепция, но колкото повече мисля, толкова повече се разубеждавам да излагам на риск здравето и самочувствието си. Евентуално бих пробвала с идеята да ги спра веднага, щом усетя нещо нередно.

Имайте предвид, че след спирането на противозачатъчните хапчета, след 1-2 дни идва менструалният цикъл.

# 650
  • Пловдив
Дева, физ.разтвор ли препоръчваше за парещи и уморени очи? Вместо изкуств.сълзи...

# 651
Да, Мистик. Овлажнява много добре.

# 652
А дали се продават още в аптеките едни пластмасови ампули с физиологичен разтвор за тази цел, от 1 или 2 мл бяха, но от години не ми се е налагало да търся.

# 653
  • София
Да, продават се.

# 654
Някой от тук случайно да е взимал пробиотик Вивомикс и ако да, как му се е отразил ?

# 655
А дали се продават още в аптеките едни пластмасови ампули с физиологичен разтвор за тази цел, от 1 или 2 мл бяха, но от години не ми се е налагало да търся.
Има на дозички действително, просто излизат доста по-скъпо от това да си купиш банка физиологичен разтвор и да си теглиш от нея със спринцовка с игла. Всеки си взема който вариант го устройва.

# 656
  • Близко съм
При цервикален секрет ще отчете ли гъбички, ако има такива или  трябва отделно да се пусне само вагин.мб ?

# 657
Тегленето със спринцовка, макар и от малка по обем банка ме притеснява. Моя близка си беше докарала така много тежка инфекция на очите. Сутрин не можеше да си ги отвори, толкова бяха станали плътни гурелите - от петък до понеделник, когато отиде на преглед.

# 658
Днес попаднах на онлайн реклама за лепенки за врастнали нокти. Някой има ли отзиви дали действат?
Според рекламата коригират/елиминират  врастването?

# 659
Относно физиолигичния разтвор - има ги по аптеките, всякакви марки, аз купувам за детето по цяла кутия, вътре са само дозички по 5мл., има поне 20тина бройки (но мисля, че може и на бройка да се купи, а не цяла опаковка), педиатърката каза, че след отваряне на дозата, срокът й за използване е 24ч. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт